Mustang Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) Pa i motiv zvezde da uđe u ligu šampioona je veliki, pa nije uspela(primedba autora),ali se nadam da ćemo proći ove godine (da izvučemo verder ili tako nekoga,i laganeze :)) Ipak mislim da mrski mi milan neće da osvoji ako pak to uradi,svaka mu mast! ....................................................................................................................................................................... Nego kakve su reakcije posle "neprospavane noći" i pobede Mare na eUrosongu? Ja mislim da je to čista politička propaganda i da nam je to utešna nagrada za Kosovo! A i onako mi je to takmičenje samo po sebi BLJUTAV Jedino pesma nešto vajla Edited May 13, 2007 by Mustang
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 SJAJNO!!! Zanima me da li ce Anka napredovati ako osvoji?
Axeanosilas Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) SJAJNO!!! Zanima me da li ce Anka napredovati ako osvoji? Ако победи биће осма, ако изгуби десета. Како год било имаћемо две играчице међу 10 најбољих. Исправка - игра у два, има пренос на Авали. Nego kakve su reakcije posle "neprospavane noći" i pobede Mare na eUrosongu? Ja mislim da je to čista politička propaganda i da nam je to utešna nagrada za Kosovo! A i onako mi je to takmičenje samo po sebi BLJUTAV:puke: Jedino pesma nešto vajla Није да си погодио тему, али... Не, није, песма је била најбоља и сви кажу да је после прошлогодишњег спектакла у виду оних Финаца ове године морала победити нека песма која је прави "шлагер" (што је суштина избора за песму Евровизије). Да не помињем то што се сјајно котирала на кладионицама. Једина политичка победа је оно кад је онај Тото Котуњо победио сам песмом посвећеном уједињеној Европи (и то баш пред уједињење). Квота на Марију је била шест. Edited May 13, 2007 by Аксеаносилас
Mustang Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ana među 10? Ako već jeca nije uspela,drago mi je za nju,jer je duže vreme 15-ta, evo pomera se polako... A za ovaj evrosong(izvinjavam se zbog offtopic-a,ako ima neka tema,možemo tu,nisam primetio nigde) Ja sam bio oduševljen kad je Lordi uzeo,jer baš iskaču iz klišea!!! a i sad sam pored nas"navijao" za čehe,oni su bili kao neki rok,metal,šta već... Ma mene to ne interesuje toliko, s jedne strane mi je drago,s druge mi je krivo što smo tolko napaćeni da se svaki neuspeh tretira kao brodolom,a svaki uspeh kao da smo nebeski narod Ili nos u oblacima,ili glava u zemlji!!! Zato se kaže zlatna sredina... Ne očekuješ previše,ako se uspe,tim bolje,ako ne-ništa,više sreće sledeći put!
kuruz Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Pesma je najbolja, realno gledano i drago mi je shto je pobedila. Jedino mi je zhao zbog toga shto nije bilo metal bendova iz Skandinavije, poshto sam ih ochekivao. Lordi nisu nishta u metalu, nadao sam se da ce uci neki Dimmu ili neko slichan. Inache, Ana igra vodi sa 2:0 u drugom setu, prvi je izgubila sa 6:2.
Feniks . Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ana je pobedila u finalu Berlina, 2-1 u setovima, bravo Ana!
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Zivce mi je pokidala... ali dobro... umrecu u 30 zbog svih nasih sportista...
Tomislav Sawyer Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Lep pehar je dobila ! Konacno nesto, da nije tanjir ili vazNa Bas lepa `tica.
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Aha... Ovi muslimani kad sponzorisu nesto, ni malo se ne stekaju... Otvore se za sve pare... A ne ko oni portugalci... da stavis cvece ili da se pokenjas u glupi trofej...
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Jebo mu pas mater narkomansku... kako se drogira... to se videlo i protiv Davydenka... a posle meca sa djokovicem, Rafi je pozlilo...
Axeanosilas Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Добра је Анка, још кад би скинула неки килограм и добила на експлозивности, било би сјајно. А пропо трофеја - у праву сте, све, бре, неки тањири и вазе... :) Ђоковић четврти носилац у Хамбургу (Мастерс турнир, почиње сутра). Има добар жреб, у 1/4 на Блејка (ако све буде ОК), а у 1/2 на Федерера. Циганчина га чека тек у финалу...
Axeanosilas Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ово је врло битан турнир, евентуалним уласком у финале и добијањем додатних 300 поена (брани 50 од прошле године) сигурно је међу 4, а то је врло битно, баш због жреба на Грен слем турнирима.
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Mozda... samo se nekako plasim da se ne povredi...
Axeanosilas Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ма јок... Не тренирају они џаба сваки дан... Него, Зимоњић и Санторо узели Рим коначно победивши браћу близанце - роботе!
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Setio se Zimonjic... Zanima me sta bi on uradio u singlu...
Geozee Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ubedljiva pobeda u Šumicama datum: 13.05.2007 Košarkaši Partizana su potpuno opravdali očekivanja u 8. kolu Naše Sinalko Superlige, savladali su Mega ishranu sa 95:76. Crno-beli su tokom cele utakmice bili u prednosti, kontrolisali su igru i rezultat, tako da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. "Pošli smo od pretpostavke da će Mega Ishrana jednom pobediti protiv favorita, ali nismo hteli da dozvolimo da to učini baš protiv Partizana. Utakmica je bila atipična, zbog termina i kompozicije tima rivala. Mega Ishrana ima dosta igrača nižih od standarda koji važe za njihove pozicije, što im omogućava da često menjaju ritam. Moji igrači su pokazali karakter, dobro su trčali i to je u prvi plan izbacilo njihov kvalitet. Mislim da se vraćamo u formu, mada još uvek nemamo dovoljno dobru cirkulaciju lopte u napadu.", rekao je Duško Vujošević, trener našeg kluba. Mega ishrana – Partizan 76:95 (21:24, 17:23, 17:27, 21:21) Mega ishrana: Dragićević, Ratkovica 11, Božović 8, Bajić 6, Maravić, Peković 17, Despotović 2, Nikolić 2, Mladenović 6, Raković 5, M. Marković 8, R. Marković 11. Partizan: Tepić 4, Bogdanović 7, Kecman 12, Bakić, Tripković 12, Veličković 2, Perović 11, Peković 18, Drobnjak 16, Božić, Kamings 7, Micov 6.
Angelystor Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Hellyeah. Inache, Vuk Radivojevic je sinoc za 16 minuta igre "zaradio" index uspeshnosti -15 :) Znachi dechko je sve zajebao... A zao mi shto Manchesta danas ne dobi West Ham..ili barem gol da su dali u pm!! WH je jedina ekipa kojoj ove sezone nismo zatresli mrezu....al..titula je titula..weeeeeeeee
kuruz Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Jebeni RTS pizda im materina, nisu prenosili utakmicu i nisam video dodelu pehara! :mad: Sad moram da chekam 1 sat nocas...
Angelystor Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 u 1 prenose reprizu tekme? Haha....jaoooj..i sinoc nisam video basket zbog skupshtine..a u ponedeljak sam do 1 chekao Twin Peaks...posle mi keva reche da do pola5 bila skupshtina..ludilo : ) Ja cu uskoro da hitujem sack...ne mog da chekam 1...
Recommended Posts