Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ја бих, рецимо, био веома срећан да се нашао неко ко ће да нашамара кошаркаше током оног несрећног ЕП код нас.
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ne vredi... nasamarali su se oni medju sobom... I tada je nasa kosarka dotakla dno...
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Него, после се иде да се навија... за Власину против Севојна за бараж... И нанананананана и напред Власина... Што се тиче Жлезде песма је - курац Лига Шампиона. што се тиче Власине - курац бараж... 0:1 Еееее...
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Zvezda ce se ove godine obrukati u kvalifikacijama... svi igraci ce im otici a dovesce neke anonimuse...
*nitro* Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 sutra ce biti do jaja tekma u novom sadu - oprashtanje sinishe mihajlovica od fudbala! bice spektakularno, zao mi shto nisam nabavio kartu, ali bice i prenos na TVu
Shamandalie Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 sutra ce biti do jaja tekma u novom sadu - oprashtanje sinishe mihajlovica od fudbala! bice spektakularno, zao mi shto nisam nabavio kartu, ali bice i prenos na TVu Jos ti nije kasno, ima kod tapkarosa za 2400 din.
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Слога добила 4:2 у гостима. Четири кола до краја, Трећа (оно што се некада звало Српска) Запад је близу. У следећем колу долази Јединство. Очекујем најмање 1500 људи на утакмици... 1 Sloga (BB) 24 16 4 4 51:19 +32 52 2 Jedinstvo 24 14 6 4 51:24 +27 48 3 Polet (T) 25 14 6 5 42:33 +9 48 4 Dragačevo 24 14 5 5 51:23 +28 47
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ja sam malogradjanin i ne pratim te kaljuga lige
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 По свакој здравој норми, човек треба да навија за клуб из краја.
DragonHeart Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Danas je "moderno" navijati za svaki strani klub vise nego za onaj iz svog kraja.
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Ja sam malogradjanin i ne pratim te kaljuga lige Сотоно!!! (Слогин стадион има лепшу траву од Вошиног - потписујем!) http://www.srbijasport.net/sportovi/fudbal..._zona/rezultati Иначе, баштански љубитељи фудбала ових дана само причају о том мечу са Јединством (нисам сигуран, али мислим да Слога никад није играла у вишем рангу од Зоне) и томе што је Клементе коначно позвао Ланета у тим (Јовановић, играо за Вошу, тренутно редовно даје голове за Стандард) који је овдашње, Слогино дете, је ли... Како се те две текме (Јединство и меч са Финском) играју истог дана, биће то прави мали празник фудбала у, милом ми, родном градићу... Edited May 27, 2007 by Нежни Аксеаносилас
.:Thor:. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 По свакој здравој норми, човек треба да навија за клуб из краја. Danas je "moderno" navijati za svaki strani klub vise nego za onaj iz svog kraja. Ali to i nema mnogo smisla, navijaš brate za koga god hoćeš! Nije tu pitanje modernog nego šta ti prija, gde se prepoznaješ.
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Не, не, свако треба да навија за Партизан, а да подржава клуб из краја.
DragonHeart Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 "Za druge se navija, Partizan se voli", rece Dusko Radovic.
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Danas je "moderno" navijati za svaki strani klub vise nego za onaj iz svog kraja. Kod mene nije taj slucaj. Ja sam za Partizan ginuo kao klinac, ali sam oduvek navijao za kvalitetan fudbal, pa sam se sasvim logicno jos kao mali vezao za neke strane timove. Jebi ga, igra se atraktivnije i kvalitetnije nego ovde i mene to drzi. Mada, naravno da mi je mnogo drago sto Vosha igra super ove godine Сотоно!!! (Слогин стадион има лепшу траву од Вошиног - потписујем!) Onda dolazimo da se ispishamo na isti! Ne moze to proci nekaznjeno!
Angelystor Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Amen. @DH Edited May 27, 2007 by Angelistor
Vic Rattlehead Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Grobari, možete samo da nam zavidite! Mnogo, mnogo smo bolji u fudbalu od vas. Vi možda jeste u košarci, ali je fudbal daleko popularniji od nje! Axeanosilas, načekaćeš se za tu drugu zvjezdicu!
