Geozee Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Dace Bog da bude tako... mnooogo me smara ta kisa... Nek premeste taj Grand Slam turnir negde drugde... U Beograd npr...
Feniks . Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Ana ce me kostati zivaca Valjda nece sada u nastavku izgubiti svoj servis, mislim da je vec dosta gresila danas. Samo da je posluzi servis... Jelena se muci, vodi 3-2 u trecem setu... Tipsarevic ocekivano izgubio, nadamo se da ce Djokovic danas uspeti da prodje neugodnog Kifera... Edited July 3, 2007 by Strahinja
Geozee Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Ocito je da smo slabi na travuljini... pa jos kisa... uzas...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Jebote znachi nema nishta muchnije od pracenja ovog Vimbldona, mechevi po ceo dan razvucheni... Треба ми одузети телефон кад сам пијан, пробудим се ујутро и кад видим кога сам све звао и коме слао поруке (а појма немам шта сам причао и писао), желудац ми се окрене. Znachi nisam jedini, dobro je, i ja sam izgubljen sluchaj pijan sa mobilnim u ruci Svojevremeno mi devojka predlagala da il ne nosim il iskljuchujem mobilni kad idem u grad a znam da cu da pijem
lemmy sixx Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Isto i kod mene.Dan pre nego sto je svirao slayer sam se olesio,i zvao gomilu ljudi i plakao im.Projebo sam 700 dinara kredita za 1h.Kreten.
Tomislav Sawyer Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Postoji softver za symbian telefone koji startujes pre pijanke, podesis vreme i on te chuva od samog sebe.
Baal Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Znachi nisam jedini, dobro je, i ja sam izgubljen sluchaj pijan sa mobilnim u ruci Da, još se sećam one nove godine kada si me zvao.
Álvaro Recoba Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Па онда боље пошаљите кредит неком другом пре пијанчења, па нек вам после врати... Елем, ја везе немам шта је било са тенисом. Спавао сам, а видим Јане испао... Што се тиче кошарке, убедљиво најгори потез је непозивање Мариновића. Он је бре наш најјачи плеј, није ми јасно...А Мишановића сам гледао кад је Звезда играла у Лесковцу, и мислим да толико глупи играчи нису ни у Здрављу играли... Требало је да зове Жућу Митића да буде капитен...
Feniks . Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Ana dobila, u cetvrtfinalu igra protiv Vaidisove... Jelena je uspela da izgubi nakon sto je dobila prvi set, katastrofalan servis i brdo gresaka... Cekamo nastavak meca Djokovic - Kifer
Feniks . Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Izgubi je set, neverovatno, vodio je 4-1 i 6-3 u taj brejku, uspeo je da napravi 5 gresaka i sve prokocka. Nista Kifer nije odigrao, sve je Djokovic gresio. Bojim se da ce ga sada Kifer razbiti, ogromna psiholoska prednost za Kifera...
Baal Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Uh, kako me nervira ovo.. Ugasio sam TV, ne želim da gledam ovo i da se nerviram.
Feniks . Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Uh, kako me nervira ovo.. Ugasio sam TV, ne želim da gledam ovo i da se nerviram. Takodje, tv sam ugasio, sad cu malo da vezbam, nemam zivaca da gledam kako nasi gube dobijene setove...
Álvaro Recoba Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 За кога сад да навијам... А лепо сам мислио, испао онај муж ( Моресмо ), остала само једна јака, кад оно ето...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Da, još se sećam one nove godine kada si me zvao. Uvek zaboravim na to, i uvek me ti podsetish :) ps. Jeca seljak. Sta uradio Novak?
Axeanosilas Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Покењам сам је на Вимблдон, на јагоде и шлаг, траву, курву Краљицу, престолонаследнике којима је муслиман јебао мајку и кишу. Да је човек психички најстабилнији па не би издржао оно срање и прекидање по десет пута. Нисам нешто очекивао од Јеце јер има лош сервис, али од Новака јесам (цима ме ортакиња која ми је била у посети да идемо напоље при 6:3 у тај брејку и одем, а ретард изгуби тај сет!) и невероватно ми смета што је прокоцкао три сет лопте. Срећа па Анка супер сервира и може у ПФ ако Бог да. Јелени остаје Флешинг Медоуз и да се љуЦки одмори. Ваљда ће испасти онај набилдовани геј и ваљда ће Новак на Федерера у финале. Ред је да неко ове године узме ГС. Edited July 3, 2007 by Аксеанoсилас
DragonHeart Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Pa kad mi neko kaze kako je fino zivjeti u Londonu...
Zagrivuk Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Покењам сам је на Вимблдон, на јагоде и шлаг, траву, курву Краљицу, престолонаследнике којима је муслиман јебао мајку и кишу. Да је човек психички најстабилнији па не би издржао оно срање и прекидање по десет пута. Podrzavam :) :) Mogu da zamislim kako je igracima, kad ja ne mogu vise da pratim u prekidima :)
Axeanosilas Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Pa kad mi neko kaze kako je fino zivjeti u Londonu... О томе вам (теби и Мишку) причам. Ја сам се данас тресао од нервозе док сам чекао да мечеви почну (да се прекину и поново почну ). Мислим стварно... Ако хоће лепо време нек питају Русе како они то регулишу за деветомајску параду, никад ни облачка.
DragonHeart Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Nije cudo onda sto su Englezi onako blijedi i pomalo rumenih obraza. Klima im je nikakva.
Zagrivuk Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 О томе вам (теби и Мишку) причам. Ја сам се данас тресао од нервозе док сам чекао да мечеви почну (да се прекину и поново почну ). Мислим стварно... Ако хоће лепо време нек питају Русе како они то регулишу за деветомајску параду, никад ни облачка. Ali bukvalno sam se to i ja pitao, i Nemci su fino sredili vreme za SP u fudbalu, a ovi englezi bas drkaju.
Divlji Tigar Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Ana mi je iskidala sve nereve tokom drugog seta. Ali ipak je pobedila. Ostali su jbg pukli. Bravo Ana.
Recommended Posts