kuruz Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Мислим да смо причали о Ђоковићу, али нисам сигуран. Најсигурније је да пљујемо Партизан, за то увек имам инспирацију.
Axeanosilas Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ух, како ћемо да вас кидамо ове сезоне, нисте никога довели, а сви ретарди вам остали... Него... 1 Federer, Roger (SUI) 7290 2 Nadal, Rafael (ESP) 5225 3 Djokovic, Novak (SRB) 3310 4 Roddick, Andy (USA) 3230 5 Davydenko, Nikolay (RUS) 3185 6 Gonzalez, Fernando (CHI) 2780 7 Gasquet, Richard (FRA) 2220 8 Robredo, Tommy (ESP) 2200 9 Blake, James (USA) 2075 10 Berdych, Tomas (CZE) 2045 1 HENIN, JUSTINE 4457 2 SHARAPOVA, MARIA 3678 3 JANKOVIC, JELENA 3241 4 KUZNETSOVA, SVETLANA 2978 5 IVANOVIC, ANA 2898 6 MAURESMO, AMELIE 2424 7 WILLIAMS, SERENA 2380 8 CHAKVETADZE, ANNA 2221 9 PETROVA, NADIA 2002 10 VAIDISOVA, NICOLE 1973 Пре ће се Јелена попети на прву него Новак на друго, али шта ћеш, живот је курва. Јелена би могла на прво после АО следеће године.
Mustang Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Priča o tenisu ? Inače toteme bio onaj moj post kad sam napljuvao one teniserke zbog visine Jeebiga kad sam mali komplex ---malo off-a ----------- Izbrisani su u mojoj graffiti temi tkođe neki postovi.
Geozee Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Mi cemo ja mislim uci u Cup Uefa i osvojicemo titulu u fudbalu, ali ce nas zvezda i dalje dobijati u derbijima...
kuruz Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Куп УЕФА можда, о титули немојте ни да размишљате.
Mustang Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ko te slagao za kup uefa???? Šalim se.. imate realne šanse da uđete u kup uefa,(imate dosta bodova) kao i da dođete do npr 1/8 ili 1/4 finala. Kad igrate sa strancima, ja sam uvek uz vas. Osim toga, to donosi i bodove Srbiji, tako da nemam ništa protiv toga da dogurate daleko..
Divlji Tigar Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Juce je Anci bila gost u nekoj emisiji na pinu (namerno malim slovom), bas je bila super. Kliko je samo vislja od one dve voditeljek, moze sa glave da im jede.
Álvaro Recoba Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Гледао сам Јеленину прес конференцију на ТВу. Каже Џејми био заљубљен у њу, хехехе... И још увек је...
RaVeN Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 heheh....ta Jelena je prsla ko qrac....a i onaj je nasao sta da ubode !! :) E da .... sada videh tek....Djokovic i gore pomenuta 3. ... Ana 5. !! Svaka cast
Zagrivuk Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Мислим да смо причали о Ђоковићу, али нисам сигуран. Најсигурније је да пљујемо Партизан, за то увек имам инспирацију. Koga kad nema nikog! :)
kuruz Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 :) :) Ако Зека икада оде (а надамо се да неће), основаће приватни клуб који ће бити бољи од ових комичара. :)
Mustang Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Pa dobro, nije da nisu dovei pojačanja... Biće bolji sigurno sledeće sezone. Inače kod nas onaj Rumun otkazao.. Malo mu kao.. derpe Možda Ljuboja dođe na pozajmicu, a trebali bi još neka pojačanja da dovedemo.. sve u svemu, nećemo biti loši uopšte, makar i ovako ostalo. Sve preko je bonus.
Geozee Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Ma zezam se... ali mislim da cemo ove sezone uzeti duplu krunu... bio bi red...
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Samo dan pošto je predsednik FMP Železnika Nebojša Čović najavio da će Zoran Erceg sigurno igrati za selekciju Srbije, selektor Zoran Slavnić je rekao da među reprezentativcima neće biti Tadije Dragićevića. Dragićević je najavio da neće igrati za univerzitetsku selekciju Srbije a Slavnić za 'Sport' izjavio da je krilni centar Crvene zvezde "automatski izbačen" iz državnog tima. "Dragićević neće snositi nikakve konsekvence osim što će biti izbačen iz obe selekcije," rekao je Slavnić za 'Sport', "Pravda se umorom i ima neke probleme sa klubom. Sve smo uvažili ali od igranja za reprezentaciju nema ništa. To je bila logična, automatska odluka." Slavnićeva ideja bila je da Dragićević radi sa univerzitetskom selekcijom do 19. jula, i da u sastavu najboljeg tima ostane do kraja, a da, u slučaju da se ne nađe na spisku putnika za Španiju, igra na Univerzijadi u Bangkoku. Posle 'precrtavanja' Dragićevića sa spiska, selekcija Srbije ima još jednog visokog igrača manje pa beogradski sportski dnevnici najavljuju proširenje spiska. "Tačno je da ću proširiti spisak, najkasnije do kraja sedmice. Očekujte bombu," rekao je za Sportski žurnal Zoran Slavnić. ++ Ovaj k'o transfer da najavljuje bem ga mlohava. Taman se vrati Erceg, ovaj otera Dragicevica..braaaavo kralju! And Kesar vishe nije u Partizanu, shteta, nadao sam se da bi taj preuzeo "glavnu stolicu" kada Dule ode...
Geozee Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Jebaga... Dobar je Kesar... Moka je djubre...
Mustang Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Dal je đubre ne znam, al ovo sve nešto smrdi u tom smeru.. Il su ovi đubrad što neće da igraju... Možda je Stojakoviča pozvao???
Mustang Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 E ovaj BUM "transfer" bi možda mogao biti Stojaković ??? Mislite tome...
Recommended Posts