kuruz Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Pa dve bre,to je po pravilu. Pola kod kuce,pola u gostima. Partizan će sa Livornom i Okserom igrati u Beogradu, sa Makabijem u Izraelu, a u poslednjem kolu gostovaće u Glazgovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Koliko partizan utakmica igra kuci? Zna li neko? Prvo kolo je slobodan,drugo igra protiv Livorna kuci,onda u gostima protiv Makabija,onda gajbi sa okserom i gostuju na Ibrox parku u glazgovu. Idealan raspored,ali sta vredi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Nas fudbal je u totalnom kolapsu, nacekacemo se mi da nesto uradimo u Evropi. Ja se ne secam kad je Partizan imao losiju ekipu od ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Pa dve bre,to je po pravilu. Pola kod kuce,pola u gostima. Moja greska, mislio sam na raspored. @Evil warning, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Steta sto se ne gostuje Livornu, bilo bi to zanimljivo... Mada, bice zanimljivo ako zabari komunjare dodju u Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katahazah Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Partizan po svemu sudeci, ma kol'ko los bio, prolazi grupu! Okser je ovde sprc'o u dupe sa OFK-om, Zidovcine ce (realno) da gutaju govna po Sinaju, oko Rendzersa ne mog' biti objektivan, al' komunjare su mi sto je najgore, jedine nepredvidive i trn u oku... Realno, 4-5 bodova je neki minimum, sve ispod toga je bruka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Najbolje bi bilo da su ispali od Groningena pa da ova uprava ode. mada ni onda ne bi oni otisli, to je opasna mafija, njima niko ne moze nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Realno, 4-5 bodova je neki minimum, sve ispod toga je bruka! Brate,na osnovu cega baziras optimizam? U prventstvu Partizan nije pobedio od avgusta,recimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Partizan po svemu sudeci, ma kol'ko los bio, prolazi grupu! Okser je ovde sprc'o u dupe sa OFK-om Slazem se za Okser, uvek kiksnu u gostima, partizan je imao srece jer da partizan gostuje okseru bilo jedno 4-0 za Okser. Mnogo su jaki kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katahazah Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Brate,na osnovu cega baziras optimizam? U prventstvu Partizan nije pobedio od avgusta,recimo... Pa jebiga, u tome je i car, ne igra se prvenstvo, no Kup UEFA-a! Da im je svaka ka' protiv Groningena, samo da ne prime onako sugavo golove kano tada i ima da bude ubavo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Brate,na osnovu cega baziras optimizam? U prventstvu Partizan nije pobedio od avgusta,recimo... Jedino ako budu kaklulisali, ovaj pobedi one pa mozda mi prodjemo sa gol razlikom (Mada bice tesko jer partizan ne ume da da gol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Dan nakon odluke rukovodstva Partizana da Vontigu Kamingsu uruči otkaz zbog "neprihvatanja uloge u timu koja mu je dodeljena", čelnici crno-belih promenili su mišljenje i ipak rešili da američkog plejmejkera zadrže u timu. "Vontigo Kamings će ostati član našeg kluba. Odredjeni problemi su postojali, ali je u razgovoru, koji je obavljen u sredu uveče na insistiranje Kamingsa, američki plejmejker pokazao zrelost da ih uvidi i prevazidje. Samim tim više ne postoje razlozi da se ugovor raskida. Saradnja će se nastaviti u skladu sa ranijim dogovorom", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu Partizana. Kamings je u Partizan došao prošle godine, kada je učestvovao u osvajanju pete uzastopne titule nacionalnog šampiona. U ovom Partizanu se ne zna ko pije a ko placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Mora da se Dule Vujosevic gadno iznervirao pa je trazio da ga otpuste. Posle se ipak smirio... A poznato je da ti ameri ne vole da treniraju i da glume zvezdice, Dule inace zivcan i sigurno je doslo do sukoba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Dobro je sto je ostao..nemamo jebene plejeve uopste.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Bolje da su doveli Koljevica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Bolje da su doveli Koljevica. To sigurno. Koljevic je odlican igrac a cini mi se da je bio bez kluba. Ali mi nikako da dovedemo dobrog pleja. E, da nam je samo Vule... A toliko sam ga mrzeo na pocetku a on postade igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Mlad+dobar igrac+igrao u inostranstvu. I sam ga mrzeo, ali je stvarno postao dobar igrac. Takodje, i onaj Mijatovic iz Buducnosti je dobar igrac. Nego, sta se desava sa onim Makedoncem iz Zvezde? Cuo sam da je bankrotirao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Aha,napustio je kosharku zbog toga. Izgleda da je sve pare ulozhio u neko zemljishte za koje mu prodavci nisu rekli da mora da se vrati starim vlasnicima kojima je oduzeto posle WWII. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Црња ипак јачи од дебеле свиње ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Fudbalska asocijacija optužila je igrača sredine terena Mančester Sitija Džoija Bartona zbog nepristojnog ponašanja kada je pred navijačima Evertona svukao šorc. Disciplinska komisija će se u utorak sastati da raspravlja o ovom slučaju koji se dogodio na Gudison Parku kada su Everton i Mančester Siti igrali nerešeno 1:1. Policija iz Merejsajda je potvrdila da neće sankcionisati 24-godišnjeg igrača Sitija. Stjuart Pirs menadžer ekipe iz Mančestera rekao je za potez svog pulena da je bio "deo komedije na koji bi svi trebalo da se nasmeju". Barton može biti kažnjen zbog ponižavanja vrednosti fudbalske igre, kao i navijača protivničke ekipe. Kralj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Al se obrukase mladi Jebes ovakvu igru sa jednim napadacem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Tuga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Al se obrukase mladi Jebes ovakvu igru sa jednim napadacem. Pogresna taktika se uvek skupo placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Сутра Србија са два јака нападача ... Победа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Crvena zvezda je na gostovanju u Ljubljani upisala i drugu pobedu u NLB ligi ove sezone, savladavši u 3. kolu regionalnog takmičenja ekipu Slovana sa ubedjivih 84:63 (24:21, 19:15, 23:12, 18:15). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts