Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Brate... mozda si u pravu... ja Partizan volim vise od bilo kog kluba na svetu... bez obzira sto sam svestan da je nasa liga najgora na svetu... iskreno, ni manchester me ne interesuje... samo bi voleo da bude prvak... zato prekidam besmislenu raspravu...

Jeste Real... mi spansku ligu ni ne pominjemo... a najtrofejniji klubovi su tamo... :D

Pa podji od logike i to je to.

I ja volim Crvenu Zvezdu od malih nogu.Prva moja rec je bila zvezda,ne mama ili tata...haha,moj ludi nalozeni cale. :) Ali jebiga,kurtoni su (doduse malo manji od ostalih nasih klubova) i to je to.Necu da se nerviram oko njih,popusenih bodova i namestenih utakmica.Ali ih i dalje volim.

Spansku ligu niko ne pominje zato sto ovde bas i nema vatrenih navijaca spanskih klubova...iako,meni je posle Zvezde i Juventusa omiljeni klub Barsa.

Oni su drugi u Italiji... eto... :)

Soder klub...Juventus,i oni sugavci Inter ili Milan,koliko god da su losi ne bi popili 7 komada.Ni od jednog kluba na svetu.

Posted (edited)

Mozda... ne mogu da verujem da u jednom 1/4 finalu, neki klub popije 7 komada... ja to u to i dalje ne mogu da verujem... ali i to se desavalo pre... Monaco je dobio Deportivo, koliko? 8-2... :)

Edited by Geozee
Posted

:):):)

Pa da... to ti je to... mi smo se predali bez borbe... sad nam igraju omladinci, a mi se stekamo za sledecu sezonu... stvarno ne znam sta nas ocekuje u sledecoj...

Posted

Ма, ми ћемо се опоравити. Имамо сјајне омладинце. Само да их банда не распорода...

Posted

Eeeeeee... to je muka... imamo ih... i gajim nade u njih... ali ova zecetina je takva lopuza da ce ih dati za male pare... :angry:

Ali ako ostanu, oporavicemo se tek za jedno 3-4-5 godina... moramo neka pojacanja dovesti za sledecu sezonu... a ko bi to mogao da bude, ja ne znam...

Posted (edited)
Najtrofejniji klub u Italiji je razotkriven chim je umro Anjeli. Kad Berluskoni dozhivi infarkt ili ga strefi neshto slichno, ni Milanu ne gine Serija B. Isto vazhi i za Inter. O drugim ekipama da i ne govorim, zamislite samo kako izgleda upravni odbor Palerma ili Katanije.

Upravo tako, mada ja sam pisao ceo post o tome, i celom skandalu. Cim nekom oslabi moc, ili rikne, klub najebe.

Pazi koliko su ispali glupi, sjebali Juventus i sa prvog pali na trece mesto po gledanosti, cena tv prenosa ove godine im je bila umanjena za 50% hahahaahhaha neka i treba!

Edited by SHABANCINA JEE!
Posted

Jesu mafijaska liga, ali sta da se radi. Ma i u drugim zemljama namestaju utakice. Pa bilo je i u Nemackoj, Francuskoj...............

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...