Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
:udri::udri::udri: i sto puta :udri:

gledao sam danas i u novinama i na netu..nigde nije pisalo da prenose!!! I ja ishao kod drugarice, gledao film...jaaaooo...necu da prezalim, cc...seljak.

Биће ноћас снимак финала (на другом) скоро сигурно. Ако не будеш спавао, ето прилике да видиш...

Edited by Аксеанoсилас
  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Брука да освоји тим кога смо надиграли у полуфиналу... А Архентина везе није имала, није ни Креспо играо...

И да, све сам се изнервирао...

Edited by Uruguayano Recoba
Posted (edited)

Kladionice su davale ogromnu prednost Argentini, a i realno su bili favoriti gledajuci kako su igrali do veceras.

Edited by DragonHeart
Posted
Š T A S A M R E K O ? ? ?

Brazil :rockdevil:

Ja sam reko sam da pretpostavljam da ce oni uzeti... :D

@Milos - Skini sve cipele sto pre... skini jaknu farmerke... :)

Posted
pa da, igrali su obojica, evra u prvoj a vidic u drugoj, ako se dobro secam.

a i da nisu pa sta? i interu nisu igrali viera i kambiaso ceo drugi deo sezone, to je mnogo veci hendikep bio ... na primer.

i sta sad, treba neko da kaze "e da su igrali njih dvojica, rasrafili bi sve...", smesni ste bre.

a i taj evra je crtani film od igraca

jebem ti ekipu koja zavisi od njega

Видић је играо повређен. Престаните да серете већ једном. Манчестер је до те серије повреда играо убедљиво најбоље у целој Европи.

Posted
Манчестер је до те серије повреда играо убедљиво најбоље у целој Европи.

Džabe to, ma koliko ja mrzeo Milan (a mrzim ih iz dna duše), gleda se ko je šampion, a ne ko je "igrao ubedljivo najbolje u celoj Evropi" do tada.

Posted

Нема теорије, лоши су. Барселона и Манчестер, ако се гледа по квалитету, имају највеће шансе. Милан је имао и ту предност што се сконцентрисао само на ЛШ, а Манчестер је играо на три стране.

Posted (edited)

ma mancester je smesan bre

i ja mrzim milan, ali ono je bilo sprdanje (u polufinalu)

zvezda se pojacala do jaja, potpisali salas, molina i barkos, sutra dolazi levi bek iz legije, reprezentativac poljske.

doci ce mozda i palasio, vezni, reprezentativac hondurasa. sledece prvenstvo ce biti jos vece sprdanje sa grobljem nego proslo...

Edited by sabre
Posted
Нема теорије, лоши су. Барселона и Манчестер, ако се гледа по квалитету, имају највеће шансе. Милан је имао и ту предност што се сконцентрисао само на ЛШ, а Манчестер је играо на три стране.

И Интер и Мадрид могу нешто... Ако Морати нешто одради за стогодишњицу...

Posted (edited)

morati je neopevana debilcina, dovodi kivua a na mestu centralnog beka vec ima kordobu i samuela + materacija kao rezervu. umesto da uvalja adriana dok jos moze (a moze, i to za 30 milki) i onog stankovica (za 20) i da za te pare dovede teveza (sad je vec kasno) i robena (naravno, i za njega je sad kasno) i da ih baci na krila. kakav bi to tim bio,

julio cesar

zanetti - cordoba - samuel - maikon

centralni vezni: viera - cambiasso

bocni vezni: robben - tevez

napred: zlatan - crespo

rezerve

toldo, carini

burdisso, materazzi, maxvell....

solari, figo, dacourt....

suazo, cruz

Edited by sabre
Posted (edited)

Кивуа доводи јер је цела одбрана кажњена па не може да игра ЛШ по групама. Зато ни Андреолија није хтео Манћини да да на позајмицу... А Самуел је слабији и од Матрице и од Бурдиса... Маикон не може лево...

И било би лепо да је дошао Карлитос, али ето... Ја се надам да ће да дође бар неко велики због стогодишњице, али видећемо... И да Рекоба оде у Наполи...

Edited by Uruguayano Recoba
Posted

PODGORICA - Kako ARENA saznaje,

premijerni duel košarkaša

reprezentacije Crne Gore odigraće

protiv Srbije 16. avgusta u "Morači"!

Tim povodom, selektor Duško

Vujošević održaće večeras konferenciju

za štampu u hotelu

"Podgorica", što će biti njegovo

prvo pojavljivanje u novoj ulozi pred

predstavnicima "sedme sile".

Večeras u hotelu "Podgorica"

planirana je i svečana večera za

članove mlade reprezentacije Crne

Gore, koji su na B Evropskom prvenstvu

za igrače do 20 godina u Varšavi

osvojili prvo mjesto.

Posted (edited)
ma mancester je smesan bre

i ja mrzim milan, ali ono je bilo sprdanje (u polufinalu)

zvezda se pojacala do jaja, potpisali salas, molina i barkos, sutra dolazi levi bek iz legije, reprezentativac poljske.

doci ce mozda i palasio, vezni, reprezentativac hondurasa. sledece prvenstvo ce biti jos vece sprdanje sa grobljem nego proslo...

Тачно, била је спрдачина, али не би се то десило да је играла одбрана Манчестера. Неуиграни Браун, Хајнце и О'Шеј, заједно са недовољно опорављеним Видићем коме је то била прва утакмица после месец и по дана паузе није могла ништа. Да су ту били Рио, Гери и кажњени Патрис (који је сам крив што је због јебеног парног картона био суспендован) друга би се песма певала у обе утакмице.

Edited by Radoomir
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...