Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

:):):):)

Mnogo je bolji snimak tuce Grobara i Bad Blue Boys-a na utakmici Partizan - Dinamo Zagreb na turniru u Svajcarskoj... ubismo ih od batina... :D

Dvojicu smo im na smrt prebili ja mislim... i skinuli zastavu...

Edited by Geozee
Posted

jebote kol'ko je ovaj dinamo otis'o u kurac, ne samo se da su se obrukali igrom i rezultatom, nego im i azerbejdzanci pomeraju bulju prozivkama :) :)

Trener Hazara u Zagrebu najavljuje pobjedu: Dinamo je prosječna momčad

U najavi uzvrata u Zagrebu, ohrabren viđenim u Bakuu, Mirjavadov najavljuje da Hazar može proći Dinamo: "Neki su se bojali Dinama, ali vidjeli smo da su oni prosječna momčad koja nas nije uspjela pobjediti. Imamo tjedan dana da se pripremimo za uzvrat u Zagrebu, a cilj nam je tamo pobijediti".

link

Posted
Mnogo je bolji snimak tuce Grobara i Bad Blue Boys-a na utakmici Partizan - Dinamo Zagreb na turniru u Svajcarskoj... ubismo ih od batina... :D

Dvojicu smo im na smrt prebili ja mislim... i skinuli zastavu...

Kako su se samo glumili neko ludlo kada su izasli na teren, nasi izasli opusteno i prebili ih gadno :D

Posted

Do yaya...

Biće fajta!!!

Momćad će da popiju preko pićke - Thats all that matters.

A ovi Milovi plaćenici...

Kenjatori, koliko li su samo platili novinama da se iseru...

Ali ako su već njihove, kao što pričate da jesu...

Posted

Što se tiče prenosa, možda ga bude na satelitskom programu RTCG, a biće ga sigurno na HRT2...

Dragi gosti - čuvajte kosti! :zuba:

Posted

Biće lepo videti dve (optional 3) frakcije kako se šibaju na +40

Pa ja na tu vrućinu nebi izlazio ni da sam gmizavac..

Posted (edited)

tačnije, 43 :D

Novinar Joško Elezović i snimatelj Igor Pjevac ostali su bez jedne splitske tablice, pa svoju podgoričku avanturu nastavljaju vozeći i bez druge koju su sami, za svaki slučaj, skinuli.

Inače, već zamišljam 3.000 policajaca koji će sjutra da se na 43 stepena prže u onim uniformama, uopšte neće bit' raspoloženi da izmlate nekoga :)

Edited by [kinetic]
Posted

Nema šta da im prokuva ispod šlema, jer kako stara narodna kaže:

ISPOD ŠLEMA MOZGA NEMA..

A i imaju i beneficirani radni staž i ok platu, tako nek se ne bune...

Posted

Опет Курир, шта је следеће, цитираћете Побједу? :mhihi:

Реално, ни ја не видим разлог да наши губе три дана не би и одиграли пријатељску утакмицу.

Posted

Ђоле вечити песимиста... :) :)

Капирам и да мислиш да ћемо вечерас изгубити од Свињског?

Posted
Nikad nije bilo, niti ce biti :bigblue:

Од срца ти препоручујем да пажљиво прочиташ Горски вијенац.

Posted
Ђоле вечити песимиста... :) :)

Капирам и да мислиш да ћемо вечерас изгубити од Свињског?

NEEE!!! Njih cemo odvaliti... ja mislim... a znas da kada ja krenem da serem, uvek dodje suprotno... tako da se i sada plasim konacnog ishoda sa ustasama...

Posted
NEEE!!! Njih cemo odvaliti... ja mislim... a znas da kada ja krenem da serem, uvek dodje suprotno... tako da se i sada plasim konacnog ishoda sa ustasama...

Е, у курац онда. :)

Добићемо их. Било би срамота да не победимо. БЈежанија ће ваљда да добије ону шиптарију, а што се Воше тиче, то је кец као кућа.

Наравно, надамо се и навијамо да ће БЛудућност да развали она говна.

Posted
:):):):):)

BRATE!!! De si ovo nasao?! Svaka cast!

Сад ми стигло на мејл, а судећи по тагу скинута је са Бурек форума. Ова рибица јој уопште није лоша, јесте мало буцкаста, али пази ти те дојке... :):)

Posted
Сад ми стигло на мејл, а судећи по тагу скинута је са Бурек форума. Ова рибица јој уопште није лоша, јесте мало буцкаста, али пази ти те дојке... :):)

Vala su dobre, ko dobar dan :):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...