Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

После наших тенисерки, моји фаворити су Словенке Аља и Маша Зец Пешкирић, да не кажем - сестре пешкирићи!!!

Edited by Нежни Аксеаносилас
  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1. Rodžer Federer 7515 (-)

2. Rafael Nadal 5225 (-)

3. Nikolaj Davidenko 3040 (+1)

4. Novak Đoković 3010 (+2)

5. Endi Rodik 2930 (-2)

6. Fernando Gonzales 2780 (-1)

7. Tomi Robredo 2200 (+2)

8. Džejms Blejk 2110 (-)

9. Endi Marej 2085 (+2)

10. Tomi Has 2020 (-)

--

1. Žistin Enan 4419 (-)

2. Marija Šarapova 3807 (-)

3. Jelena Janković 3115 (+2)

4. Ameli Morezmo 2795 (-)

5. Svetlana Kuznjecova 2790 (-2)

6. Ana Ivanović 2544 (+1)

7. Serena Vilijams 2130 (+1)

8. Ana Čakvetadze 2078 (+1)

9. Martina Hingis 1817 (-3)

10. Nađa Petrova 1772 (+2)

Posted

Najbolji igrach u poslednjih 10 godina, mozhda i jedini koji je igrao pravu, lepu kosharku, bez silovanja lopte, zakucavanja i bespotrebnih finti. BRAVO MAJSTORE!

Voleo bih da EP za mlade uzmu nashi ili Englezi... Anton Ferdinand povredjen, a pre prvenstva je rekao da dostigne Riovu slavu i da ce se pokazati u Holandiji, ali kurac. Mada, Ria je skoro nemoguce dostici. Kakav gol dadoshe nashi? Uchim za prijemni, pa nemam vremena da gledam..

@gavra

Dobra ti lokacija! :D

Ja imam The New Black original digi, a i potpis mi je s njega.

Posted

Ја Бодирогу никад нисам волео... Не уме да куца...

За мене никад није достигао легендарну петорку Ђорђевић-Даниловић-Паспаљ-Савић-Дивац.

Posted

:da:

Mada Bodiroga je tada mlad bio...

:da:

Mada Bodiroga je tada mlad bio... U to vreme su mi igrala 2 idola: Sale Djordjevic i Mitja Beric... :rockdevil:

Ps. jebe mi se da li zna da kuca... mada moze, ali nece... retko kad i trojke sutira... lik je jednostavno najjaci sa distance i sa bacanja... i tako unistava protivnike...

Posted

Ма дај, минус је јер није закуцавао?

Немојте ме засмејавати, молим вас.

Лик је легенда и један је од најбољих белих кошаркаша свих времена, ван сваке сумње.

Posted

Ја мислимда је гре'ота моћи, а не куцати...

А Бодирога кад је већ остарио почео је много да успорава, и крив је за Атину... Задњи напад Бодирога задржава лопту па даје Томашевићу да шутира за 3...

Иначе, Дивац је најбољи бели кошаркаш кога сам ја гледао... Њега је Меџик научио да треба да куца...

Posted
Ма дај, минус је јер није закуцавао?

Немојте ме засмејавати, молим вас.

Лик је легенда и један је од најбољих белих кошаркаша свих времена, ван сваке сумње.

Tacno. Samo mnogi ne znaju nista o kosarci pa misle da je bolje jednom zakucati pa pet puta promasiti sut nego pet puta poentirati...

Posted

Nije znao da kuca ali ne verujem da si mu uzeo za zlo kad je pogađao one trojke protiv Argentine 2002. u finalu.

Nisi to ni primetio tom prilikom,kladim se!!!

Ni meni nije bio do tada omiljen,ali posle toga ga gotivim,nema šta-Kralj!

---------

Finale ZVEZDA-partizan u basketu

Comments???(naslućujem ali nema veze)

:pivopije:

Posted

Svaka njemu cast...bio je stvarno sjajan.Malo me nervirao njegob stil izbacivanja lopte,ali palilo je.Slazem se da je jedan od najboljih belih kosarkasa,a u poslednjih 10 godina medju top 3 definitivno.

Posted

da, sad naslov ove teme dobija na smislu.... :D

e da,ako ocete da vidite najboljeg dunkera (kucacha) na planeti,idite na youtube i kucajte Kadour Ziani...

Chovek je proglashen za najboljeg dunkera danashnjice....

lik je nema ni 180cm a ima mnogo veci odraz i hangtime, od jordana,spud webba,cartera,kobea i ostalih...

jednom rechju lik je KRALJ!

Posted

Бодирога је, као и сви велики српски играчи, навијао за Партизан.

Красићева повреда је зајебано и више неће играти на ЕП, а на листи ФИФЕ смо на 22. месту (не памтим кад сам били боље пласирани).

Posted

All hail Bodiroga! jedan od..ma najbolji evropski igrach u zadnjih 10ikusur godina..kralj.

Nego, chestitam Zvezdi osvojeno drugo mesto u kosharkashkom prvenstvu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...