Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IPB Image

A zasto volis Aris? :bigblue:

Super 3 APHS!!!najjaci su...imam neki novcanik koji sam kupio u solunu sa arisovim grbom...kad je APHS igrao sa zeleznikom nasi stariji su isli na tu tekmu i dobili gomilu salova...gate 3 ima najbolji marketing...

Posted

Generalno, Grci su ludaci, bas su ludi, sve grupe...

u paraliji sam upoznao neke olimpijakos ultrase znaci kakvi ludaci...hahahahahahahha

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Posted (edited)

Samo zbog toga. Poceli su da se porede i sa Panathinaikosom. :no: STRASNO!!! + zato sto je Gurovic kriv za poraz. Moze da da i 100 poena ako oce, kad mu je procenat suta za 3 - 20%

Edited by Kashmir
Posted

Pa cigani valjda krenuli na Paokove, tu je bilo i Grobara, gledao sam klip, bilo gadjanja stolicama, bakljama, murija onda tukla grobare, cigani se vratili, grobare murija izbacila iz hale, Grci ostali...

Posted

Kako su znali ko su grobari a ko grci. :)

Ako su krenuli iz cista mira, stvarno su picke.

Pa grobari i Grci su bili zajedno na tribini, oni su pobratimi, dok su cigani pobratimi za Olimpijakosem, bili su i oni u hali sa ciganima, barem mislim da jesu...

Posted (edited)

@Axeanosilas Иначе, током деведесетих су сви на северу били обучени у оне одвратне шушкаве тренерке. Били сте дизелашки понос.

haha matori pa svi su tad furali trese na tribini...bolje i to nego kad mi obuku barberi kacket i fajerku...kao da su obukli sako i maju sodoma...glupani...vidim sad se sve vise navijaca fura na casual fazon sto mi je drago...samo nemamo mi para za to...

Не и на Југу. Увек си могао видети више нормално обучених људи. Цигани су били као пресликани из филма "Ране". Крст до пупка и шушкаве тренерке. Никад нисам видео да неко носи барбери качкет и фајерку истовремено. Носити фајерку, и то обрнуто, ми је тако одвратно и усташки да не могу да опишем.

Ma bre znam ko je pobratim s kime... nego kako su razaznavali ko je grk a ko srbin. Mozda su slucajno izbacili nekog grka.

Пази, оне који су псовали мајку жандарску на грчком су оставили, а оне који су псовали на српском су избацили напоље. :) А и Грци су мало тамнији, иф ју кеч мај дрифт.

Нека уђе у записник да су цигани поново певали "Ми смо цигани, најјачи смо, најјачи".

Edited by Axeanosilas
Posted

Не и на Југу. Увек си могао видети више нормално обучених људи. Цигани су били као пресликани из филма "Ране". Крст до пупка и шушкаве тренерке. Никад нисам видео да неко носи барбери качкет и фајерку истовремено. Носити фајерку, и то обрнуто, ми је тако одвратно и усташки да не могу да опишем.

Пази, оне који су псовали мајку жандарску на грчком су оставили, а оне који су псовали на српском су избацили напоље. :) А и Грци су мало тамнији, иф ју кеч мај дрифт.

Нека уђе у записник да су цигани поново певали "Ми смо цигани, најјачи смо, најјачи".

e da cisto da se zna da je odnos bio 2000:200 i da su se tukli ko zene...ne ozbiljna tuca skroz...bilans:6 povredjenih...2 teze...4 lakse povrede,uglavnom povrede glave...

Posted

e da cisto da se zna da je odnos bio 2000:200 i da su se tukli ko zene...ne ozbiljna tuca skroz...bilans:6 povredjenih...2 teze...4 lakse povrede,uglavnom povrede glave...

Видео сам на оном снимку са Фокса. Није ми јасно ко је пусто цигане да улете на терен?!? Биће да смо ми опет криви. :)

Још нешто, читао сам коментаре на Б92 и мука ми је. ОК, безвезе је правити срања, није лепо, бла, бла, бла, али кад видим оно кењање апсолутно неупућених људи тамо. Највише волим оне који кењају како не могу да воде децу на текме због "хулигана" :rolleyes: . Води дете у зоолошки врт, пичка ти материна, ево скоро се "озебрила" зебра, шта ће дете на утакмици?!?

Posted

Organizacija murije je bila smesna, znaju oni kad hoce da naprave mir. Ovo ce im dobro doci pred izbore, sad ce da uhapse par ljudi, da o tome trube na vestima, da se vidi kako vlast nesto radi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...