kuruz Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Биће на Авали пренос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Bojim se da ce Hajduk biti samo novcano kaznjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Биће на Авали пренос. EXTRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Bojim se da ce Hajduk biti samo novcano kaznjen. Kada se donose te odluke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Najkasnije do 9.avgusta, ali pocetkom naredne sedmice ce se sve znati, jer ce stvar biti rijesena po "hitnom postupku". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Избацују нас, изгледа. Мамицу им мафијашку, Милан купио пола текми и пусте их да играју... Јебем им милу мајку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Sto ih psujes? Jel' mozda ne zasluzujemo? Vi se pre par stranica dogovarate da idete da pravite "dochek" gostujucim klubovima, a posle vam krivi drugi sto ce klub za koji "navijate" da bude izbacen iz evropskog takmichenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Sto ih psujes? Jel' mozda ne zasluzujemo? Vi se pre par stranica dogovarate da idete da pravite "dochek" gostujucim klubovima, a posle vam krivi drugi sto ce klub za koji "navijate" da bude izbacen iz evropskog takmichenja. Хајд' не сери. Причамо о дочеку ван стадиона који са УЕФА везе нема. Ако би се и одговарало, одговарало би се цивилним властима. УЕФА интересује само ток утакмице и дешавања на стадиону. То прво. Друго, Милан намести пола првенства, УЕФА им дозволи да играју, Данац улети на терен, набоде судију и Данска репрезентација буде кажњена новчано (и 3:0 службеним резулатат, што је логично јер је уталмица прекинута). Гомила других примера... Да не помињем извештаје појединих домаћих медија који су били знатно оптрији чак и од извештаја самим Хрвата. У крајњем случају, та прича да се иПартизан избацује се није покренула ни на једном страном сајту, већ на Б92 и још неким. Но, небитно, шта ја има теби да објашњавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Da, ali sranja se deshavaju i na samoj utakmici, a ne samo pre tekme. A UEFA sama je rigoroznija u poslednje vreme, evo skoro Legija izbachena, a prosle sezone Fejenord. Ja sam vest video i na b92, i na stranici sportske centrale, pa sad ne znam, mozda je to opet neka zavera protiv Srba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Да, али какве везе "срање које се дешава на утакмици" има са причом да усташе треба сачекати и испребијати одлуче ли се да дођу у Бгд да "га сруше"? Навијачи Легије су упали на терен и ту се туки са пандурима, ови из Фејенорда су још горе срање направили. У Мостару је организација највећи кривац, свакако, бацање бакљи међу стоку и на терен није за похвалу, али је избацивање престрога казна. Завера против Срба? Капирам да је много врућина, али не капирам о чему причаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Kada ovako chitam komentare, i gledam ponasanje publike na stadionu, upita se chovek, koliko njih je uopste doslo da gleda utakmicu, a koliko da samo dodje i izivljava se, bije i psuje...organizacija u Mostara jes' bila bedna, ograda bedna, ali to ne daje jebeni povod odma' za ratovanje... Rekao sam "zavera", jer mi ti tako prokleto zvuchish, Milan, b92...Zapad se urotio protiv nas, i ti fazoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Rekao sam "zavera", jer mi ti tako prokleto zvuchish, Milan, b92...Zapad se urotio protiv nas, i ti fazoni. Aj ne seri vise, da nisi slep pored ociju, video bi kako uefa uvek drasticnije kaznjava male klubove i zemlje dok veliki lopovi imaju privilegije. A sad idi na b92 i svrsavaj na njihovu propagandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Nisam "fan" b92, a vest sam prvo video na sportskoj centrali, pa onda na b92... A Fejenord mu dodje mali klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 B92 SUCKS HARD ! ! ! A uefa... Recimo da je Milan šampion evrope u godini u kojoj je trebao da ispadne iz takmičenja SiSe . .. . . . . ... .. . .. Posebno me nervira onaj Berluskoni!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 A Fejenord mu dodje mali klub? Njegovi navijaci su napravili mnogo vece sranje. Milan je dokazano namestao utakmice, da je to bio slucaj sa nekim nasim timom, bio bi izbacen odmah. Interovi navijaci su bakljama gadjali i pogodili protivnicke igrace(mislim da su Didu povredili) pa nisu izbaceni(kaznjeni da se igra bez publike) Pametnome dosta... I da, Fejenord je u poredjenju sa Milanom, Interom, Realom ipak mali klub i sa manjim uticajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Kada ovako chitam komentare, i gledam ponasanje publike na stadionu, upita se chovek, koliko njih je uopste doslo da gleda utakmicu, a koliko da samo dodje i izivljava se, bije i psuje...organizacija u Mostara jes' bila bedna, ograda bedna, ali to ne daje jebeni povod odma' za ratovanje... Rekao sam "zavera", jer mi ti tako prokleto zvuchish, Milan, b92...Zapad se urotio protiv nas, i ti fazoni. Чим су навијачи раздвојени, срања су престала, такође - откуд камење на трибини навијача Зрињског (памтимо те сценарије још из лиге СФРЈ) и откуд Гробарима бакље, ко их је пустио унутра са бакљама и бла, бла... Што се срања тиче ти можда волиш кад ти неко јебе мајку и псује те најцрње и најгоре, капирам да се смешкаш у тим тренуцима и тим људима плаћаш пиће и дајеш им пљуге. Неко не може да истрпи такве ствари, јеби га, па хоће и