Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cummings je baya. Do yaya igrac. On je ustvari jedini nas igrac koji ume da prenese loptu preko pola. To je ustvari nas jedini problem. Imamo jednog playmakera. :no:

Posted

Вонтиго се још једном показао као аутентична чамуга која игра кошарку, много добре асистенције, пролази. улази, тројке са 7,5м, али и безвезно губљење лопти карактеристично за НБА циркус.

Dobro je tebi,Kamings je bio ubedljivo najbolji,igrac sa mudima,Tepic je taj koji ne zna preneti loptu,izgubio je dve kad se lomila utakmica.

овако се треба надати поразу усташа од Ункахе.

Partizanu bi vise odgovarala pobeda Cibone,jebiga ja ne mogu navijati za taj tim,ali tako je.

Posted

Ole , Ole

Gunar Solskjaer

Chelsea odigrao sjajno,izvukli su neresheno protiv Aston Vile,pa ponovo zaostaju 6 bodova.

Partizan nisam gledao,mislio sam da pochinje u 9,pa sam rachunao da cu stici na drugo poluvreme,ali sam bio zauzet.

@Axe

Chemu ta provokacija sa Litvancima?

Posted

Partizan nema pleja. Tepic je jos mlad, sinoc je zasrao ali moze od njega da bude igrac.

Ako dobijemo Olimpiju i Unikahu, idemo dalje. Poraze od Cibone i Pao sam vec upisao...

Pekovic je jos jednom dokazao kako je retard.

Mislio sam da se igra u 20.45 pa sam se ukljucio krajem trece cetvrtine, tu smo jos vodili. Cim ja gledam, izgubimo, baksuz sam i gotovo...

Posted

Kamings je dobar plej. Sasvim. I Tepic zna da odigra lepo, ali sinoc ga zasra u dva napada zaredom..jebiga, i to je neki proces 'kosharkashkog odrastanja'..al desilo se u jednom od losijih trenutaka, sto jes jes..zakljuchak je na kraju da opet imamo za cime da zalimo..

Hm..a jesam li ja jedini koji misli da cemo dobiti cibose u Zagrebu? :D

Posted

Цибона ће вас добије ...

Него, Тепић, Трипковић, Перовић и сл. је тип играча који везе немају ... И Звезда има такве, само су старији ...

Posted

Tripkovic je nedostajao, a Tepica nazad u neke mladje selekcije da nauci neke osnovne stvari. Brzo mu je "slava" udarila u glavu. Kada kazem slava mislim na par solidno odigranih utakmica.

Juce sam ispizdeo najvise otkad pratim partizan u kosarci. Razumem da se izgubi, ali onako glupo na kraju da mogu da odigraju to nisam mogao da verujem da je moguce :cry:

Posted

Evo biću kolegijalan i tolerantan , kako imam višegodišnje iskustvo u igračkim , trenerskim i sudijskim košarkaškim vodama da vam , nesretni grobari , kažem u čemu je problem.Dakle Dule Vujošević je trener za rad u mlađim kategorijama , dobar za pravljenje igrača , ali loš za prvi tim.Čovek se gubi , blokira se , a to je pogubno za ekipu . Makar da viče RUKE ! ili nešto , on kad god je gusto češka uvo , ili pravi incident da prene ekipu ali on preteruje pa pravi nepotrebne incidente , nezna da odredi tajming , mislim ovo je stara trenerska fora ali on je totalno van ritma.Neide to tako , zato grobari i gube u zadnjoj četvrtini.A o crncima neću ni da pričam , mislim može stručna analiza ako baš mod zahteva.Realno u poslednjih 10 godina najbolji tj. najkompletniji trener vašega maloga kluba je bio Željko Lukajić ali on se nije pajtao pa nije ni opstao.Inače Berić džonja po Beogradu bez angažmana , a takav igrač , bez obzira na nenormalni i neškolski stil šutiranja je uvek dobrodošao da usmeri kvazi zvezde u 18-toj godina , kada već trener nemože da ih kontroliše.Sećam se kada je u Zvezdi Vlado Đurović na sred tekme lupao šamare Ivi Petoviću , e to je trebalo i Tepiću , ali nema veze vi samo pevajte i titrajte im jajca pa ćete daleko da dogurate.