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Onda dolazimo da se ispishamo na isti! Ne moze to proci nekaznjeno! Уууу, грешка, овде је све го западносрбијански четник и клерофашиста појачан источнобосанским екстремистима, твоје нежно лалинско дупе би било добро кажњено.
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ovo lalinsko dupe se pokazalo kao ekstremno tesko za uhvatiti. You brutes down there just don`t have the skills
Shamandalie Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Danas je "moderno" navijati za svaki strani klub vise nego za onaj iz svog kraja. Na zalost, to je cesta pojava. Ima onih koji nemaju pojma o fudbalu, a navijaju za neki strani klub, nose dres istog, kao tamo prate utakmice doticnog kluba, cak su naucili i pokoju navijacku pesmu. Cemu sve to? Cemu takvo foliranje? PS. Cestitke Zeti na prvoj tituli u istoriji Crne Gore.
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pobogu. Da li covek mora da podrzava svakog umetnika iz svog grada? Svaki bend? Zasto bi morao da se lozim na klub iz svog grada ako mi njegova igra ne donosi nikakvo pozitivno uzbudjenje? Ja sport posmatram kao i umetnost, navijam za klubove i pojedince cijoj se umetnoscu divim i nisam usamljen u tome, takvih ljudi je mnogo medju fudbalskim fanovima. Kakvo "foliranje"? Nema ga, jednostavno, fudbal dozivljavamo drugacije. Ja bih bio presretan da je Vosha ultra kvalitetan klub, pa da mogu da gledam fantasticne utakmice svake druge nedelje u svom gradu, ali nisam u fazonu da sebi uskratim uzivanje u posmatranju fantasticnog fudbala samo zato sto zivim u Novom Sadu i sad kao nesmem da navijam za bilo koga drugog. Bezveze.
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Могу да симпатишем Јувентус, Интер, Фиорентину, Атлетик Билбао, Блекбурн, Арсенал итд. али не могу да навијам ни за шта друго сем за Партизан, мајку му. Тело, организам, цело биће навија само за Партизан и само за репрезентацију, не може да навија ни за шта друго а камоли за странце.
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Ovo lalinsko dupe se pokazalo kao ekstremno tesko za uhvatiti. You brutes down there just don`t have the skills Кад помену бежање... Јеси ишао на 100. дерби? Допутујем са неким ликовима, нађемо се са још некима и упутимо до стадиона. Одатле одемо до неког подрума пића лоцираног у једној од уличица испод севера на нашем стадиону и ту све буде лепо и супер. Били ту пар сати и добро се поднапили, у неко доба се појави екипа из Инђије, чини ми се. Придруже се, али неки ликови уђу унтра и почну страшно безобразно да краду (значи није било оно - заболи смо литар вотке, него почели да чисте рафове са жестином) и риба што је радила зовне газду. Он изађе из куће (локал у склопу куће) са неком штанглом и почне да се буни (како и не би) и ту наступа онај сулуди "психологија масе" и "држ'те лопова" синдром. Неко је заурлао "шта је пичко циганска" и сви се окренуше као газди и почеше да урлају и да га гађају флашама. Он се повуче у кућу и после два минута излази са ловачком пушком - двоцевком!!! Не могу да ти објасним каква је бежанија настала. Почнемо да бежимо ( и то јебено узбрдо, а и тад сам имао преко 90 кг), ја умало душу не испустих, чујем горе жамор, пандурске сирене, наши се спремају да чопоративно кренемо на цигански стадион, ово, оно, кад у једном тренутку - БУМ, па још једном. Гледам ортака испред себе и видим не крвари, трчим и само чекам кад ћу да паднем (људи који су примали метке су ми причали да не осетиш). Хвала Богу, некако утекох и стопих се са масом. 'Бем ти живот, био сам се о'ладио. После кренемо горе, а цигани гађају флашама и камењем, па мурија... Никад већих будалаштина нисам доживео него на тој утакмици. Могу да симпатишем Јувентус, Интер, Фиорентину, Атлетик Билбао, Блекбурн, Арсенал итд. али не могу да навијам ни за шта друго сем за Партизан, мајку му. И са мном је тако. Edited May 27, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Recommended Posts