Axeanosilas Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 (edited) @Axeanosilas: Navijam za Partizan poslije Buducnosti, ali ne znam zbog cega su Cibosi budale... Чудно, људи који навијају за Будућност, углавном навијају за Звезду (мање-више због ривалства Партизана и Будућност током деведесетих, кад сте и титулу узели). Цигани су Варварима бубњеве поклањали почетком деведесетих, па то пријатељство од тада датира, чини ми се. Кад је навијачка страст у питању не може се бити политички коректан... Одабери један од одговора: 1. Зато што су хрватски тим 2. Зато што их карамо као будале 3. Погледај под 1 4. Погледај под 3 П.С. Да ли можеш да разумеш да неки људи, попут мене, једноставно мрзе неке тимове, као и све што има везе са тим тимовима. Ако не можеш, не кривим те, ако можеш, онда ти је јасно зашто су оне будале - будале. Поздрав и све најбоље. Је ли се славила бронза одбојкашица у Подгорици? Јел' те пробудио какав јутарњи рафал? Edited November 17, 2006 by Axeanosilas
Geozee Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Docek odbojkasica u Bg-u. Subota u 16h kod Skupstine?
DragonHeart Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 @Axeanosilas: Nema problema ako Cibonu ne volis zbog bilo cega, izuzev zbog toga sto su Hrvati. Licno, mi smeta kad se neko mrzi zbog nacionalnosti, vjere,... Nisam cuo rafale, vjerovatno sto se zenska odbojka slabo prati. Sto se tice Partizana, sjecam se koliko sam se radovao svakoj njihovoj pobjedi i plakao zbog poraza. Cesto kazem da mi je Partizan skratio zivot zbog sjekiracije, mada je uglavnom dobijao utakmice No, od kad se raspala SFRJ, ja sam se po tom pitanju naglo "ohladio" jer je devalvirao kvalitet sporta u svakom segmentu...
Álvaro Recoba Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 (edited) Да Дробњак није погодио ону тројку, свашта би било... Иначе, нисам очекивао да ће ови да победе Русију, али јесмо... Не волим одбојку уопште... Edited November 17, 2006 by Alvaro Recoba
Geozee Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 E da baba ima kurac bila bi deda. Do jaja sto smo pobedili rusiju, nervira me onaj Kazakhov mamu li mu dzinovsku jebem
~ ت ~ Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Kakav fuzbal, bliži se još jedan duel Federera i Nadala na Mastersu u Šangaju (koji ja opet ne mogu da gledam) To je veća poslastica čak i od dobitka na kladionici za kombinacije sastavljene od XY mečeva iz treće lige zemlje za koju nikad niste čuli...
Geozee Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Brate, sta kad ja znam da ce ga Federer oprati.
Мајор Гашпар Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) Jebo tenis... Edited November 19, 2006 by Vecna Srbija
~ ت ~ Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 I jeste... 6-4, 7-5... Otkad je Mr Vamos sa onom majorčanskom roksaljkom Xiscom, sve manje i manje hrli ka svrgavanju jebenog Federera. Izgleda da se stvarno mora čekati vreme da Švajci napusti tenis, a može on pičiti još deset ljeta...
Geozee Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Brate Federer je najbolji teniser svih vremena. Nadal ga moze dobiti samo na sljaci i to mozda.
~ ت ~ Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) Dobro, ne treba ni zaboraviti da je Rafa mlađi 5 godina, te da je Federer sa 19 godina koliko je Nadal imao kad je dostigao drugu poziciju, bio 29. na ATP ranking-u. Ali španjolsko m*do me nervira jer je prerano krenuo sa tim "Ja sam king of clay i ostale podloge za mene su teške" fazonom, tako da to ne obećava mnogo. A, rekoh, valjda mu je i riba pomutila razum zadnjih meseci. Izvinite, ovde se ipak raspreda o futbolu. Edited November 19, 2006 by ~Snowy Owl~
Shamandalie Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Roma je ozbiljan kandidat za ovogodišnjeg šampiona.
Álvaro Recoba Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 E da baba ima kurac bila bi deda. Обрати пажњу ... -и даље је баба- Не може Рома ништа, узгред. Јуче је Катанија играла скоро целу утакмицу са играчем мање ...
Geozee Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Puno pozdrava iz internet centra u Bratislavi.
Мајор Гашпар Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) Odbojkasi dobili i Koreju! Edited November 21, 2006 by Vecna Srbija
Hail Metal Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 (edited) Nije dobro za zdravlje gledati Partizan u evro ligi,prvo Cibona pa Olimpija,srcka,ipak vazna je pobeda,ali kako mogu biti onako smotani na kraju... Liverpool, dobio !!! Edited November 22, 2006 by Hail Metal
Feniks . Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Jao, kako sam se iznervirao zbog kosarke! Pa oni nisu normalni, dobijenu utakmicu umalo da izgube, kad nisam poludeo skroz... Dobro je, pobedili smo...
Álvaro Recoba Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Битно је да Звезда нема ниједан пораз ...
Hail Metal Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 (edited) Svaka cast,ali ne interesuju me neke balticke lige,belgijski i holandski sampioni....,evroliga je prava stvar. Danas veliki derbi,Mancester -Celsi,napred Mancester Edited November 26, 2006 by Hail Metal
Geozee Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 (edited) Manchester dobija. Chelsea-u ne igraju Ballack i Drogba. PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!! (u basketu ) Edited November 26, 2006 by Kashmir
Feniks . Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Битно је да Звезда нема ниједан пораз ... To je onaj tim koji vec sto godina radi projekat evropska zvezda? I koji je Partizan opet rasturio u derbiju...
Álvaro Recoba Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Svaka cast,ali ne interesuju me neke balticke lige,belgijski i holandski sampioni....,evroliga je prava stvar. А то што најјачи тим Шпаније игра са нама у групи, нема везе, зар не ? Него, нисам Новосађанин али волим Војводину Напред, Звездо!
crusader84 Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Crveno-bela boja je po ko zna koji put bila kobna za četu Miodraga Ješića!
Hail Metal Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 (edited) А то што најјачи тим Шпаније игра са нама у групи, нема везе, зар не ? Него, нисам Новосађанин али волим Војводину Напред, Звездо! Da je najjaci igrao bi u evroligi,ovako nema inspiraciju da se takmici sa belgijskim sampionima...budi realan nije isto igrati sa Realom u evroligi i u baltickim LJigama. FK Partizan bojkotujem,tako da me zabole za rezultat... Edited November 26, 2006 by Hail Metal
Recommended Posts