Geozee Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Ma jebacu im kevu... uf... nisam ovako popizdeo dugo...
Feniks . Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Znao sam da ce izgubiti, jednostavno nije omao snage... Ako je nesto dobro, barem ce imati dan-dva vise odmora za Rolan Garos...
Axeanosilas Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 (edited) Jebot' chak i ja gledao tenis..pola tekme otprilike..a to se retko deshava, heh...shteta za Djokovica. Ко не оде на Дејвис Куп, дроља је, и то она најгора... Па ти види.... Само да не зацепе улазнице као луди... Јелена сутра игра са Шнидеровом која је победила Свирену... Edited May 18, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Angelystor Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Pa celokupno drustvo mi prati tenis..pa ak idu oni..sto da ne i ja...josh ako fin termin..
Axeanosilas Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 (edited) Од 21. до 23. септембра (наравно - петак, субота и недеља). Има да разбијемо кенгурчиће... Edited May 18, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Angelystor Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 haha, otpadam..tad ima koncerata kol'ko oces : )
Álvaro Recoba Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Можда сте гледали Власину на СОС-у... Ја сам стигао на друго полувреме, и стајао поред поплавса... Значи 15 минута су без престанка певали : "Сисај Раде, сисај курац мој! Власина је шампион!" Хехехе... Била и бакљада на почетку утакмице... Власина победила 2:1 Poplaws Hooligans
gavrosaurus Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Можда сте гледали Власину на СОС-у... Ја сам стигао на друго полувреме, и стајао поред поплавса... Значи 15 минута су без престанка певали : "Сисај Раде, сисај курац мој! Власина је шампион!" Могли су да вичу шта год их је воља кад United Force и не иде на утакмице, верујем да би, у противном, било доста другачије.
Zagrivuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Могли су да вичу шта год их је воља кад United Force и не иде на утакмице, верујем да би, у противном, било доста другачије. Sto bre ne idu?
Shamandalie Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) Могли су да вичу шта год их је воља кад United Force и не иде на утакмице, верујем да би, у противном, било доста другачије. Smesno, kakvi su to navijaci koji ne idu na utakmice. Da nece da im mozda uprava plati put. A i nisu jedini kod nas. Edited May 19, 2007 by Shamandalie
Zagrivuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) @Bilbo,Eh sad si mi sve rekao, razlog? Smesno, kakvi su to navijaci koji ne idu na utakmice. Ima jos jedna grupa, zovu se grobari :) :) Edited May 19, 2007 by SHABANCINA JEE!
gavrosaurus Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Бољих и срчанијих навијача од UF код нас нема, свидело се то некоме или не. Незадовољни управом и вођењем клуба, старе приче наших навијачких група, јеби га ...
Shamandalie Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ali ja jednostavno ne mogu da shvatim njihov ekstremizam.
Zagrivuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Бољих и срчанијих навијача од UF код нас нема, свидело се то некоме или не. Незадовољни управом и вођењем клуба, старе приче наших навијачких група, јеби га ... Ko je bolji od zvezdinih navijaca? Niko!!
Shamandalie Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Naravno da niko nije bolji. Dobri su i navijaci Fiorentine i Boke Juniors, oni su negde u rangu sa nama.
Zagrivuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Naravno da niko nije bolji. Dobri su i navijaci Fiorentine i Boke Juniors, oni su negde u rangu sa nama. Ali Zvezdini su fanatici Elem, steta sto Juventus nije negde juznije imao bi hrpu navijaca!
Álvaro Recoba Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Roma prvak kupa, Inter se pokazao Било би к'о Хетафе-Барца да онај није добио црвени картон, али није битно... Boys San су били врло јака навијачка група, а иначе, Веронини и Челсијеви навијачи мрзе сваког, а и све "Viking" групе италијанских тимова су такве... А власотиначки навијачи инају просек година 15, тако да н би могли са Јунајтид Форсом, али можда за неколико година понове Блаце...
Geozee Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Grobari su pokazali sta su navijaci i kako se navija na utakmicama Eurolige... Cigani tisina!!! A najbolji strani navijaci su u Turskoj. Mozda Fenerbahce ili Besiktas...
Axeanosilas Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Сад на Пинку иде неки интервју са Трајковићем, интервјуише га плавушица Биљана, а у позадини иде Најтмиш. То сте ви - цигани, Пинк, Најтмиш, Биљана, Беле воде, Маринкова бара! :)
Geozee Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Cigani navijaju samo kad pobedjuju... to je dokazano...
Mustang Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Pa dosta smo navijali ove sezone... Brate jebe mi sa šta mi grobari pričaju,znaju i oni ko je najbolji... Zato vam je i krivo možete samo da nam pljunete pod prozor
Recommended Posts