Jump to content

Recommended Posts

Posted

A zashto ne uzeti pare koje su sigurne?

Da postoji tim jachi od Manchestera,igrao bih na njega,a chesto igram protiv Kjeva,za koji navijam.

Ne treba meshati ljubav i posao.

Зато што није све у парама, зато што има још стотину парова који се могу одиграти, зато што је дебилно играти против тима за који навијаш и зато што ће ти неки циган са трибине пичку налупати кад му покажеш листић на коме си играо против жлезде (а ти буди шмекер па покажи, а и порадуј се кад "твоји" изгубе). Кад већ помињеш "посао", сви "прави" играчи (који не стављају испод 1000 динара на тикет никада) ниад не играју против тима з акоји навијају.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ovo je genijalno...Ima li nastavak?

28.09.2006

Kvalifikovali se u Uefa cup-loša stvar-puno košta.

Posle pomirenja sa Adijem,Ivica poludeo I odbranio penal.Zbogom 450.000 evra

Dobra stvar:igrao dvoznak.

Loša stvar:Zeka nije.Glupi Zeka.

01.10.2006.

Igrali u Smederevu.

Dobra stvar: nismo izgubili. Bravo ja!

Sa Jeshom sam obustavio svaki kontakt,opet je izveo tim od “pojačanja”,a mali Maletić nije Sanjin rodjak tako da ništa od poznanstva.

Nakon utakmice, Jesha podsetio da ne priznaje poraz od OFK-e,I da nismo izgubili nego nerešeno krenuli ka 5-toj poziciji-glupi Jescha.

Loša stvar: Zeka se totalno naljutio na mene,grobari opet protestvovali I posvetili mi parolu preko cele tribine(Bravo ja!) pominjajući moju stručnu spremu.

Vidim da Zeki nije bilo pravo pa je sam otišao kod “trovača”na mačevanje,ali se kaže zagrcnuo naleteo na Grobare,koji su mu pominjali jelovnik.Nije me zvao,glupi Zeka.

Bajić I dalje dezorijentisan,tek sutradan je izašao sa stadiona.Moram angažovati psihologa.

Kralj I Nadj opet funkcijonišu,bravo ja!

Rnić je sve bolji,muči me Milivoj,opet je dobio poziv iz vojne akademije zbog razbijanja prozora loptom,moram videti sa Jeschom da vežba izolovan na tim centaršutevima ,ovo je već treći pitomac koji je pao sa prozora. Bugarski švercer nestao iz kluba,a gde su mi tompusi!?

15.10.2006.

Zemun..

Dobra stvar: opet smo pobedili!

Loša stvar:Puno košta!

Nakon utakmice, Jesha podsetio da ne priznaje poraz od OFK-e.

Grobari se baš okomili na Zeku,ovaj nezaintresovan broji novce.Moram da vidim što me nespominju.

Bajic opet izgledao dezorjentisano.Čirković manje igra,otkako je pogodio Čureta ovaj svašta priča.

Glupi Čure,u zatvor će nas oterati.

Boya tražio razgovor,I obečao da će povećati efikasnost.

Tomić neće da priča,otkada mu je Vuk Bojović oduzeo lešinara,plaće I vidno je potresen.

Nešto moramo učiniti ,staviću mu fensi Pantića za cimera.

Loša stvar: Jescha kupio gardarobu,izgleda ko Župić iz 80-tih..

Dobra stvar:Psiholog razgovarao sa istim.

Loša stvar:Psiholog dao otkaz..

21.10.2006.

Kula

Opet smo pobedili.Bravo ja!

Lomić vidno potrešen odlaskom psihologa,obukao šarene kopačke I izderao se na Bajića,a ovaj dezorijentisan umesto na teren otrčao u svlačionicu.

Grobari došli u Kulu,okačili zastave i protestvovali,opet više parola o meni nego o Zeki…hihii…Bravo ja!

Djomba nas izjebo,uvek mu je malo para,ali umalo da pusti grobare na stadion.To bi Zeku dotuklo i ovako ih prebrojava,nešto mu je MALA sumnjiva

Dobra stvar:sad smo sigurno 4 ti…

Loša stvar:grobari mi gadjali audi,misleći da sam Zeka,I to samo zato što sam popularniji od njega.Moram videti da kupim kup,podsetiti sekretaricu da ujutro zove FSS...

