Axeanosilas Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 2:0 Дали нам безвезе гол у петом, после се нису видели цело полувреме. чист пенал нам нису судили, у другом имали неколико сјајних шанси, они дали смрдљив други гол, ми имали још пар шанси и то је то... Играли са другим тимом.
fiction Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 I sa kim igramo u polufinalu? Definitivno ti preporucujem www.sportskacentrala.com i www.b92.net/sport/
marcoman Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 pa zar niko da pohvali Jecinu psihicku stabilnost za onakav preokret protiv Sarapove u finalu turnira.. ccc
Tomislav Sawyer Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) Ja nemam pojma o cemu ti pricas. edit: dakle sramota je da joj sajt stoji ovako. pogledajte odkada datiraju vesti : http://www.jelenajankovic.net/ Edited June 17, 2007 by Tom Sawyer
DragonHeart Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) Maloprije sam na RTS-u gledao snimak trece i cetvrte cetvrtine utakmice Partizan - Zvezda Edited June 17, 2007 by DragonHeart
Angelystor Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Najbolji Zvezdin igrač, Milan Gurović posle meča bio je ljut na sudije i složio se sa trenerom Karadžićem kada je u pitanju Milivoje Jovčić "Kao prvo, da se 'gepekuje' Jovčić da bi na tom polju bilo nerešeno, da bi svirao normalno. Treba da ga neko 'gepekuje' i da mu slomi glavu. Šta vas još interesuje", upitao je Gurović. "Bili smo bolji 38-39 minuta, ali Drobnjak je dao tu trojku i svaka mu čast. Sledeću utakmicu idemo, tuča na terenu i ćao, pa da vidimo šta će se desiti. Ogorčen sam na Iliju Beloševića, koji se zakleo da će da izbaci navijače koji me vredjaju. Ta stoka me ne interesuje, ali Košarkaški savez Srbije posle će da me pita da igram za Srbiju! Za koga da igram? Kako da osvojimo titulu? Jedino ako 'gepekujemo' nekoga!", završio je Gurović. izvor b92 REAL SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drago mi je sto je Engleska prosla,da ne prodju oni Italijani,ovako je bolje,napred Srbija-uzima titulu. E super ako je Karadzic sa one pozicije kroz ceo reket video da je ovaj zgazio aut liniju...a Gurovic zbog ovih izjava ako ne bude kaznjen ja ne znam ko ce! Moga je tehnichku juche da dobije mali milion puta jebem ga ja, zasticen kao polarni medved...
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 PEDJAAAAAAAAAAAAAAAAA DROBNJAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!! VRRRRRRRRRRRRH! Gurovic je najveci idiot i najvise ga mrzim na svetu...
kuruz Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Jebem ti sranje. Gazimo vas pred Delijama, govnari. Kako volim shto je Real uzeo titulu, valjda se pre 5-6 kola ni oni nisu nadali tome. Derbyshire je ispao pichka shto je shutao, ostali nisu pravili sranja. Osvajamo prvenstvo.
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Garant dobijamo 3-0 u finalu... sad ste psiholoski sjebani... Svim silama sam navijao za Sevillu... Cudno za engleze da to urade, jer su oni jedini koji cene i postuju fairplay... nisam video gol... ako je taj lik neka camuga, ne cudi me sto je to uradio...
sava savanovic Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ma igrali smo sa drugim timom protiv Engleza. Dobro je sto su oni prosli - bolje nego Zabari.
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Video sam gol... da nije crnac... ali trebali su da ga prebiju kada su vec krenuli da ga biju...
