Evil warning Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Dobar dan za nas sport danas Djokovic osvojio prvi ATP turnir u karijeri u holandskom Amersfoort-u. Djokovic-Massu 2:0 (7:6,6:4) Sutra igra u prvom kolu ATP-a u Umag-u (Hrvatska). Edited July 23, 2006 by Evil warning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Mlada košarkaška reprezentacija SCG osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u turskom Izmiru. U finalu, "Plavi" su bili bolji od domaće selekcije rezultatom 64:58 (20-16, 13-12, 12-17, 19-13) Selekcija Srbije i Crne Gore, koju je sa klupe predvodio selektor Miroslav Nikolić, do trofeja je došla bez poraza, a u finalu najefikasniji bili su Tadija Dragićević sa 18 poena i 5 skokova i Nikola Peković sa 18 poena, ali i velikih 8 skokova, 2 blokade i asistencija. Boris Bakić bio je izuzetno koristan u svim fazama igre sa 6 poena, 7 skokova i 7 asistencija. Standardan učinak imao je i Milenko Tepić sa 13 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Najefikasniji na meču bio je Iljasova sa 21 poenom i 6 skokova. Najbolju petorku šampionata čine Turci Iljasova i Akjol, Peković, Italijan Vitali i Slovenac Prevdžić. Za MVP-ja turnira proglašen je najbolji igrač turske reprezentacije Arsen Iljasova. Bronzanu medalju osvojila je Slovenija koja je pobedila Italiju 83:75. "Plavi" su odlično počeli, i što je najvažnije dobrom igrom i vođstvom umirili prepune tribine. Nikola Peković je na startu bio naš najbolji igrač, a trojkomTadije Dragićevića u devetom minutu stekli smo sedam poena viška (20:13). Odličnom minijaturom Maraša plavi su stekli 11 poena viška 31:20, ali u tim trenucima naši košarkaši su neobjašnjivo stali. Zanimljivo je da trener naše reprezentacije Miroslav Nikolić punih 13 minuta nije izvršio izmenu, a ulaskom Nenada Mijatovića zaškripalo je u organizaciji igre našeg tima. Plavi su krajem druge i početkom treće deonice više od četiri minuta bili bez koša, što su Turci iskoristili da priđu na tri poena minusa (33:30). Solo partiture Dragićevića vratili su nam osetniju prednost (38:30), međutim tada se probudio Ilijasova. Na vodenicu Turaka išla je i tehnička greška dosuđena našoj klupi, pa su izabranici Nihata Izića serijom 9:0 došli do tri poena viška - 43:40. Ipak u finišu meča Tepić i Dragićević su uzeli stvar u svoje ruke, vratili prednost našem timu, a Nikola Peković je efektnim zakucavenjem zakucao pobedu za veliku radost plavih. Srbija i Crna Gora – Turska 64:58 (20:16, 13:12, 12:17, 19:13) SRBIJA I CRNA GORA: Dragićević 18, Tepić 13, Bakić 6, Veličković, Labović, Mijatović, Jereminov, Rakić 2, Peković 18, Paunić 2, Dragović, Maraš 5. TURSKA: Akis, Erden 5, Altintig, Akjol 13, Iljasova 21, Kavaklioglu, Cetin 2, Bajav, Asik, Nalga 4, Savaš 5, Demirel 8. offtopic Olja videh te na tv-u,ne svidja mi se nova boja tvoje kose... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Danas iz Rima odluke na zalbe(Juve,Milan,Fiorentina i Lazio)mada i tuzilac se zalio Ce da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Срамота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) FIORENTINA I LAZIO U SERIJI A. MILANU DOZVOLILI DA IGRA U LIGI SAMPIONA (PEDERI) JUVE U SERIJI B Edited July 26, 2006 by the charmed one Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Чоооооовече ... Само Јуве најеба ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Награђена багра мафијашка црвено-црна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Da citiram sama sebe: Sud u Rimu ublažio je kazne italijanskim klubovima, umešanim u aferu oko nameštanja utakmica. Najbolje su prošli Fiorentinai i Lacio, koji su vraćeni u Seriju A (Fiorentina počinje takmičenje sa inus 19 bodova, a Lacio sa minus 11), dok je Milanu dozvoljeno da