Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Изгубисмо на пенале... Мајку им крваву!

Него, рефлектор... Страшно...

Plavi, zuti REKOBA :)

Elem, navijao sam za urugvaj, kao sto cu i za Mexiko

Posted

Не подносим те јужноамеричке репрезентације, ниједног играча одатле не волим.

Posted
Plavi, zuti REKOBA :)

Ћелави... Делује као ванземаљац... Јачи смо били од Бразила, али ето..

Иначе Енглези мрзе јужноамериканце јер су ови бољи од њих, а самим тим и неко ко воли Манчеста Јунајтид неће да воли пре свега Аргентинце ( без обзира што су неки играли или играју за ЈТД )... Је л игра неки Бразилац осим Жилберта ( и Баптисте ? ) у Енглеској? Не...

Posted
Хаус потписао за Памесу. Толико о Партизану.

Shteta, ali bilo je i prevel'ko ochekivanje da kod nas dodje, heh..

Nego, mladi od onog prvog poraza vezali 4 pobede!!! Al mi jos uvek nejasno sto niko ne prenosi..seljaci

and..

Mladost Apatin istupila iz Prve Lige!!!! Eto nade za Napredak :rockdevil:

Posted
Ћелави... Делује као ванземаљац... Јачи смо били од Бразила, али ето..

Иначе Енглези мрзе јужноамериканце јер су ови бољи од њих, а самим тим и неко ко воли Манчеста Јунајтид неће да воли пре свега Аргентинце ( без обзира што су неки играли или играју за ЈТД )... Је л игра неки Бразилац осим Жилберта ( и Баптисте ? ) у Енглеској? Не...

Не мрзим јужноамериканце због тога што су бољи од Енглеза, него зато што ми нису ни најмање симпатични. Хајнцеа бих отерао из Манчестера, не зато што је Аргентинац, већ зато што ми се не свиђа како игра. Летели би и Енглез Браун, Француз Силвестре, Кинез Донг и то је то.

Mladost Apatin istupila iz Prve Lige!!!! Eto nade za Napredak :rockdevil:

И ја бих волео да уђе Напредак, мрзим тај мафијашки Вождовац.

Posted

Енглези су веровали у мит да су непобедиви, да су најјачи, да играју најбољи и најлепши фудбал... Јужноамериканци показују да то није тако, и зато раније уопште нису играли у Енглеској... Да су играли свако ко воли енглеске клубове волео би и јужноамеричке играче... А и Аргентина и Енглеска се мрзе, је ли, па ни не иде да ови играју...

Posted (edited)

Ronaldo, Ronaldinho, Pele... uglavnom su brazilci... :D

Mada realno ima i evropljana: Zidane, Platini, Puskas, Van Basten, Gullit, Pedja Mijatovic...

Edited by Geozee
Posted (edited)

Хахахаха, Пеђа Мијатовић... И Гаринша је најбољи бразилски фудбалер свих времена, узгред...

Не, има и Срба ... Драган Џајић - најбоље лево крило свих времена и Франц Бекенбауер ;)

Edited by Uruguayano Recoba
Posted (edited)

Роби Бађо #1

А од Кристијана је бољи Робен, а ниједан неће да приђе Џајићу, бар тако каже магични Ћира...

Edited by Uruguayano Recoba
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...