да се побије. Да ли је било шта што сам рекао неистина (Милан, горе извештаји на Б92 него на усташким медијима, Легија, Данска)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Strahinja@Ti si sam rekao da je Uefa drasticnija prema "malim drzavama i klubovima". Holandija je mala samo na mapi..Fejenord jest manji i od Reala, i Manchestera, i Milana, ali opet vec od Legije, Partizana.. A Milan se i meni zgadio, zgadio odavno, a posebna je ironija sto su prosle godine osvojili takmichenje iz koga zamalo da ispadnu, sto rece Mustang... Edited July 24, 2007 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 To bre ,jebo im pas mamicu cigansku... Njih baš ne mogu da svarim... Jbm im Vuke u Čm*r i u Pi*ku!!! A boje su im onako lepe kao na zastavi albanije... :HATE: Apart from that, ok su.... NOT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Чим су навијачи раздвојени, срања су престала, такође - откуд камење на трибини навијача Зрињског (памтимо те сценарије још из лиге СФРЈ) и откуд Гробарима бакље, ко их је пустио унутра са бакљама и бла, бла... Што се срања тиче ти можда волиш кад ти неко јебе мајку и псује те најцрње и најгоре, капирам да се смешкаш у тим тренуцима и тим људима плаћаш пиће и дајеш им пљуге. Неко не може да истрпи такве ствари, јеби га, па хоће и да се побије.Да ли је било шта што сам рекао неистина (Милан, горе извештаји на Б92 него на усташким медијима, Легија, Данска)?Ja imam visok stepen tolerancije, tako da ako vidim neku pijanu budalu na ulici kako mi se dere i psuje me, samo cu mu okrenuti ledja, jebe mi se za njega. Drugo je ako mi napadne devojku, ili nekoga samnom. Tu nema stepena nikakvih, motka radi. Necu da mu "placam pice.." ni u kom sluchaju... Ako ikada odem na tekmu u Hrvatsku(npr), sumnjam da cu uzeti petardu, baklju, kamen, stolicu.. da uzmem da gadjam onog iza ograde samo zato sto me opsovao. Rechi su vetar. Doshao sam da gledam jebeni fudbal. Moj drug, odavde iz Ksha, je otishao na Zrin.-Partizan da gleda tekmu i navija, a jedva zivu glavu izvuce. Zbog cega? Zbog budala koje zive u proslosti.Nije neistina, chinjenice su, da li sam rekao da jeste?A boje su im onako lepe kao na zastavi albanije... :HATE:Ja sad nosim na sebi crvenu majcu, sa crnom stampom na njoj...(koincidencija), jel' me to chini shiptarom? Edited July 24, 2007 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Evo jedan komentar sa sajta Juznog fronta... Najgore od svega je što niko, ali niko nije stao u odbranu navijača Partizana posle svega što se događalo u Mostaru. Naravno da mi to nismo tražili ali se recimo cela država digla kada smo one raspale bosance na marakani gađali. Čak je i ona ćopava Kandićka ustala protiv ugnjetavanja "miroljubivih" bosanaca i digla svoj glas protiv nasilja nad njima. Danas se dešava potpuno drugačija stvar, mi smo za sve krivi. Da, mi smo i sami sebi bombama prste otkidali sa šaka i pucali sami sebi u noge. Kako se nijedan smrdljivi novinar nije našao da napiše neki tekst o svemu što se d3šavalo u Mostaru, šta su sve uzvikivali oni tamo indijanci, šta su nam govorili panduri na tekmi. Da, jebe se njima za sve, treba naći krivca a grobari su najpodesniji. E, pa imam da Vam poručim nešto - popušite mi kurac svi do jednog !! Novinari, političari koji se izvinjavaju u moje ime a ja to nisam tražio od njih,razne ne vladine organizacije i svi oni koji su protiv Srpskog nacionalizma i patriotizma (ne šovinizma) - možete svi zajedno da se GROBARIMA SAGNETE !! I još da Vam nešto kažem, nikada se nećemo smiriti. 2000 godine smo bili borci za slobodu, avangarda, gradski duh a danas smo huligani, barabe, brukamo Srbiju. Ma nemoj ?!?? Da se sutra igra u Mostarui opet bi išli, ako ništa drugo a ono zbog onih divnih ljudi iz Nevesinja, zbog one dece i onih staraca koji su nas ispratili i sa suzama dočekali iz Mostara. A Vi, dušmani odavde, svi novinari i političari MOŽETE DA GA POPUŠITE !! Eto, iz srca, onako za minut kucanja...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Lepo, Lepo!!! Tako bre sa stokom, nikako drukčije!!! Edited July 24, 2007 by Mustang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Realno govoreci meni nije jasno zasto u sukobima na utakmicama sa ustaskim i balijskim klubovima stalno mi budemo kaznjeni! Zasto niko nije stao uz nas kad su Gurovicu zabranili da igra u Hrvatskoj (u lepoj njihovoj) samo zato sto je istetovirao Drazu Mihailovica koji je proglasen herojem II Svetskog rata od strane celog sveta. Mi jesmo priznali Hrvatsku ali zasto smo priznali shahovnicu koja je obelezje ustaske drzave koja je klala Srbe! Zasto nismo mi trazili da kad god oni gostuju ovde zaborave na usrani grb i dodju u drugom dresu. Zato sto smo picke i imamo Natasu kandic i Sonju Biserko koje nam kazu da se natrtimo i ponizimo kad god to treba i ne treba! Edited July 24, 2007 by Black Totem 213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 .... I JEBENI b92 Koji sve to medijski pokriva... E aj da ga koktelujemo više, neću da gledam Zvezdu na tom ustaškom kanalu kad budemo igrali LŠ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Мени другар који иде на утакмице Партизана каже да Гробари намерно праве срања под паролом "Бакље наше празне џепове ваше", где се обраћају Зеки и компанији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Zeta gubi na poluvremenu protiv Kaunasa 3:1. Tim rezultatom je dobila prvu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts