lemmy sixx Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Brate... mozda si u pravu... ja Partizan volim vise od bilo kog kluba na svetu... bez obzira sto sam svestan da je nasa liga najgora na svetu... iskreno, ni manchester me ne interesuje... samo bi voleo da bude prvak... zato prekidam besmislenu raspravu... Jeste Real... mi spansku ligu ni ne pominjemo... a najtrofejniji klubovi su tamo... Pa podji od logike i to je to. I ja volim Crvenu Zvezdu od malih nogu.Prva moja rec je bila zvezda,ne mama ili tata...haha,moj ludi nalozeni cale. Ali jebiga,kurtoni su (doduse malo manji od ostalih nasih klubova) i to je to.Necu da se nerviram oko njih,popusenih bodova i namestenih utakmica.Ali ih i dalje volim. Spansku ligu niko ne pominje zato sto ovde bas i nema vatrenih navijaca spanskih klubova...iako,meni je posle Zvezde i Juventusa omiljeni klub Barsa. Oni su drugi u Italiji... eto... Soder klub...Juventus,i oni sugavci Inter ili Milan,koliko god da su losi ne bi popili 7 komada.Ni od jednog kluba na svetu.
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 (edited) Mozda... ne mogu da verujem da u jednom 1/4 finalu, neki klub popije 7 komada... ja to u to i dalje ne mogu da verujem... ali i to se desavalo pre... Monaco je dobio Deportivo, koliko? 8-2... Edited May 2, 2007 by Geozee
kuruz Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 @lemmy Ne pricham ja o njima, nego o Van Der Saru, koji je odlichan golman.
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 :):) Vosha je po meni najvise zasluzila trece mesto...
lemmy sixx Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Jebote!!!Zvezda jednostavno nemoze pobediti ovu sodersku Bezaniju. Evo ga,2:1.
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Sta bezanije vodi protiv zvezde 2:1? Nisam znao...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ma bice preokreta... nije se ni prvo poluvreme zavrsilo...
lemmy sixx Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ima prenos na RTS-u...jebem ti zivot kada ovakvi soder klubovi sa ovako jadnim stadionima igraju u prvoj ligi.
Axeanosilas Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 'Бем ти живот... Хајдук води 2:0!!! :) Циганима срећан осми март и тако то...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 :) Pa da... to ti je to... mi smo se predali bez borbe... sad nam igraju omladinci, a mi se stekamo za sledecu sezonu... stvarno ne znam sta nas ocekuje u sledecoj...
Axeanosilas Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Не знам да ли смо икада имали гори тим? Цигани исто...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Sve je gore i gore... ne znam kako ce biti za samo 2 godine...
Axeanosilas Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ма, ми ћемо се опоравити. Имамо сјајне омладинце. Само да их банда не распорода...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Eeeeeee... to je muka... imamo ih... i gajim nade u njih... ali ova zecetina je takva lopuza da ce ih dati za male pare... Ali ako ostanu, oporavicemo se tek za jedno 3-4-5 godina... moramo neka pojacanja dovesti za sledecu sezonu... a ko bi to mogao da bude, ja ne znam...
Zagrivuk Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 (edited) Najtrofejniji klub u Italiji je razotkriven chim je umro Anjeli. Kad Berluskoni dozhivi infarkt ili ga strefi neshto slichno, ni Milanu ne gine Serija B. Isto vazhi i za Inter. O drugim ekipama da i ne govorim, zamislite samo kako izgleda upravni odbor Palerma ili Katanije. Upravo tako, mada ja sam pisao ceo post o tome, i celom skandalu. Cim nekom oslabi moc, ili rikne, klub najebe. Pazi koliko su ispali glupi, sjebali Juventus i sa prvog pali na trece mesto po gledanosti, cena tv prenosa ove godine im je bila umanjena za 50% hahahaahhaha neka i treba! Edited May 2, 2007 by SHABANCINA JEE!
Geozee Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Mrzim sve italijanske klubove osim Parme, koja je proizvela bezbroj vrhunksih fudbalera i zvezda... FORZA PARMA!!!
Zagrivuk Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Jesu mafijaska liga, ali sta da se radi. Ma i u drugim zemljama namestaju utakice. Pa bilo je i u Nemackoj, Francuskoj...............
Recommended Posts