Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
бацио бих бакљу на тренера и фамилију противнице... :)

Uz pesmu '' Ubicemo, zaklacemo'', kako drugacije? :)

akseanosilas

Ti se zajebavas,

Ma ne zajebava se on, upravo smo rasporedili zaduzenja, on nabavlja baklje a ja ostrim nozeve(ako sudije i protivnici budu nesto srali :) )

Posted

Ја имам добро грло и застрашиваћу их својим урлицима и звуцима из животињског царства!

Posted

Primljen si u nas tim, ima glupavi Australijanci da se useru cim udju u Arenu :D

Mada, oni su svi potomci robijasa, mozda im se svidi taj ambijent? :uhoh:

Posted (edited)

Onda cu i ja ici... imam growl za medalju... :D

Ps. I meni je mnogo zao Jelene Dokic... Bila je 3. na svetu... a sada je 200 i neka... i nastupa za Australiju... :no: Ona ce igrati protiv nas?

Edited by Geozee
Posted
akseanosilas

Ti se zajebavas, ali tipujem da ce biti dosta bas takvih "navijaca" u areni na jesen :puke:

Као човек који прати тенис годинама (претпостављам) знаш да је атмосфера усијана кад се игра Дејвис Куп. Искрен да будем, ја немам ништа против громогласног узвикивања "Србија" или имена играча/играчице и на обичним турнирима, наравно, ако се то ради у паузи између поена и ако то не омета игру. Мораш да схватиш да су неки народи темпераментији од других.

Опет, никако ми се не би допало кад би се у септембру певале класичне навијачке (наше или циганске , небитно) или кад би заиста било бакљи (осим на крају, кад победимо, то јест, кад се одигра одлучујући поен).

Свако дивљање током саме игре (кад лоптица прелеће мрежу) унапрИЈед осуђујем.

С друге стране, ми смо склони да мало кењамо по том питању. кад је ономад Багдатидис ушао у полуфинале и кад су Грци урлали тад су били "симпатични", а кад су наши урлали у Аустралији, овде су се одмах нашли неки да кењају о томе...

Ствари се у спорту мењају, тенис више није спорт где се не чује мува, глава иде само лево-десно, а поени се пропраћају лаганим аплаузом. Црнкиња је била прва на ВТА листи, црнац вози Ф1, жене играју голф (gentlemen only, ladies forbidden).

Понављам - ипак мора да се зна где је граница доброг укуса.

Posted (edited)
Onda cu i ja ici... imam growl za medalju... :D

Ps. I meni je mnogo zao Jelene Dokic... Bila je 3. na svetu... a sada je 200 i neka... i nastupa za Australiju... :no: Ona ce igrati protiv nas?

Ala si ti neobavesten, gori si od Kostunice :)

Muska ekipa igra protiv Australije...

Edited by Strahinja
Posted (edited)

Неће, бре, Ђоле, играти против нас.

Са кенгурма играмо у Дејвис Купу (ови што имају пачиће), а у Фед Купу (оне што иају рибице) играмо са Словачком.

Иначе, и ја сам се ложио на Докићеву, но она оде за другога и то од "оних"...

Edited by Нежни Аксеаносилас
Posted

Ovaj forum se baguje i guta poruke

elem, htedoh da kazem Akseanosilasu (ajde vi drugi malo iskulirajte sa spamom da ne pisem stalno kome se obracaM) da dejvis kup jeste prilika svuda za "malo" strasnije navijanje, ja samo molim boga da tih dana ne bude neki "derbi" u blizini kako bi se sto manje neinformisanih nepismenih i nalozenih siledzija pojavilo sa bakljama i sranjima

Posted
и то од "оних"...

Sta ti je mozak, ti Bikici su upropastili njihovu Karolinu Sprem, jadna Dokicka, jos je ona izbeglica iz Hrvatske...

Posted (edited)
Ovaj forum se baguje i guta poruke

elem, htedoh da kazem Akseanosilasu (ajde vi drugi malo iskulirajte sa spamom da ne pisem stalno kome se obracaM) da dejvis kup jeste prilika svuda za "malo" strasnije navijanje, ja samo molim boga da tih dana ne bude neki "derbi" u blizini kako bi se sto manje neinformisanih nepismenih i nalozenih siledzija pojavilo sa bakljama i sranjima

То ћемо видети. Сумњам да ће бити некаквог већег срања ван оног што описах у претходној поруци.

Ја ћу сигурно ићи, претпостављам и ти. Хоћеш да се напијемо заједно?

Карте ће бити 15 евра за сва три дана, како чух.

--------------------------------------------------------

Не постављајте слике, гушите тему, постављајте линкове.

-------------------------------------------------------------

Иначе, Маркомане, откуд твоја толика фобија од бакљи (бакАЉА :) )? Јеси имао неко срање некад? Мени у прави час упаљена бакља невероватно диже атмосферу, наравно ако се не баци на људе, пандуре или терен.

Ниси никада ишао на фудбал или..?

Sta ti je mozak, ti Bikici su upropastili njihovu Karolinu Sprem, jadna Dokicka, jos je ona izbeglica iz Hrvatske...

Докићеву је упропастио ћале јер је ретард. Мучио ју је и загорчавао живот. На жалост, из његових канџи је побегла у канџе других људи и то је то, једна сјајна каријера прекинута, а таленат упропашћен...

Edited by Нежни Аксеаносилас
Posted
Докићеву је упропастио ћале јер је ретард. Мучио ју је и загорчавао живот. На жалост, из његових канџи је побегла у канџе других људи и то је то, једна сјајна каријера прекинута, а таленат упропашћен...

U pravu si, iz jednog sranja otisla u drugo, steta, bila je sjajna igracica, mogli smo imati cak tri igracice medju prvih deset a cak dve medju pet, sto mislim da bi bio neponovljiv uspeh...

Posted
Шта тек рећи за несрећу коју је имала Мала Мо, својевремено?

Tuga, da se to nije desilo, ne znam ko bi je ikada pobedio...

Posted

Докићева није имала заштиту ни у једном тренутку свог живота,

Са једне стране алави отац, са друге алави момци, са треће алава федерација.

То није могло другачије.

Права особа, у право време али на погрешном месту.

Штета.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...