Álvaro Recoba Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Свака част РТС-у... Атлетика !?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Kakva atletika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Уместо да пуште Звезда-ФМП, они преносе некакву атлетику... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Zlatna Liga. Zvezda pobedila,81:61 Tako bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Djokovic oprao Hasa 3:0 (7:5 6:1 7: 6) Uskoro ce Partizan,nadam se da ce ih pobediti,iako navijam za Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 http://www.milo-ek.de/kezman-povreda-felden.rm Jebo mu je vidic majku Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 http://www.megaupload.com/?d=N89MEO7I - na ovom linku imate snimak ludaka komentatora s B92. portugal-svabe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Partizan dobio. Grobare iz Bg i cele Srbije(400 ljudi) nisu pustili u halu, bilo je nereda ispred hale sa zandarima. Grobari iz PG su navijali, skandirali Srbiji, to se Milu nije svidelo pa su ih sve izbacili i kako cujem napolju tukli. Neka se osusi ruka svakom Milovom panduru. Nisu im smetale hrvatske pesme prosle godine na evropskom prvenstvu u kosarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 Razbio Djokovic onog pedera francuskog crnog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Razbio Djokovic onog pedera francuskog crnog! Величанствена победа супериорне беле расе... Мислим, ОК, онај лик је црн, али није морао у црно да обуче, тенис је то, нису пошли на сахрану или да чисте оџак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Izgleda kao da je Djokovic lako dobio Francuza ali prva dva seta je odlucivao jedan poen,mada meni se cini da je ipak Djokovic kompletniji teniser i nekako se ponasa iskusnije nego ovaj. JEbote,zasto igra one drop shotove kad vidi da mu ne ide ...prvih 15 mu nije uspelo ... Veliki uspeh naseg tenisa svakako a u sledecem kolu ga ocekuje Nadal sto mi se cini kao preveliki zalogaj za Djokovica ,ali nikad se ne zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Izgleda kao da je Djokovic lako dobio Francuza ali prva dva seta je odlucivao jedan poen,mada meni se cini da je ipak Djokovic kompletniji teniser i nekako se ponasa iskusnije nego ovaj. Комплетнији, свакако... JEbote,zasto igra one drop shotove kad vidi da mu ne ide ...prvih 15 mu nije uspelo ... Током претходних мечева су му баш ишли од руке, не знам шта му би данас... Veliki uspeh naseg tenisa svakako a u sledecem kolu ga ocekuje Nadal sto mi se cini kao preveliki zalogaj za Djokovica ,ali nikad se ne zna... Надал је пичкица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Bravo za Djokovica Crncuga je delovao iscrpljeno, verovatno mu nisu dali dovoljno banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 (edited) Nije nikako trebao da igra one skracene lopte, jaci je crnja tu od njega, bolje se krece i brzi je malo, to je i Novak ocigledno primetio, pa ga je treci set vozao po terenu i na kraju dobio mec. Valjda nece i protiv nadala da igra tako, i onaj je jak na mrezi, ako je neko gledao danasnji mec Hewit - Nadal sve mu je jasno. Edited June 5, 2006 by Frankenchrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 To ce Nadal dobiti, Djokovic je vec dosta uradio. Ja sam rekao da ce on ove godine sigurno uci medju trideset najboljih. A iduce bi mogao i medju 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Zvezda dobila FMP 83:73.Djokovic je ubica,al' Nadal je shljaker,tu mu ni Federer ne mozhe nishta. Edited June 6, 2006 by Akumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Власина опстала у Првој лиги , ваљда. Победила Младеновац у недељу у гостима ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Steta sto je predao Djokovic,cini mi se da je i prosle godine predao mec na Roland Garros-u. Navijam za finale Federer-Nadal,a u finalu za Nadala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Mene Nadal nervira,Federer mi je simpatichniji zato shto se nikad nervira,ili bar to ne pokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Za Federera normalno! Kompletniji je teniser i cini mi se bolji karakter... Vamos Nole! Sledece godine u ovo vrijeme bice ispred Nadala.Jeste vidili drop shotove danas?!Passing shot?! Imao je vise winnera od Nadala.Potencijal za top 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Federer je bolji igrac to je cinjenica,ali mi deluje previse prepotentan i pun sebe,ali je uz Samprasa najbolji teniser svih vremena. Nadal je klinac zeljan igre i zbog toga cu na navijam za njega. Djokovic bi po nekoj logici trebao na Vimbldonu bolje da prodje,jer je brza podloga a on ima dobar servis,ali videcemo. Jedna zanimljivost,:Nadal igra levom rukom, iako je dešnjak. Stil je promenio na nagovor strica i trenera Tonija Nadala, koji je smatrao da Rafael snažnu desnicu bolje može da iskoristi u dvoručnom bekhendu. Inace kod zena navijam za Vaidisovu. Edited June 7, 2006 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Kako komentarisete slucaj Dusan Petkovic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teufel Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Steta sto se sve to uopste dogodilo, stvarno smo mogli bez toga. Vratio se chovek zato shto je popizdeo od glupih, dosadnih novinara koji misle da sve najbolje znaju. Mozda on ne zasluzuje da bude u timu ali to nije na novinarima da odredjuju nego selektor. Nadam se da cemo i pored svih ovih nepotrebnih gluposti dobro proci na prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Jebote,al' nas unakazi FMP..strashno,uvek ih prosere protiv nas.U subotu su jebali jezha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaytanic_sisteR Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Steta sto se sve to uopste dogodilo, stvarno smo mogli bez toga. Vratio se chovek zato shto je popizdeo od glupih, dosadnih novinara koji misle da sve najbolje znaju. Mozda on ne zasluzuje da bude u timu ali to nije na novinarima da odredjuju nego selektor. Nadam se da cemo i pored svih ovih nepotrebnih gluposti dobro proci na prvenstvu. upravo to! gledala sam i onu konferenciju za stampu,glupavim novinarima ne moze covek da objasni nista,volim kad su novinari fer i posteni,a ne one koji provociraju samo da imaju neku skandal pricu ili tako neku glupost bas mi bilo zao Dushana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts