Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grobari svaka čast,želim vam da prođete italijane!

Što se Intera tiče-Žasu,ali kad već nisu dobili-boli me qrac!

ManUtd je naravno ispunio očekivanja!

Zvezda takođe

Samo da pokidaju vošu sutra...biće se na SeveR-u!

:pivopije:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posilipo - Partizan 6:7

JURIS NA EVROPU!!!

:rockdevil:

Manchestera nisam bio u mogucnosti da gledam...al zadovoljan sam sa 0:0 ...sad da dobijemo Vest Hema..pa na Vemblije da se pokaze who's the king.

Posted

Bruka je kako se malo paznje posvecuje nasim vaterpolistima, o ovome ce pisati par redova u novinama a o retardiranim fudbalerima se stalno pise iako nemaju nikakve rezultate...

Posted

Biće prilike,svakako...

Partizan je naš navbolji Vaterpolo klub

Nema na čemu...

Negde nisam tolko zagrižen ko za fucu

Bez obzira...

Meni nije bilo žao što su grobari ušli u ligu šampiona

Čak mi je bilo o.k.

Ne šlihtam se,iskreno zborim

Pozz

Posted (edited)

Три меч лопте није искористио...

ЧЕТВРТУ ЈЕСТЕ!!!!!

Edited by Аксеаносилас
Posted

Да, да, са тим циганчетом!!!

Испао Федерер, испао Родик...

Ако добије Надала на шљаци, биће сјајно, ако не, нема везе...

Posted

Kakav kralj, gubio je 5-1 i dobio 7-5! Za godinu-dve ce sigurno biti broj 1

Od Nadala ce izgubiti, steta sto ide na njega u cetvrtfinalu, nema veze, ima vremena da i njega dobije na sljaci.

Ivanovic i Jankovic su danas pobedile, odlican dan za srpski tenis :srbija:

Posted

Odlican dan za Srbiju uopste... Samo je bedak sto je Nadal isto godiste kao i Nolle... Ali nema veze... Nadal moze da mu ga duva na ostalim podlogama... :da:

Posted (edited)

Ajd spustite se malo na zemlju,Nadal je u Noletovim godinama vec imao dva grem slema,najjaci teniseri tempiraju formu za grem slem dzaba sve ove pobede ako zakaze tamo,a tenisera ne smatram velikim dok ne osvoji grem slem,tako da treba Novak jos puno pasulja da pojede,ali na dobrom je putu...

Dobar je Nadal i na drugim podlogama,igrao je prosle sezone finale na Vimbldonu,videcemo Novaka kad se igra na 3 seta,previse je osetljiv i bolesljiv za svoje godine,ali ajd mozda ojaca.

Edited by Hail Metal
Posted

Djokovic je sada bolji nego Federer u njegovim godinama, tako da niko ne preteruje. Vidi se da ima potencijal da bude najbolji, samo da popravi kondiciju, i usavrsi volej. Igra odlicno na svim podlogama, to mu je prednost.

A koji je to grend slem Nadal osvojio osim Rolan Garosa? Nijedan!

Svaka cast Nadalu, na sljaci je zakon ali vec sada mu je Nole ravnopravan na betonu i travi.

Posted
A koji je to grend slem Nadal osvojio osim Rolan Garosa? Nijedan!

Svaka cast Nadalu, na sljaci je zakon ali vec sada mu je Nole ravnopravan na betonu i travi.

A koji je grem slem osvojio Novak-nijedan,toliko o tome.

Voleo bih da gresim ali mislim da jos jedno izvesno vreme nece ni osvojiti,decko treba mnogo da poradi na fizickoj snazi,u Francuskoj ce mu to biti najpotrebnije,bilo je tuzno gledati momka koji se uvek zali kada gubi na neke povrede,a ima 20 godina,a jos preti Federeru,nek se spusti malo,mislim meni smeta neobjektivnost domace javnosti pre svega novinara koji bez razloga uzdizu nase tenisere,cim se nanizu 2 pobede na nekom anonimus turniru novine su pune izjava Armenulica,Jacmenice i ostalih,a kad svi ti heroji popucaju na grem slemu uvek je tu izgovor mladi su i ima vremena.

Nadal je sa 19 godine bio prvak grem slema,Sampras sa 19,Beker sa 18,Agasi sa 22,Borg sa 18,Mekinro sa 20,Federer sa 22.

Nole sad puni 20 godina i vreme je da pocne da osvaja nesto vece,ako zeli da bude sampion.

Posted

Da, novinari uvek preteruju, mi smo takav narod, posle par pobeda umislimo da smo najbolji na svetu, posle dva poraza strasno pljujemo.

Samo, pazi sta ti kazem, mali ce sigurno osvajati Grand slemove, pa federer je osvojio sa 22 godine i sada je neprikosnoven...

Igraca i konkurencije kao sto su Beker, Agasi, Sampras, Edberg- vise nece biti, to su bili majstori, sada je sve svedeno na snagu...

Za kondiciju se slazem, vec je dosta popravio ali mora jos vise.

Ja sam igrao tenis pa se nesto i razumem, jos dok je bio oko 80 mesta, odmah sam rekao da ce Djokovic biti veliki igrac, ima ono sto nedostaje mnogim igracima, ima MUDA, da se izvuce kada je najteze i tada odigra najbolje.

Zivi bili pa videli...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...