25.10.2006.

Pobedili Srem-bravo ja!

nismo ispali-opet bravo ja!

Nakon utakmice, Jesha podsetio da ne priznaje poraz od OFK-e,aonda požurio kući na tetris,glupi Jescha.

Po ko zna koji put Bajić dobio karton, nevredi ni pomoć novog psihologa podpomognutog psihijatrom.

Rnić I Kralj čudno se gledaju,Adi ljut,Smiljanić ljubomoran.

Tomić me molio na poluvremenu da razgovaram sa Vukom da mu vrati lešinara,jer otkada je odleteo i njemu se gubi svaki trag više je u ZOOvrtu nego u klubu.

Razgovarao sa istim,nema ptice otkako ga je posetio Bugarin…nešto mi zvuči poznato…

Dobra vest:Zoo vrt Palić mi se zahvalio na poklonu-bravo ja!

Loša vest:Zeka nervozan,moram videti sa grobarima da mu naprave veću zastavu.

28.10.2006.

Pobedili Čačane-glupi Čačani,puno traže..

dobra vest-malo platio-bravo ja!

loša vest-Zeka igro prelaz-glupi Zeka..

Silovito jurišamo ka vrhu tabele,na konferenciji Jescha rekao da nepriznaje poraz od OFK-e,iodveo Lomića I Čirkovića u šoping(glupi Jescha)zbog dobrih centaršuteva-prvi pogodio dva puta Jovetića I Oditu za golove,pa su na poštedi,drugi za promenu nije pogodio nikog pa je nagradje što niko nije stradao.

Rnić I Djordjević ceo meč jedan drugom sređivali opremu,moram videti sa ekonomom šta će im vazelin..

Dobra vest:vezali smo četir pobede-bravo ja!

Loša vest:moram dati premije…glupi Jescha..

02.11.2006

Livorno

Nismo izgubili-Glupi Jescha !!!

Golman Amelija,nije shvatio poruku,glupi prevodiolac….Kralj dobar,kako on zna,doneo mi novih 300.ooo da..

Grobari protestvovali ispred i oko stadiona.Tužni Zeka,očekivao je da vidi novu parolu posvećenu njemu i samo je napravio trošak uplativši pogrešan tiket.

Čujem da su bili u Pioniru,pa pametni grobari,tamo radi grejanje..ja popravio.

Jescha se zaledio,Tokom celog meča vođena je žestoka borba na sredini terena,pa se uplašio za Bajića i Zajića jer su delovali prilično iscrpljeno,posle meča odveo ih u šoping(glupi Jescha-još nije čuo da su karirani sakoi izašli iz mode).

Dobra vest:započeti pregovori sa Italijanima..

Loša vest: Čirković pogodio italijanskog menađžera dok je centrirao,nikad ga nećemo prodati..

Dobra vest:Bugarin poznaje menađžera..

05.11.2006

Izgubili od Bežanije-od kad je ista u prvoj ligi!?

Loša vest: morao da vratim bodove iz prvog dela sezone.

Ćirković postao kapiten zbog italijana koji ga gledaju(posle pregleda psihologa koji je pod suspenzijom) c-šutem porušio spomenik u parku iznad severne tribine…nikad ga nećemo prodati..

Posle Kraljeve zajebancije I kiksa od 300.000 evra zbog x-sa evrope,na golu branio Jahić(bravo-ja)a fensi Pantić opet ispod oka gleda Bajića,koji se orijentisao pošto mu je Bugarin poslao kompas.

Loša vest:italijanu fali kompas poklon od majke..

Dobra vest:nisam dao pare,a vratio dug iz prvog kola.

Nema Grobara,Zeka se malo smirio,STIGAO nalaz ginekologa..Moram se zatvoriti par dana u kancalariju,glupi Jescha opet je zaključao Alberta…

Posted

@Akumu -

1) znam zezam se :D

2) mogu da kazem zato sto se vec 2 nedelje golman ni ne potrudi da odbrani odlucujuce golove. Onaj drogbin od prosle nedelje bi mozda i odbranio da je samo skocio, a kirkland je samo poskocio u mestu i to ti je intervencija. A sto se tice onog wiganovog gola, mislim da nije bio offside, zato sto je dole bio ashley cole, samo ga kamere nisu uvatile.

