Jump to content

Derbi Utakmice

Frankenchrist

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kadetska reprezentacija Srbije osvojila je zlato na Evropkom prvenstvu u Grčkoj, pošto je u finalnom meču savladala Španiju rezultatom 56:55. Najbolji u našoj reprezentacji bio je Dejan Musli sa 19 poena i 12 skokova, dok je Danilo Anđušić ubacio 10. U poraženoj ekipi najefikasniji je bio De Pablo sa 13 poena.

JOJ! :udri: Juve ima lose igru. Po meni je najlosiji trener!

I Inter je izgubio, to mi je bar drago :) :) :) Arsenal 2-1 Inter Milan :twisted:

Јуве у куп УЕФА, реално, у ЛШ Интер, Милан, Виола и Рома...

Иначе, ево с каквим је тимом играо првак Италије Julio Cesar; Cesar, Materazzi, Samuel, Chivu; Filkor, Dacourt, Solari; Jimenez; Balotelli, Suazo. Чудо није заиграо Иван Фатић од почетка...

JOJ! :udri: Juve ima lose igru. Po meni je najlosiji trener!

Slazem se kolega...lose su igrali,taktika je bila golo govno.Ali to su pripreme tek,polako.Ja bih bio zadovoljan sa Ligom Sampiona.

Ali jebo ih BRACA SALIHAMIDZIC!!!To pseto mrzim,zasto su ga doveli?ZASTO?!?

Braco je odličan, a ionako će da igra kao zamjena za Kamoranezija... Neće Juve ove godine ni među prvih pet, trebaće njima puno duže da se uigraju...

Što se Barse tiče, onaj Krkić je već počeo da se zajebava sa protivnicima, mislim da nema igrača Hartsa kojem nije probacio loptu kroz noge :D

Valensija je primila tri gola od Francuza zato što su rasprodali 3-4 igrača iz odbrane, a doveli samo Ivana Elgeru iz Reala...

Edited by [kinetic]

I jos sto imaju Mesija :bigblue:

Циганлија аргентинска, треба му одсећи ону руку којом је дао гол Еспањолу. Могу да га дувају, биће као Реал пре неколико година и Челзи у последње 3.

Braco je odličan, a ionako će da igra kao zamjena za Kamoranezija... Neće Juve ove godine ni među prvih pet, trebaće njima puno duže da se uigraju...

Što se Barse tiče, onaj Krkić je već počeo da se zajebava sa protivnicima, mislim da nema igrača Hartsa kojem nije probacio loptu kroz noge :D

Valensija je primila tri gola od Francuza zato što su rasprodali 3-4 igrača iz odbrane, a doveli samo Ivana Elgeru iz Reala...

Juve treba dovesti jos 2-3 odlicna igraca...ali za 2-3 sezone finale Lige Sampiona i titula.Braco je izuzetno zahvalan igrac,ali ga ja organski ne podnosim.Pseto.

Krkic je opasan...uz dobre smernice bice to igracina.

Juventus želi Ivanovića

Juventus je odlučio, nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Njukasla, da pojača odbrambenu liniju tima i zato namerava da dovede fudbalera moskovske Lokomotive Branislava Ivanovića. Novinar 'Korijere delo Sporta' navodi da je trener Klaudio Ranijeri izuzetno nezadovoljan igrom odbrane na meču koji je engleski tim dobio sa 2:0.

Ranijeri je zato odlučio da što pre angažuje jednog kvalitetnog defanzivca, a osim 23-godišnjeg Ivanovića, zainteresovan je i za igrača Mančester Junajteda, argentinskog internacionalca Gabrijela Hajncea.

Italijanski mediji podsećaju da je Ivanović u januaru prošle godine potpisao ugovor sa Lokomotovom, a da je prethodno, tri godine, igrao za OFK Beograd. Bio je kapiten reprezentacije Srbije, koja je na prvenstvu Evrope za igrače do 21 godine osvojila srebrnu medalju i na tom takmičenju izabran je u idealan tim šampionata.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=257382

Iskreno,nisam imao predstavu ko je taj Ivanovic do prvenstva za mlade.Hajnce nikako,pa on je i u Mancesteru bio srednja zalost.

Juventusu treba odbrana,to je cinjenica.Bumsong,Zebina,Birindeli...idi bezi,treba to bolje.Ocekivao sam vise pojacanja...Salihamidzic,Jakinta,Tjago,Almiron,Anrade...nije lose,ali za ovako velik klub treba vise.Sta je sa Van Der Vartom,Huntelarom,Militom,Kanuteom,Fringsom..sve to bilo u najavi za ovu sezonu i nista.Jebiga,treba Juveu jos koji igrac.

Objektivno,nece biti prvaci.Ali ako se tim uigra,mislim da bi trebali biti medju prva 3-4,i liga sampiona.

Edited by lemmy sixx

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...