Jump to content

Recommended Posts

Posted
Normalno da ne postoje, ali iskreno mislim da se Rodzer nece dati na bilo kojem Grand Slam turniru sem na Rolan Garosu...

Al' jeste, uvek postoje iznenedjenja (a ja se nadam da ih nece biti :uhoh: ).

Ja se nadam da ce biti iznenadjenja i da ce obojica ispasti pre finala, dosadno je gledati samo njihova finala...

Ti mecevi su toliko losiji naspram meceva od pre deset-a5 godina kada su igrali Sampras. Edberg, Beker, Mekinro, ovo je bas dosadno...

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ja se nadam da ce biti iznenadjenja i da ce obojica ispasti pre finala, dosadno je gledati samo njihova finala...

Ti mecevi su toliko losiji naspram meceva od pre deset-a5 godina kada su igrali Sampras. Edberg, Beker, Mekinro, ovo je bas dosadno...

Cisto SUMNJAM da Federer nece uci u finale, ali ne iskljucujem mogucnost da nece. Ok, svi imamo razlicita misljenja i meni je ok i sada.

Posted

О хвалим те Боже да се још неко сећа правог тениса!

Нисам никад волео Агасија али је и он био мајстор, јебеш га.

Posted
О хвалим те Боже да се још неко сећа правог тениса!

Нисам никад волео Агасија али је и он био мајстор, јебеш га.

Da, nikada nisam voleo Agasija ali on je bio majstor. To je bio tenis, sada se vecina stvari svodi na snagu, nema vise te atraktivnosti. A i ovi igraci danas nemaju nikakvu harizmu, pogledaj Nadala i Federera, dosadno...

Posted

Човече, било је по 4-5 гиганата у мушком и женском тенису!

Ове ликове сада ни не памтим ...

Posted
Човече, било је по 4-5 гиганата у мушком и женском тенису!

Ове ликове сада ни не памтим ...

Tako je, kakvi su to mecevi bili, ovo danasnje finale je toliko jadno naspram medjusobnih meceva Samprasa, Bekera, Agasija, Edberga, da ne spominjem Mekinroa...

Posted

Сећам се једног меча Бекер-Седрик Пиолин пре 10-ак година.

Јебем ти!

5 сетова, меч преко 3 сата, не попушта један, не попушта други!

Боли ме све живо колико гледам, сав се укочио!

Е сад, да питам, ко је Пиолин?

Нико нема појма, видите онда какав је то тенис био ...

Posted (edited)

Pjolin je Francuz, bio je dobar igrac, jedno vreme medju 10 najboljih. I on je isao napred i igrao voleje...

Najbolja finala su bila Beker- Edberg, pa kad obojica dodju na mrezu, kakav je to tenis bio...

Pocinje kosarka, najezio sam se kako cela hala peva najlepsu Partizanovu pesmu

Ja volim crno bele, ponosno kazem svima

volim to slavno ime i divim se samo njima

na svetu nista lepse ne moze da postoji

nego sto je nasa ljubav prema crno belij boji

ljubav prema klubu ne moze da prestane

dok zivim klicacu tebi VOLIM TE PARTIZANE!

NAPRED PARTIZAN!

Edited by Strahinja
Posted
Ne zaboravite i Navratilovu.

Posle nje je zenski tenis smesan... :no:

Ajoj, kako sam uzivala gledajuci njene partije na Vimbldonu... :muzicar:

Како бих је могао заборавити, човече?

Након ње и Штефи женског тениса малте не и нема ...

Posted
Ne zaboravite i Navratilovu.

Posle nje je zenski tenis smesan... :no:

Ajoj, kako sam uzivala gledajuci njene partije na Vimbldonu... :muzicar:

Odlicno je igrala ali tu gadnu lezbacu nikada nisam voleo. Uvek sam navijao za Kris Evert protiv nje...

Posted
Да ли се ико сећа Габријеле Сабатини, а?

Kako se ne bi secao, sjajno je izgledala.Samo, skoro uvek je u finalima gubila od Stefi Graf :no:

Posted

:pivopije:

Kako se ne bi secao, sjajno je izgledala.Samo, skoro uvek je u finalima gubila od Stefi Graf :no:

Па, мислим да би и Федерер изгубио од Штефи Граф!

:lol:

Posted
:pivopije:

Па, мислим да би и Федерер изгубио од Штефи Граф!

:lol:

Da se Moniki Seles nije desila ona nesreca, ona bi jos dugo pobedjivala Stefi...

Posted
Da se Moniki Seles nije desila ona nesreca, ona bi jos dugo pobedjivala Stefi...

То је једна од ретких ствари у спорту које нисам успео да види и жао ми је због тога, оног лика бих доживотно на веома тешку робију.

Такође, веома ми је жао што је Батистута током каријере имао много проблема са повредама (оно његово колено ...) јер мислим да би био најбољи и најубојитији нападач икада (не могу да рачунам Пелеа или Милера, ма шта причали).

То ми је много жао, што га никада нисмо видели сасвим, сасвим спремног и потпуно здравог, то би био прави спектакл.

Да је он увек био као рецимо Занети, био би први стрелац Лиге док год игра.

Тврдим.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...