darthmoog Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Auh..super jebote...koliko sam se naprzio na tenis...ne zato sto igraju srbi vec bio kod dede par dana koji gleda tenis 24/7 i bio sam primoran da odgledam sve mecheve koji su se prikazivali...i drago mi je trenutno jedan od omiljenih sportova oink.
Axeanosilas Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Анка мушким корацима (и ударцима) гази ка финалу! Ова MOANria ми баш иде на курац са овим подврискицањем и урлањем... Зимоњић испао у дублу искључиво захваљујући његовим грешкама, но има прилику да се искупи у финалу микса (ако не падне киша)... Иначе, одох по пиво у паузи између сетова и почео сам... Edited June 7, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Axeanosilas Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) 5:0 Шта јој направи, 'бем ти живот... ОПА!!!! Edited June 7, 2007 by Нежни Аксеаносилас
sava savanovic Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 TOOOOOOOOOOOOOO, MALA!!! Otkinula je BRE!!!
marcoman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ljudi kako mozete da pratite tenis dok ste na netu? e kad bi mogle obe da igraju protiv ovakve sarapove, imala je, kao... 16.000.000 neiznudjenih gresaka A sada pravi tenis! AJMO JECO DA UPOTPUNIMO SRPSKU DOMINACIJU
Шарки Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Па рецимо да су нам укључени телевизори док сурфујемо? Јао а ја морам да палим ускоро, нећу моћи да гледам Јелену.
marcoman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 UMRI! Neka umre svako ko ne bude gledao Boginju!
Angelystor Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Osim sto su mi obe teniserke melem za ochi..ova Sharapova me josh vishe privukla da odgledam tekmu sas svojim "stenjanjem"..kako god ono da se nazove...neverovatno milozvucno ko da je jebu bre...
Lunatic Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) E ovo se zove pobeda, gledas i uzivas... A ova sa vristanjem mi se zgadila. Ne mogu da verujem da svaki udarac mora da proprati uzvikom. A sada Jelena, bice valjda i ona u finalu pa da u subotu gledamo srpsko kolce u sred Pariza. Edited June 7, 2007 by Lunatic
Geozee Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 JEBES SHRAPOVU... Jedino jelena moze da parira Enan... Ana je mnogo sporija od nje... tesko da bi mogla da se izbori sa njom u finalu...
ba+a. Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Jbt ova sharapova je pogreshila jedno 340 puta bash mi drago shto je ana pobedila a i bolja je riba Edited June 7, 2007 by I am the black wizards
kuruz Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Nisam gledao Boginju, al' sad gledam Jankovic i Enan. Ivini marcomane.
Geozee Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Brate ova Jelena ga dozivljava Ova Enan ce i da osvoji ovo cudo...
Feniks . Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ani svaka cast na pobedi! Enan razbija Jelenu, tesko da ce Ana u finalu nesto uraditi, Enan osvaja turnir...
sava savanovic Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Nikad se ne zna. Jeste jaka Enan, ali evo Jelena je napravila break. Nadam se ne jedini.
Mustang Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Што се тиче носоња и првог рата, мора се имати у виду да су они ПОСЛАЛИ нешто, ма шта то било. Други нам нису послали ништа. А сад доста о Французима. Bolje da su poslali one pistoljcice koji kad puknu izadje ona zastavica Bang!!! Isti efekat,potpuno :) A to sto su jeshu izabrali za preshjednika...ma ne cudi me ,jevreji odavno vladaju svetom... aj pa da ova nasa Jeca izbori nekako...
Axeanosilas Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Е, јеби га... Нема везе, добиће је на Вимблдону. Енан није изгубила 31 (сада 32) меч на Ролан Гаросу, узела претходна 2. Анка има шансе, углавном због сервиса. Јелена има лош сервис а и није је ишло... СРБИЈА!!!
Recommended Posts