Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Eto... Srecan Rodj Akumu-u ili Kuruzu, zelim mu da veceras pobedi Liverpool...
Axeanosilas Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Неће победити Ливерпул, наравно. Одох да ставим хиљаду (крајње навијачки) на Милан + на нас у ватерполу против оних глупих жабара (надам се да има и хендикеп па да квота буде већа) + на Јецу (што мањи број гемова). Не памтим кад сам се последњи пут кладио, а осећам да пролазим...
Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Nema sanse da svi timovi za koje navijas pobede... tako je uvek... odma se oprosti od para.
Mustang Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 LIIIIVERPOOOOL!!!! YOULL NEVER WALK ALONE!!! FCK Milan!
Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 :) Mada ipak mislim da ce Milan da osvoji... samo zbog Kake... lik je zao!!!
kuruz Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Eto... Srecan Rodj Akumu-u ili Kuruzu, zelim mu da veceras pobedi Liverpool... Ruzhno zborish, ja bih najvishe voleo da padne bomba na stadion. Hvala na chestitkama!
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Joj,slazem se 100%!Bomba da padne bi bilo savrseno.Jebeni Milan i Liverpul. No,ocekujem losiju utakmicu od proslog finala.Ko ce pobediti?Ja dajem malu prednost Milanskim pastirima.
Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ma Milan usrani ce da pobedi... ali svim silama navija za Lpool...
*nitro* Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 vecheras svim srcem uz milan!!! (a i 2 soma sam stavio na njih:D) TU SEI TUTTA LA MIA VITA ….Milan Milan solo con te ….Milan Milan sempre per te Camminiamo noi accanto ai nostri eroi Sopra un campo verde sotto un cielo blu Conquistare voi una stella in più A brillar per noi E insieme cantiamo ….Milan Milan solo con te ….Milan Milan sempre per te oh.oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh una grande squadra sempre in festa olè oh.oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh e insieme cantiamo ….Milan Milan solo con te ….Milan Milan sempre per te Con il Milan nel cuore Nel profondo dell’anima Un vero amico sei E insieme cantiamo ….Milan Milan solo con te ….Milan Milan sempre per te
kuruz Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Scousers-e mrzim zbog Manchestera, a Milan mi nikada chak nije bio ni simpatichan.
Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 uvek Englezi nad Italijanima. Uvek. U svemu. Dakle podrzava se Liv'pool vecheras. PUCHE POSILIPO!!! a ova igra protiv FMPa nesto ne ohrabruje..nadam se preokretu u 3oj chetvrtini..
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Englezi nad Italijanima u cemu?Pa cak ni u fudbalu nisu bolji,o ostalim sportovima da nepricam.Na kojoj planeti ti zivis,je li thrasher-u? Kao sto sam rekao,bomba danas da padne i sve da ih pobije boleo bi me kurac.I jedni i drugi mi se gade.Ali ako izostavimo mrznju prema Milanu zbog rivaliteta sa velikom Starom damom iz Torina,i mrznju prema Englezima zato sto su Englezi...mislim da ce Milan dobiti.Ali jebati ga,ovi engleski paceri mogu uvek da iznenade.
DragonHeart Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Mislim da je Milan favorit i ako bih volio da pobjedi Liverpul.
Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Englezi nad Italijanima u cemu?Pa cak ni u fudbalu nisu bolji,o ostalim sportovima da nepricam.Na kojoj planeti ti zivis,je li thrasher-u? Ko je spominjao (samo) sport? Rekoh svemu! Muzici, filmu, serijama...sta god. A u sportu su kraljevi za nameshtanje i mucke nishta vishe.
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Super Pipo! :) Gol je cisti Milanski trademark. Boze sacuvaj i sakloni.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) Odvratni ciganski Milan. Mamu im jebem.... Izgrizla sam usne i zube i sve shto moze da se izgrize. Strashno.... Milan.... ! Edited May 23, 2007 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
darthmoog Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Jebem im sarmu...koliko ja mrzim milan to je strashno ...da igraju 10 hitler i klovn navijao protiv milana navijao bi za klovna i ekipu... strashno..ocekivao sam da ce pobetiti nazalost...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Uzas. Apsolutno sam iznervirana. Milan mi se gadi. jaaah. Josh sam zensko, josh se nerviram, josh imam nokte..agrh.
Recommended Posts