Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Prosao sam pored Voshinog stadiona pre sat vremena. Jos je mirno, samo tapkarosi valjaju karte i onu Mihinu knjigu kao besni :) Mislim da i babe startuju sa pricom.

Saobracaj je zatvoren na par punktova, duva gadan vetar i pocela je da pada kisha, mada je i stala dok ovo kucam.

Valjda ce se smiriti, nebo je bas potamnelo.

Doneseni su neki pokretni reflektori, da nadomeste one ukradene, a u centru je postavljena bina sa velikim platnom.

Eto.

Prolazila sam tamo i u subotu i juce i danas.

Radi se o poretnim reflektorima koji su stigli iz Italije samo za ovu priliku. Cujem da su cene kod tapkarosa enormne.

Sto se knjige tiče, veći treš u životu nisam videla: od grafičkih rešenja, papira na kome je štampano do samog tekstualnog koncepta. Prodavaće se to na kioscima za 250 din uskoro, ili će se dobijati uz neki časopis. Karte je kupio ne znam ko čim su uštene u prodaju. Nije bilo nikakve šanse da kupim zapad za drugaricu koja je invalid i zbog teškoća u kretanju može biti sigurna samo na toj tribini. Ako nekoga zanima, može meč gledati na video bimu na Trgu Slobode.

Posted

Каква ме је нека горчина ухватила гледајући онај сјајан амбијент и ону количину људи која се сакупила са свих страна света да у Новом Саду ода признање мајстору - Синиши Михајловићу.

Горчина кад сам видео какве смо изузетне фудбалере имали, не тако давно.

Какав протрећен таленат, каква погрешна политика и руководство.

Могли смо владати светом, Европа би била премала.

Никад више.

Posted

Bas to. Sve smo imali, a uvek ispadne neko muvanje i nemastina kao finale.

Dogadjaj je definitivno za pamcenje, skroz luda ekipa. Voleo bih da cesce vidjem onakve sprdnje sa sudijama :) Miha je car, napravice on pizdariju kao trener, siguran sam.

I da, nema veze sa fudbalom, ali onaj vatromet je bio mnogo jak. Ovde za zivota nisam video bolji.

(gledao sa terase, TV to ne moze da docara).

Posted

Mijat je pokazao... jeste promasio ona dva penala (namerno), ali je lepo zavrnuo Materazzi-a i dao lep gol... i provalio sam da mu se Materazzi chepi da bi ga ovaj u Real odveo... :)

Posted

Није играо...

Иначе, да да, Мијатовић је намерно промашио, и заврнуо је Матерација, ко што је Мирослав предриблао Перуција...

Posted
Каква ме је нека горчина ухватила гледајући онај сјајан амбијент и ону количину људи која се сакупила са свих страна света да у Новом Саду ода признање мајстору - Синиши Михајловићу.

Горчина кад сам видео какве смо изузетне фудбалере имали, не тако давно.

Какав протрећен таленат, каква погрешна политика и руководство.

Могли смо владати светом, Европа би била премала.

Никад више.

Sad but true!

:evotigana: Jebeni političari :evotigana:

Posted

Ma nema veze...ljudi bitan je ambijent i zabava...

Pa oni crveni i žuti kartoni su baš bili fora,a i ono kad je Figo uzeo sudiji naočare

:) :) :) :) :)

Posted

Da,da...

Mada dobar gol dao Deki...Ko da igra finale LŠ

Reci kako su sad svi gotivni sa Mihom,i Viera i Ibra i + Doveo braću Inzaghi

Pipo ima mali + kod mene što su došli za Mihu (kao čovek).

gotivno što ga toliko cene!

Posted (edited)

Dobro...takav je on pomalo...

Jel se sećaš one njegove izjave kad smo igrali protiv Slovenije 2000 u Holandiji i Belgiji.

Kad je rekao posle crvenog kartona da je to uradiu zato što je Slovenac opsovao Nađu srpsku mater...A Nađ Mađar!!!

:lol: :lol: :lol:

budalčina

:)

:pivopije:

Edited by Mustang
Posted

Ja sam čuo da oni imaju veće izglese da obole od neke bolesti...

valjda zbog blejanja u travu ili tome slično...

Pročitao sam u nekim novinama...Al znaš da oni oće tiraž da ispune pa pišu svakakve gluposti...

Posted

Pa to...klasične budale...

ne znam za koga je rekao da je najbolji igrač na svetu kad je komentarisao meč sa Mihom...

Mislim znaš ono - ko kod nas dođe-Najbolji je...

Novine,TV,ispiranje mozga...

Posted

ako je neko pokazao onda je to Pixi...

jooj kad je bacio fintu.....

chovek je komotno mogao da igra josh dosta....

prosto ti oci zasuze kad se setish tih tekmi i tih igrachina...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...