gavrosaurus Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Бољи је освојио! Нервирајте се колико хоћете!
DragonHeart Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Rekoh vam da ce Milan pobijediti i ako mi je drazi Liverpul.
gavrosaurus Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) ет вероника Тебе неко нешто питао? Edited May 23, 2007 by Билбо
Minerva_SD Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Možda, ali treba da uzmeš u obzir da oni nije trebalo da imaju pravo učešća uopšte!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 @gavra- Kush! Mogu da budu bolji ili shta vec, ali su mi odvratno gadni i prljavi, ma nek idu da ih jebe ovaj nemachki sudija u chmar, zato su i pobedili .
Шарки Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Јебали вас цигани. Јебем вам матер. Марш у пизду материну!
Hail Metal Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Boli me kurac,Liverpul je zakon,i pored poraza Milanovi navijaci se nisu culi,italijanske smizle,jedino mi je zao sto je onaj Musolinijev proliv dao dva gola,ajd da je Kaka zavukao bilo bi mi lakse. Ipak mora sepriznati,Milan je velik klub ,i nije sramota izgubiti od njih,sramota bi bilo izgubiti od manjih klubova (Juventusa,Barselone...,na svu srecu njih Liverpul zlostavlja...) When you walk through a storm hold your head up high And don't be afraid of the dark. At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Tho' your dreams be tossed and blown. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone.
Hail Metal Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 @gavra- Kush! Mogu da budu bolji ili shta vec, ali su mi odvratno gadni i prljavi, ma nek idu da ih jebe ovaj nemachki sudija u chmar, zato su i pobedili . Carice!!!! ! Ko je spominjao (samo) sport? Rekoh svemu! Muzici, filmu, serijama...sta god. Naravno da su bolji od zabara,pogledaj muziku B.Sabbath,Motorhead,Judasi,Maideni,...sve su to Englezi,mucke ,pajtonovci....a sta imaju italijani Rapsodi i skrivenu kameru. Jedini italijani koje postujem su Ennio Moriccone i Fabio Kanavaro.
Cosmic Sailor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 iako se u polufinalu nalaze 3 engleska kluba (zamalo da kazem benda) javlja mi se da nijedan nece uzeti Ligu sampiona. Finale Milan - Chelsea (dobija Milan 2:1) "Hate to say I told you so!" Znaci pazi datum, prije mjesec dana sam znao ko ce da dobije. Ovaj moj post datira od vremena neposredno poslije cetvrtfinala, kad su vec bili poznati polufinalisti. Jedino sam falio da ce u finalu igrati Liverpool ali jbg. Znao sam i rezultat, iako su svi govorili da nema teorije. Vrh utakmica. Forza Milan!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Forza na kurac. Realno, tehnichki gledano, oba tima su u redu, ali sam toliko subjektivna i toliko mi se gade ovi Italijani da je to uzas, pochev od naziva na njihovim dresovima.
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Kao sto sam i rekao,utakmica je bila sramotna,na nivou i jednih i drugih papaka.Ne pamtim kada sam gledao ovakav desaster.Ovi gejevi su odigrali tipicnu Milansku trademark tekmu,i zato su i dobili. Trenutna oba tima su sramota evropskog fudbala.
Draža Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Imali jednu sansu, a dali dva gola. Setio sam se nekog cige u dresu Milana sto sam ga video danas u posti. Bas je pravi.
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Jebiga,Italijani.Milan.Ali ljudi realno,Liverpul je bio katastrofa.Pa ni jedni ni drugi nisu za finale.
Zagrivuk Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Toliko o dominaciji Engleskog fudbala. Italija prvak sveta, a i najbolji klub Evrope. Jedino sto je glupo da to bude sugavi Milan
*nitro* Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 hahaha kako mi je samo slatko da chitam ove pluvachine po milanu 7. titula prvaka evrope, jebite seee!!!! FORZA GRANDE MILAN!!!
Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Gol je cisti Milanski trademark. Upravo to! Ajd to, nego pravi Inzagi trademark! Jedini chovek na planeti koga onako moze lopta da pogodi...strashno... Kao sto sam i rekao,utakmica je bila sramotna,na nivou i jednih i drugih papaka.Ne pamtim kada sam gledao ovakav desaster.Ovi gejevi su odigrali tipicnu Milansku trademark tekmu,i zato su i dobili. again, agreeed, extra dosadna tekma, al dobro..zezah se sa drustvom uz pivo ____ suma sumarum...moj drug rekao josh pri pochetku nokatu faze da ce da prestane da gleda fudbal ako Milan osvoji LSh...dobro..nece to da uradi..ali leba mi...skenjavajuce je ovo. Nisu zasluzili. Ma koliko meni fudbal ne znachio u zivotu, i sto mi je najgluplji od svih sportova...ipak mi je neopisivo bilo zao kada je Inzagi onako dao onaj drugi gol..onako sporo ulazi lopta u mrezu....u kurac. U kurac sa ovakvim fudbalom.
Zagrivuk Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Blago onom ko je mogao da gleda utakmicu, ja umalo nisam zaspao. Kako li su ova dva tima dosla do finala, samo da mi je znati? :confused: :confused:
Minerva_SD Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Politika... Al' to je, beše, ovde, zabranjeno...
Zagrivuk Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Politika... Al' to je, beše, ovde, zabranjeno... Ma ja po pravilu mrzim Engleze a mrzim i Milan :) :)
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Toliko o dominaciji Engleskog fudbala. Italija prvak sveta, a i najbolji klub Evrope. Jedino sto je glupo da to bude sugavi Milan Aposlutno tacna svaka rec ovoga posta. Nego sada sam gledao "Fudbal,nogomet.." na B92.Razgovor sa najboljim fudbalerima u istoriji fudbala u ovom delu Evrope:Pancevom,Jugovicem,Sabanadzovicem,Piksijem,Stojanovicem,Dzajom,Sekularcem...scene iz '91...koza mi se najezila.
Recommended Posts