Mustang Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Englezi-pizdetine... Ja da mi je onako okrenuo leđa i provocirao ja bi ga pokosio sa leđa...Jedna noga u koleno iza onako, a druga u članak...pa da vidimo...PiČkeTiNe!!!!!!!!!!!!!! Englezima ćemo da jebemo kevu u finlu(ako ih narandžasti ne pregaze ko mrave!!!) Gurović Milan je najjači,prozivate ga jer vas svaku tekmu napuni onako...svojski...A ono prozivanje dece i porodice,pa to je toliko ispod pojasa da vas ja nebi flašom gađao nego stolicom... Grobari vi samo umete da psujete onako džukački,zato što ste kompleksaši(fudbal ipak naj više boli) Get it??? :):)
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Gurović Milan je najjači,prozivate ga jer vas svaku tekmu napuni onako...svojski...A ono prozivanje dece i porodice,pa to je toliko ispod pojasa da vas ja nebi flašom gađao nego stolicom... Grobari vi samo umete da psujete onako džukački,zato što ste kompleksaši(fudbal ipak naj više boli) Prozivamo ga zato sto je lozana... da neku trojku, odma krene da se gubi... vrsi pritisak na sudije... a i ciganstura je... tj. iz partizana je otisao u zvezdu...
Axeanosilas Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Гуровић је најбезобразнији напаљенко у историји српског спорта. Можда је једино Бајро Жупић био гори, кад почну да му скандирају јер је однео некога на тартан стазу, он се још више напали и уби оне јадне противничке играче. Гуровић је дрољетина, од онакве подршке коју је имао кад су га цимали због тетоваже до једног говнета које ту исту тетоважу прекрива неком траком. Па ја бих пре руку одсекао него што бих то урадио. О притискању судија да не причам. Погледајте му последњу изјаву, прича о "гепековању" судија, некаквој тучи на следећој утакмици и крај... Будала. Као што каже онај транспарент "...цигани, Чечени, ћелави дебили"...
Mustang Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Pa prozivate ga što je učinio pravu stvar!!! Srbenda!!! I onako da izgubimo...CcC... Jeb ga,al što jes jes ovaj put vas je stvarno usralo...
fiction Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Nek da Gurovic 80...Dace Partizan 81... Nevjerovatno koliko je negativne energije u tom covjeku.Lik ima ozbiljne probleme.Mada je ova izjava sa gepekovanjem prejaka! Najjace je sto su ga kaznili sa 1000 eura a lik poziva na nasilje...Dok je Partizan kaznjen sa 3900 zbog vrijedjanja Slika o engleskom fer pleju je obisla svijet.Mislim da im je to dovoljno...
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ma lik je drolja... ukenjalo nas je... ali to pokazuje da smo samo jaci od vas...
Mustang Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 OK,ali neće svaka tako...bar se nadam A ovi Englezi... Uh mamicu im njihovu,pa naj manje što smo zaslužili je da ne damo ni gol a iz manje šansi primimo čak dva!!! ma idi...još onaj Nemac što nema pojma da sudi... Aj Nemac,al GRK!!! Prijateljčina,nema... Ma nama kad sude Rusi i Grci,bolje Hrvati da nam sude kolko je dobro...
rustik Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Gurovic - sta reci o coveku koji je izgubljen? "gepekovanje" sta to treba da znaci? Da ce Partizan ponovo staviti pehar u gepek dok ga ne odvezu do vitrina?
Angelystor Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Nevjerovatno koliko je negativne energije u tom covjeku.Lik ima ozbiljne probleme.Mada je ova izjava sa gepekovanjem prejaka! Najjace je sto su ga kaznili sa 1000 eura a lik poziva na nasilje...Dok je Partizan kaznjen sa 3900 zbog vrijedjanja Haha, da, nek mi objasni Milanche to..."gepekovanje"..jaooo... I skinuh klip gde se navodno vidi da Drobnjak prima loptu u autu...ja sam mozda corav, ali chovek je izashao iz auta kada ju je primio. Moze Milanche da nam ga popushi svima redom, nek mu sas srecom u Poljskoj, a sutra da Partizan nagazi kako zna
Axeanosilas Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) I skinuh klip gde se navodno vidi da Drobnjak prima loptu u autu... Био је у ваздуху кад је примао лопту, нема ни говора о ауту. Иначе (надам се да је истина)... Оваква млада репрезентација + Бојан = финалисти (у најмању руку) ЕП 2012. Edited June 19, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Recommended Posts