Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Normalno da ne postoje, ali iskreno mislim da se Rodzer nece dati na bilo kojem Grand Slam turniru sem na Rolan Garosu... Al' jeste, uvek postoje iznenedjenja (a ja se nadam da ih nece biti ). Ja se nadam da ce biti iznenadjenja i da ce obojica ispasti pre finala, dosadno je gledati samo njihova finala... Ti mecevi su toliko losiji naspram meceva od pre deset-a5 godina kada su igrali Sampras. Edberg, Beker, Mekinro, ovo je bas dosadno...
Vampirka Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ja se nadam da ce biti iznenadjenja i da ce obojica ispasti pre finala, dosadno je gledati samo njihova finala... Ti mecevi su toliko losiji naspram meceva od pre deset-a5 godina kada su igrali Sampras. Edberg, Beker, Mekinro, ovo je bas dosadno... Cisto SUMNJAM da Federer nece uci u finale, ali ne iskljucujem mogucnost da nece. Ok, svi imamo razlicita misljenja i meni je ok i sada.
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ti mecevi su toliko losiji naspram meceva od pre deset-a5 godina kada su igrali Sampras. Edberg, Beker, Mekinro, ovo je bas dosadno... О хвалим те Боже да се још неко сећа правог тениса! Нисам никад волео Агасија али је и он био мајстор, јебеш га.
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 О хвалим те Боже да се још неко сећа правог тениса! Нисам никад волео Агасија али је и он био мајстор, јебеш га. Da, nikada nisam voleo Agasija ali on je bio majstor. To je bio tenis, sada se vecina stvari svodi na snagu, nema vise te atraktivnosti. A i ovi igraci danas nemaju nikakvu harizmu, pogledaj Nadala i Federera, dosadno...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Човече, било је по 4-5 гиганата у мушком и женском тенису! Ове ликове сада ни не памтим ...
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Човече, било је по 4-5 гиганата у мушком и женском тенису! Ове ликове сада ни не памтим ... Tako je, kakvi su to mecevi bili, ovo danasnje finale je toliko jadno naspram medjusobnih meceva Samprasa, Bekera, Agasija, Edberga, da ne spominjem Mekinroa...
Wise Owl Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ne zaboravite i Navratilovu. Posle nje je zenski tenis smesan... Ajoj, kako sam uzivala gledajuci njene partije na Vimbldonu...
darthmoog Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 jel neko video sudar kubice? (pricam o forumuli 1) ja mislim da su mu shanse da prezivi nazalost minimalne
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Сећам се једног меча Бекер-Седрик Пиолин пре 10-ак година. Јебем ти! 5 сетова, меч преко 3 сата, не попушта један, не попушта други! Боли ме све живо колико гледам, сав се укочио! Е сад, да питам, ко је Пиолин? Нико нема појма, видите онда какав је то тенис био ...
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) Pjolin je Francuz, bio je dobar igrac, jedno vreme medju 10 najboljih. I on je isao napred i igrao voleje... Najbolja finala su bila Beker- Edberg, pa kad obojica dodju na mrezu, kakav je to tenis bio... Pocinje kosarka, najezio sam se kako cela hala peva najlepsu Partizanovu pesmu Ja volim crno bele, ponosno kazem svima volim to slavno ime i divim se samo njima na svetu nista lepse ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno belij boji ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim klicacu tebi VOLIM TE PARTIZANE! NAPRED PARTIZAN! Edited June 10, 2007 by Strahinja
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ne zaboravite i Navratilovu. Posle nje je zenski tenis smesan... Ajoj, kako sam uzivala gledajuci njene partije na Vimbldonu... Како бих је могао заборавити, човече? Након ње и Штефи женског тениса малте не и нема ...
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ne zaboravite i Navratilovu. Posle nje je zenski tenis smesan... Ajoj, kako sam uzivala gledajuci njene partije na Vimbldonu... Odlicno je igrala ali tu gadnu lezbacu nikada nisam voleo. Uvek sam navijao za Kris Evert protiv nje...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Да ли се ико сећа Габријеле Сабатини, а?
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Ko se ne bi sjecao Gabriele Niko nije igrao ljepsi tenis od Navratilove!
Shamandalie Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Да ли се ико сећа Габријеле Сабатини, а? Zivo me zanima kako ta zena danas izgleda. nekada je bila seks simbol tenisa.
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Да ли се ико сећа Габријеле Сабатини, а? Kako se ne bi secao, sjajno je izgledala.Samo, skoro uvek je u finalima gubila od Stefi Graf
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 S onim gustim obrvama je bas bila interesantna.
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Kako se ne bi secao, sjajno je izgledala.Samo, skoro uvek je u finalima gubila od Stefi Graf Па, мислим да би и Федерер изгубио од Штефи Граф!
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Па, мислим да би и Федерер изгубио од Штефи Граф! Da se Moniki Seles nije desila ona nesreca, ona bi jos dugo pobedjivala Stefi...
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Graf je imala najbolji forhend koji sam imao prilike da vidim.
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Da se Moniki Seles nije desila ona nesreca, ona bi jos dugo pobedjivala Stefi... То је једна од ретких ствари у спорту које нисам успео да види и жао ми је због тога, оног лика бих доживотно на веома тешку робију. Такође, веома ми је жао што је Батистута током каријере имао много проблема са повредама (оно његово колено ...) јер мислим да би био најбољи и најубојитији нападач икада (не могу да рачунам Пелеа или Милера, ма шта причали). То ми је много жао, што га никада нисмо видели сасвим, сасвим спремног и потпуно здравог, то би био прави спектакл. Да је он увек био као рецимо Занети, био би први стрелац Лиге док год игра. Тврдим.
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Prva cetvrtina 22-20 za Partizan, bice jako gusto...
Feniks . Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Na poluvremenu 43-37 za Partizan, jako neizvesna utakmica, tek u poslednjem minutu smo dosli do ove prednosti...
Recommended Posts