Axeanosilas Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) i sto puta gledao sam danas i u novinama i na netu..nigde nije pisalo da prenose!!! I ja ishao kod drugarice, gledao film...jaaaooo...necu da prezalim, cc...seljak. Биће ноћас снимак финала (на другом) скоро сигурно. Ако не будеш спавао, ето прилике да видиш... Edited July 15, 2007 by Аксеанoсилас
DragonHeart Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Konacan rezultat: Brazil - Argentina 3:0
DragonHeart Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Navijao sam za Argentinu, ali su veceras odigrali lose. Messi se nije "vidio", pogotovo u drugom poluvremenu. Edited July 15, 2007 by DragonHeart
DragonHeart Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Svaki duel u vazduhu su dobili Brazilci.
Álvaro Recoba Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Брука да освоји тим кога смо надиграли у полуфиналу... А Архентина везе није имала, није ни Креспо играо... И да, све сам се изнервирао... Edited July 15, 2007 by Uruguayano Recoba
DragonHeart Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Kladionice su davale ogromnu prednost Argentini, a i realno su bili favoriti gledajuci kako su igrali do veceras. Edited July 15, 2007 by DragonHeart
Axeanosilas Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Шпанија, Колумбија, Куба и Америка, самба, румба, ча-ча-ча...
Geozee Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Š T A S A M R E K O ? ? ? Brazil Ja sam reko sam da pretpostavljam da ce oni uzeti... @Milos - Skini sve cipele sto pre... skini jaknu farmerke...
Mustang Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) Ajde igra počinje... Edited July 16, 2007 by Mustang
Geozee Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 :):) Partizan 19. protiv Zrinjskog... pregazicemo ih...
kuruz Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 pa da, igrali su obojica, evra u prvoj a vidic u drugoj, ako se dobro secam. a i da nisu pa sta? i interu nisu igrali viera i kambiaso ceo drugi deo sezone, to je mnogo veci hendikep bio ... na primer. i sta sad, treba neko da kaze "e da su igrali njih dvojica, rasrafili bi sve...", smesni ste bre. a i taj evra je crtani film od igraca jebem ti ekipu koja zavisi od njega Видић је играо повређен. Престаните да серете већ једном. Манчестер је до те серије повреда играо убедљиво најбоље у целој Европи.
Baal Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Манчестер је до те серије повреда играо убедљиво најбоље у целој Европи. Džabe to, ma koliko ja mrzeo Milan (a mrzim ih iz dna duše), gleda se ko je šampion, a ne ko je "igrao ubedljivo najbolje u celoj Evropi" do tada.
Geozee Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Ma sta je bilo, bilo je... Ove godine garant uzima Chelsea... onaj jevrejin ce po svaku cenu osvojiti LS...
kuruz Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Нема теорије, лоши су. Барселона и Манчестер, ако се гледа по квалитету, имају највеће шансе. Милан је имао и ту предност што се сконцентрисао само на ЛШ, а Манчестер је играо на три стране.
Geozee Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Pobedismo jedva Brazilce... sutra s Francuzima...
sabre Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) ma mancester je smesan bre i ja mrzim milan, ali ono je bilo sprdanje (u polufinalu) zvezda se pojacala do jaja, potpisali salas, molina i barkos, sutra dolazi levi bek iz legije, reprezentativac poljske. doci ce mozda i palasio, vezni, reprezentativac hondurasa. sledece prvenstvo ce biti jos vece sprdanje sa grobljem nego proslo... Edited July 16, 2007 by sabre
Álvaro Recoba Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Нема теорије, лоши су. Барселона и Манчестер, ако се гледа по квалитету, имају највеће шансе. Милан је имао и ту предност што се сконцентрисао само на ЛШ, а Манчестер је играо на три стране. И Интер и Мадрид могу нешто... Ако Морати нешто одради за стогодишњицу...
sabre Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) morati je neopevana debilcina, dovodi kivua a na mestu centralnog beka vec ima kordobu i samuela + materacija kao rezervu. umesto da uvalja adriana dok jos moze (a moze, i to za 30 milki) i onog stankovica (za 20) i da za te pare dovede teveza (sad je vec kasno) i robena (naravno, i za njega je sad kasno) i da ih baci na krila. kakav bi to tim bio, julio cesar zanetti - cordoba - samuel - maikon centralni vezni: viera - cambiasso bocni vezni: robben - tevez napred: zlatan - crespo rezerve toldo, carini burdisso, materazzi, maxvell.... solari, figo, dacourt.... suazo, cruz Edited July 16, 2007 by sabre
Álvaro Recoba Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) Кивуа доводи јер је цела одбрана кажњена па не може да игра ЛШ по групама. Зато ни Андреолија није хтео Манћини да да на позајмицу... А Самуел је слабији и од Матрице и од Бурдиса... Маикон не може лево... И било би лепо да је дошао Карлитос, али ето... Ја се надам да ће да дође бар неко велики због стогодишњице, али видећемо... И да Рекоба оде у Наполи... Edited July 16, 2007 by Uruguayano Recoba
DragonHeart Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 PODGORICA - Kako ARENA saznaje, premijerni duel košarkaša reprezentacije Crne Gore odigraće protiv Srbije 16. avgusta u "Morači"! Tim povodom, selektor Duško Vujošević održaće večeras konferenciju za štampu u hotelu "Podgorica", što će biti njegovo prvo pojavljivanje u novoj ulozi pred predstavnicima "sedme sile". Večeras u hotelu "Podgorica" planirana je i svečana večera za članove mlade reprezentacije Crne Gore, koji su na B Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Varšavi osvojili prvo mjesto.
kuruz Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 (edited) ma mancester je smesan bre i ja mrzim milan, ali ono je bilo sprdanje (u polufinalu) zvezda se pojacala do jaja, potpisali salas, molina i barkos, sutra dolazi levi bek iz legije, reprezentativac poljske. doci ce mozda i palasio, vezni, reprezentativac hondurasa. sledece prvenstvo ce biti jos vece sprdanje sa grobljem nego proslo... Тачно, била је спрдачина, али не би се то десило да је играла одбрана Манчестера. Неуиграни Браун, Хајнце и О'Шеј, заједно са недовољно опорављеним Видићем коме је то била прва утакмица после месец и по дана паузе није могла ништа. Да су ту били Рио, Гери и кажњени Патрис (који је сам крив што је због јебеног парног картона био суспендован) друга би се песма певала у обе утакмице. Edited July 17, 2007 by Radoomir
Recommended Posts