kuruz Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) eeee, a jos da nije bilo ni milana.... gde bi vam bio kraj.... Да су играли Рио, Немања, Невил и Евра Милан би добио курчину. Свака част Јанковићки, оно није било нормално јуче. Кошаркаши су играли скроз ноншалантно, као да није у питању полуфинале европског првенства. Теодосић ме је испрепадао кад је изгубио 2-3 лопте, али се после искупио бацањима. Edited July 15, 2007 by Radoomir
Geozee Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Trebalo bi da osvojimo i ovo prvenstvo... mislim da smo najbolji... ali opet Spanija... oni u svim sportovima kradu...
.:Thor:. Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 E pa ako budemo bolji, nije bitno da li kradu!
Hamsun Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Да су играли Рио, Немања, Невил и Евра Милан би добио курчину. Koliko znam, Vidić je igrao (za Evru nisam siguran) a poslije duela sa Kakom, nije mu ostalo ništa drugo nego da kupi kosmo disk Kičmeni pršljenovi su se razišli na sve strane Edited July 15, 2007 by [kinetic]
Geozee Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Ne to su Brown i Heinze... Jedna od najsmesnijih fudbalskih scena ikada...
Angelystor Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Hajduk dobio Maribora 5:0, svaka im chast Ушли смо у финале (млади), онај Драговић је злато, Теодосић такође. I to, normalno, niko ne prenosi. Koga bi zanimao basket? Al zato kad mladi fudbaleri igraju, svi se naloze....mrsh u kurac vishe i glupi fudbal, nikada necu skapirati zasto se ljudi izbezumljuju u ovoj drzavi sporotom u kome nikada nista nismo uradili.
Feniks . Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Steta sto Ivanovic ne igra, ovako nemamo sanse da prodjemo u tenisu... Kada kosarkasi igraju finale?
DragonHeart Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Crna Gora u finalu B prvenstva Evrope u košarci (under 21), poslije pobjede nad Finskom u polufinalu 83:53. Vaterpolisti takođe u finalu B prvenstva Evrope poslije pobjede nad Bjelorusijom od 26:1
Divlji Tigar Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Steta sto Ivanovic ne igra, ovako nemamo sanse da prodjemo u tenisu... Istina ipak je samo Jeca, vrhunska igracica, ostale treba jos da napreduju.
Samurai Jack Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 O chemu prichash? Ana Ivanovic je peta igrachica sveta ... koliko JOSH treba da napreduje po tebi Mislim da za svoje godine (19) igra sasvim zadovoljavajuce, drzi se sjajno , ide u kostac sa najvecim svetskim zvezdama tennisa :!
Divlji Tigar Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Ne govorim o Ani Ivanovic nego o devojkama koje su igrale na Fed cupu. Jeca, Vojislava i dve Ane (Timotic i Jovanovic). Od svih njih samo je Jeca vrhunska, ostale treba jos da napreduju. Ana je 5. a bice 1. veoma brzo, ja je obozavam (kao sto se vidi po potpisu). Ana = Teniska princeza. Edited July 15, 2007 by Divlji Tigar
DragonHeart Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 U 22.45h je utakmica finala "Copa America"-e: Argentina - Brazil.
Axeanosilas Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) I to, normalno, niko ne prenosi. Био је пренос, појма немаш. А био је и пренос финала (још траје). Добили смо Шпанце и одбранили титулу. Сад исто као и у фудбалу, млади тим пребацити у А и мирни смо 10 година. Што се тениса тиче, тако је како је, биће боље следеће године. Да поновим - Драговић, Тепић, Теодосић су СЈАЈНИ. "Тешки центар" Штимац такође. Вукоичића за А селектора већ следеће године. ------------------------------------------------ Ајој скандала, мамицу им жабарско-коњушарску, ем нам окренули заставу наопако, ем не пустише химну... Edited July 15, 2007 by Аксеанoсилас
Geozee Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Dragovic - uzas... Ostali ok... Ne pustise himnu majke im ga...
Axeanosilas Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Добро, данас је играо лоше, али је био сјајан током ранијих утакмица (нарочито против жабара јуче, као и на самом почетку турнира).
Генеральный Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 требали су ови наши да кажу ''Е, ако немате химну, може било шта од Чиче'' или наредни пут да носе касету и цедеј са химном. и плочу. или да науче из прве петорке сви нешто да свирају а селектор да научи речи.
Axeanosilas Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 требали су ови наши да кажу ''Е, ако немате химну, може било шта од Чиче'' или наредни пут да носе касету и цедеј са химном. и плочу. или да науче из прве петорке сви нешто да свирају а селектор да научи речи. Химна мање-више, али виде ли ти ону заставу, као да су узели празну тробојку и онда нека коњушарска будалетина која се напила од три Хајнекена залепила грб онако офрље... Имају среће организатори, да су наши били нервозни и да су скочили, добили би ови веће батине него 'рвати у Турској...
Генеральный Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 видо сам још на пар званичних места по граду заставу са тако несрећно ''набаченим'' грбом. јебага. додуше, застава никада није била окренута на доле. била би главна фора да су дечаци знали речи и да су отпевали 'брез капелу' све заједно са навијачима па да то буде забележено с'с камером. баш би било фулл емотивно.
Geozee Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Ma... italijani su djubrad... to sam uvek govorio...
Hamsun Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Crna Gora osvojila B prvenstva Evrope u košarci (under 21) i vaterpolu... Krenusmo konačno
sabre Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Koliko znam, Vidić je igrao (za Evru nisam siguran) pa da, igrali su obojica, evra u prvoj a vidic u drugoj, ako se dobro secam. a i da nisu pa sta? i interu nisu igrali viera i kambiaso ceo drugi deo sezone, to je mnogo veci hendikep bio ... na primer. i sta sad, treba neko da kaze "e da su igrali njih dvojica, rasrafili bi sve...", smesni ste bre. a i taj evra je crtani film od igraca jebem ti ekipu koja zavisi od njega Edited July 15, 2007 by sabre
Angelystor Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Био је пренос, појма немаш :udri: i sto puta gledao sam danas i u novinama i na netu..nigde nije pisalo da prenose!!! I ja ishao kod drugarice, gledao film...jaaaooo...necu da prezalim, cc...seljak.
Recommended Posts