Posted

Pobeda Partizana protiv Cibone,koja je inace imala veliku pomoc sudija,ne pamtim da je neki tim bacao samo jedno slobodno bacanje u prvih 20 min,kao sto je bio slucaj sa Partizanom.

Iskljucen Vujosevic.

Posted

Igrali smo celu tekmu bez Kamingsa, a skoro celo drugo poluvreme bez Drobnjaka i Perovica, a Perovic cim se vratio na parket usro dve akcije :) najprijatnije je iznenadio Velichkovic, ali definitivno junak mecha je Pekovic, koji je sa 4 lichne greske odigrao skoro celo drugo poluvreme i jebao im majku u tom periodu! Neverovatno! Kod Cibone jedino sto onog Kusa sralo vanvremenski, ostali ne znam dal je iko drugi ubacio preko 10..

Inache onaj Dule je budala neogranichena. No, bitno da pali Cibosi.

Posted

Исто ко и ви у Првенству, ми макар можемо да се надамо да ћемо добити Цибону јер играмо добро послдњих месеци. Ви о титули можете да сањате још неколико година, јер кад је не узмемо ми, узеће је ФМП или Хемофарм.

Posted

Aha,tako je.Mi gostovanja gubimo zato shto igramo bez Gurovica kojem je zabranjen ulaz u Hrvatsku i Bosnu (za Sloveniju nisam siguran).

Koliko se secam,vi ste od Cibone izgubili 18 razlike u Zagrebu.

Posted

E Grobari , kakvi ste vi . Nemožete bez Dževada ,Musića , Fahrudina , Fadilja , Bajra , Isa , Sulejmanija pa evo sada i Rasima da zasoli , nema šta uvek ste širili bratstvo i jedinstvo .

Posted (edited)

Sta, stavili su Rasima u upravu? Bruka...

Majore, da li treba da podsecam da ste kada ste osvojili ligu sampiona u ekipi imali ustase i balije? Budi realan, dok je rat pocinjao, vi ste skandirali ustasama i balijama, cak su vam bili i na proslavi posle rata, na obelezavanju godisnjice Barija. Klubove vode mafijasi, ne navijaci, samo sto vi uvek isticete da ste jedini Srbi, ne znam zasto ste tako nerealni...

Ako cemo realno, pravi srpski tim je OFK Beograd a Zvezda i Partizan su znamo kada nastali. Pa Vojvodina je vise srpski tim od Zvezde i Partizana, po tradiciji.Druga je stvar sta se sada desava. Sutra moze Piksi da proda Zvezdu Japancima i sta cemo onda? Da kazemo da su svi zvezdasi Japanci? Ili ovaj neki Indijac sto se prica da ce da kupuje po Srbiji, mozda kupi Zvezdu ili Partizan.

Da ne zaboravimo da su ovu jadransku ligu osnovali Zmago Sagadin, tadasnji Zvezdin trener, Zvezda je rado prihvatila ucesce u toj ligi, valjda se svi toga secamo. Tada niste nesto protestvovali, bio je Pionir pun kada su gostovali Cibona, Zadar, Split, dobro se secam.Pa je bio pun i na derbijima protiv Partizana. Prvi ste poleteli tamo a sada kao bojkotujete, malo je to licemerno...

Da se razumemo, ta liga je zlo za nasu kosarku...

Edited by Strahinja
Posted

Zvezda je dala zeleno svetlo i za osnivanje fudbalske jadranske lige,na predlog Dinama,mozda ce i Bugari da igraju,na zimskim pripremama se ocekuje sastanak Zvezde,Hajduka i Dinama,Partizan je za sada protiv,jer je protiv toga i UEFA valjda.

Posted

Koliko god mi imali siptare u upravi, vasa cela srpska uprava je ustvari ustaska. Jer samo ste vi za regionalne (ustaske) lige, tj. sportsko drustvo Crvena Zvezda. :no:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...