igra u Ligi šampiona, od 3. kola kvalifikacija kao i Kjevo. Direktni učesnici u Ligi šampiona su Roma i Inter. Juventus ostaje u seriji B, ali će takmičenje početi sa manjim minusom bodova, umesto minus 30, sada je minus 17. Juventusu je oduzeta osvojena titula, ali se još ne zna da li će biti dodeljena Interu, koji je izgleda izašao iz ove afere “neokaljan”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Sto se tice Juventusa kad bi ga vratili u A verovatno bi zapoceo sa -45 Bodova, igrace je prodao, treba kupiti igrace i slicno. Tako da bolje u B. Samo mi jedna stvar nije jasna, zasto u B sa -17. Glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) Шта на све ово да лажу људи из Ђенове? Него, сад за 20 минута почиње Звезда. Напред Звездо оле! Едит. Виера у Интеру, а Златко вам ваљда остаје ... Edited July 26, 2006 by Alvaro Recoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Била глупа ова Звездина утакмица. Ови Ирци су аматери, везу немају. Битна је победа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Koji je rezultat, uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) 0:1 . Аутогол њиховог нaпадача после корнера. Него , Edited July 26, 2006 by Alvaro Recoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 tekma je bila zali boze struje za tv.....smorcina.......Irci veze nemaju a ni mi nismo daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Jaooooo, kako lose igra Zvezda, uzas. meni vise nije ostao klub za koji cu da navijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Nisam gledao drugo poluvreme,igram na nekom turniru u basketu,pa zbog rasporeda nisam mogao.Ono shto sam video je loshe.Ne znam shta je sa Bajevicem,Milovanovic je igrao levo,a Basta u sredini.Komedija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 @Axeanosilas Svaka im chast shto pevaju himnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Dobili smo AC Milan kao protivnika u trecem kolu.Sad se nadam da ce ih UEFA kazniti,pa da igramo protiv Palermo-a. U KURAC BRE!!GROBARSKE PICHKE UVEK IMAJU SRECE,MI NIKAD!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Мајке им га! Убедљиво најтежи противник ... Сад је шанса да вратимо све црвено-црној багри!!! А и усташе , узгред, добиле јаког ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Мајке им га! Убедљиво најтежи противник ... Сад је шанса да вратимо све црвено-црној багри!!! Ovo treba da ide u rubriku Fantazija Koga ustase dobili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ne verujem.......kako nemamo srece na tom usranom zrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 INTER znaci toteme ipak je inter osvojio titulu hahahha nemate pojma! morate da namestate tekme da bi ste bili prvaci Zvezda je jadna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 U KURAC BRE!!GROBARSKE PICHKE UVEK IMAJU SRECE,MI NIKAD!! Eeerm.. Newcastle nam je pao one godine kad smo ušli u Ligu Šampiona.. A tad su bili jaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ali znao sam da cemo dobiti najtezeg protivnika...jebeno sam znao... Mada ima sanse da Milan dobije zabranu za ucesce u LS 2.avgusta se to odlucuje u Italiji ...onda cemo na Palermo. Mislim da je Milanu oduzeto prvo 44 boda iz prosle sezone pa je onda smanjeno na 30 sto ih ostavlja na 4. mestu ali opet...2.avgusta cemo znati. Mislim da nemamo nikakve sanse protiv Milana...bas nikakve Utakmica protiv Korka je bila katastrofalno dosadna i lose odigrana...zvezda bre nije sutnula u okvir gola Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Eeerm.. Newcastle nam je pao one godine kad smo ušli u Ligu Šampiona.. A tad su bili jaki. Je l' se ti zajebavash ili stvarno poredish Milan i Newcastle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts