Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
@ Black Totem 213:

Jesi li gledao igru Argentine na ovom prvenstvu?

Jesam i mislim da ce osvojiti, ali isto tvrdim da ne bi imali sanse da je Brazil dosao sa Ronaldinjom, kakom i Adrianom :da:

Posted

Да играју за Звезду били би Делије, овако су најобичнија циганлија.

Posted
Zasto pevate onda: "Mi smo cigani, najjaci smo najjaci!!!"?

Zato sto su cigani, svi znamo da oni nikada ne lazu i ne kradu :)

Posted
Никад у животу нисам то певао. Мрзим циганлију.

Ni ja !!!

Bravo majstore!!!

:pivopije:

(ja sam odavno u lobiju) :)

Posted

Danas posle posla odem kod sestre na sisanje, ona mi kaze da kupim u radnji nesto za kucu, ja kupim te sitnice i dobijem na poklon dvolitru MB piva! Rodiceve radnje daju pivo na poklon ako se kupi roba u vecoj vrednosti od 300 dinara. Mora da je neko pivo kome istice rok trajanja ili koje nije bas kvalitetno :)

Posted

MB је срање. Само Јелен!!! :роцкдевил:

Добро, у крајњој нужди послужи и Лав.

Posted
Danas posle posla odem kod sestre na sisanje, ona mi kaze da kupim u radnji nesto za kucu, ja kupim te sitnice i dobijem na poklon dvolitru MB piva! Rodiceve radnje daju pivo na poklon ako se kupi roba u vecoj vrednosti od 300 dinara. Mora da je neko pivo kome istice rok trajanja ili koje nije bas kvalitetno :)

A ti bi nama da uvalis pivo kojem je istekao rok.....cccc ^_^:) :) :)

A da ti nama,naravno i meni lepo das Apatinsko......... :cool:

Posted

Necu vam uvaliti, provericu ja sam da li je ispravno :bigblue: Ali ne danas, dosta dva za danas, ipak sam vezbao danas pa da ne bude uzalud...

Bice apatinsko, naravno :pivopije:

Posted

Dobra piva:

1(ko vrata)Jelen,Holsten (dele)

2.Weifert

3.Lav

4.Ne razmišljam o lošim...

I da...veoma ima veze sa derbi utakmicama :lol:

Posted (edited)

Вајферт не волим.

Што се тиче страних, од оних која сам пробао ниједно ми се не свиђа. Какви Хајнекени, Амстели, Карлсберзи и остала боранија, само Јелен! На екскурзији сам хтео да плачем без Рогоње...

Edited by Radoomir
Posted
Dobra piva:1(ko vrata)Jelen,Holsten (dele)2.Weifert3.Lav4.Ne razmišljam o lošim...I da...veoma ima veze sa derbi utakmicama :lol::pivopije:
Danas sam kod musterije posle isporuke robe morao popio Jelen(sta cu kad me ljudi gotive i nisam ih smeo uvrediti i odbiti pivo :D )bas mi je prijao. Posle sa radnikom svratimo u kafic, popijemo Lav, dobar je, mnogo bolji nego pre par godina :da:
Што се тиче страних, од оних која сам пробао ниједно ми се не свиђа. Какви Хајнекени, Амстели, Карлсберзи и остала боранија, само Јелен! На екскурзији сам хтео да плачем без Рогоње...
Stvar navike. Jeste da se pivara nalazi par stotina metara od moje kuce ali moram da naglasim da je Jelen pre par godina bio ocajan, Sada je bolji, ipak je sada jaca konkurencija. Ono Apatinsko u plastici je ocaj, trpaju svasta, kum mi je tamo na visokom polozaju pa znam. Ako vec kupujete pakovanje od 2l ili 1,5 l, kupite hju pek, mnogo je kvalitetnije.
Posted

@Strahinja

Ume da bude gorko ako je istekao rok, kao i par dana pre isteka, ako nije, onda to nije pivo, nego mleko (kako bi ja imao običaj da kažem..).

I kod Lava nem zajebncije, isto je mlekce :lol:

o carlberg kad uzme, nema da fali...

@ Radomir

Pa nije loš, ne znam da li si ga pio u poslednje vreme...

A Holsten probaj, pa reci šta misliš..

-------------------------------------------------------------------

Jeste videli što je zvezda dobila nove dresove???

Meni se više sviđaju nego prethodni.

Posted (edited)

Meni je crno niksicko zakon. Mada je mala razlika izmedju Jelena i niksickog, ipak je to sad ista firma...

Da neko ne kaze da spamujemo, predlazem da organizujemo neku utakmicu, posle cemo utiske sa utakmice da sabiramo uz pivo :D:pivopije:

Edited by Strahinja
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...