Posted

Ma Vujosevic je kriv zato sto je u odlucujucim trenucima igrao zonu 3-2. Ne moze to tako kada protivnicki tim koji ima kauboja koji prangija samo trojke. I naravno. Mi damo trojku, oni vrate, mi damo, oni vrate. Mogli smo da povedemo bar sa 10 da nismo igrali zonu.

Na pocetku utakmice, dok su se svi zagrevali, istezali i sta ti ja znam, 5-ica joventuta (Fernandez) je sutirao trojke. Odmah sam znao da je to neki prangijas koji ce nas unistiti. Kao sto se i desilo zbog Vujoseviceve zone.

Posted

Evropska košarka generalno nazaduje , tako da ni te ekipe nisu nepobedive .U svakoj ligi ima jedna , dve , jače ekipe a ostale su na nivou Zdravlja , npr. Hemofarm bemba Grke kako hoće . E sada Akse. zbog toga opsenarstva od strane Partizana tako i prolazite u Evroligi .Evo Berić bi sigurno igrao , ali neisplati se zato što nemogu da ga zavale za veliku lovu i nema taljenja .Partizan ima tim za u osam bez problema i ako tamo nedođe to je samo zahvaljujući upravi i treneru , sa ovim igračima se može raditi , ali nemože da se dobije utakmica kada trener postavlja lošu odbranu , i nema razvijene pozicione napade .E sada vi i dalje pevajte i uljuljkujte se Todorićevim titulama , a Cibona će ni kriva ni dužna da vas kara iako ima slabije igrače od vas.

Posted

U svakoj ligi ima jedna , dve , jače ekipe a ostale su na nivou Zdravlja , npr. Hemofarm bemba Grke kako hoće .

Али немају играча какав је Жућа Митић ( из Крајнце ) :rockdevil:

Posted

Evropska košarka generalno nazaduje , tako da ni te ekipe nisu nepobedive .U svakoj ligi ima jedna , dve , jače ekipe a ostale su na nivou Zdravlja , npr. Hemofarm bemba Grke kako hoće . E sada Akse. zbog toga opsenarstva od strane Partizana tako i prolazite u Evroligi .Evo Berić bi sigurno igrao , ali neisplati se zato što nemogu da ga zavale za veliku lovu i nema taljenja .Partizan ima tim za u osam bez problema i ako tamo nedođe to je samo zahvaljujući upravi i treneru , sa ovim igračima se može raditi , ali nemože da se dobije utakmica kada trener postavlja lošu odbranu , i nema razvijene pozicione napade .E sada vi i dalje pevajte i uljuljkujte se Todorićevim titulama , a Cibona će ni kriva ni dužna da vas kara iako ima slabije igrače od vas.

To hemofarm puni grke kao sto su Aris, Paok... Da vidim kako bi oni dobili PAO ili Olympiacos.

Posted

Larson dao gol na debiju protiv Aston Vile (kup utakmica).Posle Vila izjednachila,ali je Solskjaer dao gol u 92-om minutu. GLORY!

Posted

Larsson kida! Kao i SOLSKJÆR!!! :) Nadam se da ce Larsson igrati onako dobro kao i u Barceloni.

Meni je zivotni san bio da neko nas dodje u Man. Utd. - Vidic

A drugi je da Larsson predje u mancester. Digao sam ruke kad je presao u Helsingborg, a evo ga sada. Ispunjeni su mi svi snovi sto se mancestera tice.

Samo jos partizan da postane prvak evrope i onda mogu da umrem. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...