Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Nadamo se... Voleo bi da Partizan osvoji danas basket i da pobedimo Jug u vaterpolu... ali retko se desava da mi se pricini duplo zadovoljstvo... tako da postoje velike sanse da u jednom sportu partizan izgubi... A to nikako ne zelim... Evo vam lepe sportistiknje... Mislim da je rukometasica... Edited June 22, 2007 by Geozee
Hatebreeder Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 hehhehe... nada... pichka i po... raspitivala se po kraju za tebe djoxi...
Álvaro Recoba Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 http://www.halilovicslobodan.com Тај је... Ваљда је сад био у Динаму, а пре неко време и у Радничком, па се свађао са Банковићем, јединим човеком који се интересује за фудбал у Нишу...
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 raspitivala se po kraju za tebe djoxi... Akse - najjaci avatar
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 hehhehe... nada... pichka i po... raspitivala se po kraju za tebe djoxi... Znam... zato sam i okacio... da se pohvalim...
kuruz Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Хаха, Италијани прошли Португалце и иду на Олимпијаду, иако су имали црвени картон. Ма знао сам, одмах су се повукли и стигли до пенала. Ала би било лепо да победимо оне чамуге...
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Da, camuge... sutra je to tek... danas za trece mesto?
kuruz Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Каква је ово комедија у Партизану? Зечевић коначно отишао, а ви ништа?
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ne verujem u to... Kuju oni neke planove sigurno... Gurovic veceras ne igra u finalu... Eto vidi se kakav je covek... Satro ga boli grlo... Eto kakvog vi "igraca" volite i kome pevate... PU!
kuruz Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ја сам говорио да ми је драго што је отишао, сад ће и неко други моћи да упути по коју лопту ка кошу.
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Ала би било лепо да победимо оне чамуге... God be with us Suriname He elevated our lovely land No matter how we came together here We are dedicated to his soil Working we keep in mind justice and truth make free All that's good we should do That gives value to our land Пази трећи стих, у фазону "ми дошли, убијали, јебали и пљачкали ове јадне Индијанце, онда довели чамуге да робују, па се ми населили и уживали плодове њиховог робовања, дали им независност 1975. али смо и даље господари".... Пар наших навијача викне "у, у, у" неком мајмуну енглеском и онда сви дигну грају (чак и суринамско-холандски селектор) како треба ово, треба оно, а они чак и у химни "релативизују геноцид" (како је то по којеквим НВО модерно рећи данас) Што се тиче Миланке, она ће увек имати место, макар на мом аватару, а и Проком игра ЕЛ па ће му се жељица да заигра у елитном такмичењу коначно испунити... Edited June 22, 2007 by Аксеанoсилас
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Kakav je to idiot... njega treba proglasiti za Hrvata... stid me je sto je Srbin...
Álvaro Recoba Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Каква је ово комедија у Партизану? Зечевић коначно отишао, а ви ништа? Не, не... Зец им се вратио... Kakav je to idiot... njega treba proglasiti za Hrvata... stid me je sto je Srbin... Идиотски...
Angelystor Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ne verujem u to... Kuju oni neke planove sigurno... Gurovic veceras ne igra u finalu... Eto vidi se kakav je covek... Satro ga boli grlo... Eto kakvog vi "igraca" volite i kome pevate... PU! Meni najjache kad chuh na tvu "Gurovic se oprashtao od navijacha". Jel josh nekom mozda sumnjiva ova rechenica..mislim jeste malko teshko da Zvezda izbori josh (minimum) jednu tekmu, ali nije nemoguce...a mozda se to samo ja tripujem A Gurke u Evroligi..znachi molicu se nebeskim kockicama da igramo sa Prokomom sledece godine u grupi!!!!
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 :) Kako bi do jaja trip bio... ali i Drobnjak isto ide u Prokom ja mislim... nisam siguran...
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 i Drobnjak isto ide u Prokom ja mislim... Ако је истина, распашће им се клуб...
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 :):) Nece... Drobnjak je pravi covek za bilo koji klub... a ne ko Milan-ustasa...
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Nece... Drobnjak je pravi covek za bilo koji klub... a ne ko Milan-ustasa... Ма, мислио сам на неслагање, они ће се свађати, па ће доћи до срања у клубу...
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ma nece... Drobnjak je jaci... prebice ga... ovaj je ustasa...
Geozee Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ipak idem na utakmicu... da proslavim titulu... Mozda...
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ipak idem na utakmicu... da proslavim titulu... Mozda... Крени, нећеш стићи да се напијеш!
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Не могу да верујем да дадоше оном усраном клинцу, који није смео да шутне кад смо водили два разлике, да пуца петерце...
Feniks . Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Bruka kako smo izgubili, imali smo bar cetiri puta sansu da zavrsimo mec, muka mi je kako ce sad da kukaju na srecu, mrzim sto cu ovo reci ali pokazali su se kao gubitnici... A trener je debil, onaj klinac promasi prvi peterac i opet mu da da sutira i opet promasi, neverovatno... A kosarkasi Partizana su posebna prica, Zvezda vodi 13 razlike na poluvremenu, Partizan ne moze da ubode slobodna bacanja(47%) a cif=gani trojke sutirali 8/12. Tako je to kada se slavi unapred... Edited June 22, 2007 by Strahinja
Álvaro Recoba Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Партизан испао, значи... Штета... Него, водимо 13 на полувремену... Гуровић се изгледа преварио...
Axeanosilas Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Искрен да будем, након овог срања у ватерполу, за кошарку ме заболе. Ако су ретарди да изгубе, нека изгубе, Ако су ретарди да изгубе три за редом онда и нису за титулу. Доста је нервирања за један дан, гасим ТВ и не гледам га до сутрашњег фудбала. Ретарди, два гола разлике на минут и по и играч више, а оно мало говно буквално предаје лопту у руке усташи... A trener je debil, onaj klinac promasi prvi peterac i opet mu da da sutira i opet promasi, neverovatno...Таква су правила. Кад се испуца пет, понавља се истим редом. Мислиш да су курвати безвезе ставили свог најбољег играча да пуца први... ------------------------------------------- Боже мили, шта им све улази, не могу да верујем.... Ово су оне утакмице кад један тим све хоће, а други ништа неће... Edited June 22, 2007 by Аксеанoсилас
Recommended Posts