Vincent Hess Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Kakvu priliku je imao Partizan da dobije Panatenaikos !!! Sad mora da se jebe sa svima redom u grupi. bio sam na tekmi i navijanje je bilo sjajno, a Vujanic i Obradovic su dobili nezapamcene ovacije
Мајор Гашпар Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Sto se basketa tice..svaka cast..ljudi su se borili. Skidam kapu..a fudbal
Vincent Hess Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Borili su se ali su kraj odigrali bedno. Oko fudbala se ne vredi nervirati
Мајор Гашпар Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Valjda ce Jesic konacno otici...
Axeanosilas Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Тужно је бити навијач Партизана... Вечерас...
Geozee Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ma za fudbal me zabole... samo me zanima sta ce zeka i bjeka reci sada. Samo mi je za basket zao. I da stvarno su se borili. Al jebiga. PAO je sigurno ubedljivo najjaci klub u evropi. Po meni nema ko moze da im se suprotstavi.
gavrosaurus Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 samo me zanima sta ce zeka i bjeka reci sada. Nista nece reci, samo ce otpustiti Jesica i sve ce ostati isto.
Shamandalie Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Sad su nas iz Partizana pozvali na vandrednu konferenciju. Izgleda da će Ješić da podnese ostavku ili će da ga smene.
Feniks . Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Dobro da nisam gledao basket , vec samo snimak danas, danas sam se nervirao, mogu misliti sta bi bilo da sam juce gledao... Imali smo odlicnu priliku da dobijemo Pao ali nismo imali nikoga raspolozenog za sut, steta...
Geozee Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Jebiga za basket. Mozemo mi da imamo i Murinja za trenera, ali opet nista necemo uraditi. Sta kad nemamo ni jednog valjanog igraca da igra. Treba da se dovede dobrih 6 igraca da bi se nesto uradilo. I to cela odbrana mora da se restartuje (osim Ivice Kralja)
Мајор Гашпар Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ma, tu fali jedan kvalitetan suter..Jbg, dokle vise cekati Tripkovica i Bogdanovica da prorade
Shamandalie Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Mozemo mi da imamo i Murinja za trenera, ali opet nista necemo uraditi. Lepo je biti iskren i priznati takvu cinjenicu!
Geozee Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Ja sam uvek realan. Nikad ne dajem navijacko misljenje.
Мајор Гашпар Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Izgleda da ce Partizan da dovede Stevanovica..polovnjak od trenera
Feniks . Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Nije stvar u treneru, upravu treba oterati! Nadam se da ce sutra na Karaburmi biti dobar protest protiv uprave. Mada, oni nece otici nikako... A kakve izjave clanovi uprave i trener daju po novinama, to ni dete od tri godine ne bi progutalo UPRAVA NAPOLJE!
Geozee Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Ja sam cuo da ce partizan da dovede Bekvalca. Pa to je dobro sto ce partizan da dovede loseg trenera, jer ako bude doveo dobrog bice mi zao kada i on dobije otkaz. Jer kao sto sam rekao, partizan da dovede i murinja, imace lose rezultate.
Генеральный Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Ja sam cuo da ce partizan da dovede Bekvalca. Наташу Беквалца?
majorgashpar Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Evo ja se baš vratih sa još jedne Zvezdine pobede , i ispraćaja naseg kapitena Milana Biševca u Lans , a vi grobarčići držte gaće na vetrovitoj Karaburmi na sudaru sa Romaničarima
Geozee Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Bekvalac iz Bezanije. Ne znam kako se zove.
gavrosaurus Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Bilo kako bilo - isprasise nas Brazilci. 3:1 Sutra sa Bugarima za bronzu. Mislim da bronza nece biti neuspeh, iskreno. Verujem da je to maksimum ove ekipe a to nije lose. Voleo bih da uzmu medalju.
Shamandalie Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Bekvalac iz Bezanije. Ne znam kako se zove. Dragoljub Bekvalac. Da, on jeste otac Natase Bekvalac.
gavrosaurus Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Usrecicemo se i sa BaKlavcem ... Tumbakovicu, vrati se ... Jeste da smo pucali sa petardama po Evropi ali smo bar osvajali prvenstva.
Recommended Posts