kuruz Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Video sam golove na sajtu Manchestera,hvala golmanu Vile na pobedi.
Shamandalie Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Mali fudbal u Rumi Veterani Zvezde-Veterani Partizana 4:1 Kara Borovnica kao 1979. Au, sta ti gledas na tv-u!
majorgashpar Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Pazi kada mi je to bilo najzanimljivije , a i slab sam na Zdravka Borovnicu , naime ćale je počeo da me vodi na utakmice kada je taj tim Zvezde bio aktuelan
Shamandalie Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Pa onda si pogresio sto nisi isao u Rumu da uzivo gledas taj turnir...Trebalo je i ja da idem, ali na svu srecu te nisam, ostala sam da radim vesti ceo dan umesto tamo da uzimam izjave.
majorgashpar Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Uh kada se samo setim Stojanović Krmpotić Muslin Milovanović Borovnica Jovin Petrović Đurovski B. Janković Šestić Repčić Stvarno bi bila fora da sam potegao u Rumu.
majorgashpar Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ma Boška oni vaši fićfirići nisu mogli da prođu ni u snu.Oni u igru je ušao tanak kao iglica , Klinčarski Nikica
Feniks . Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Bosko Djurovski je promasio u Madridu zicer, tada je Zvezda razbila Real na Marakani 4-2, u Madridu izgubili 2-0. Posle sam cuo da je utakmica u Madridu prodata, ko ce ga znati...
Geozee Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 I zvanicno novi trener partizana je Miroslav Djukic.
Shamandalie Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Neka vam je sa srećom Grobari....ali - 14 iza Zvezde nikada nećete nadoknaditi.
Feniks . Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Nista od fudbala dok su zeka i bjeka u upravi...
Geozee Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Taj fazon... @Simona Ventura - u nasem fudbalu sve je moguce. Ako se partizan bas potrudi da uzme titulu, uzece je. Ako namestimo sledeca 3 derbija, a za to vreme zvezda izgubi makar jednu utakmicu, partizan je sampion.
Shamandalie Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 U utorak, 16. januara od 21.00 u emisiji Gost SOS-a uživo predsednik Partizana, Nenad Popović na SOS kanalu. Gledaoci mogu postavljati pitanja novoizabranom predsedniku Partizana na mail [email protected], ili preko foruma www.soskanal.net/forum.
Geozee Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Morao bi da mi izdvoji bar sat vremena da ga ja lepo propitam.
Feniks . Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Sve su to govna, nema tu vise sporta, kako se samo banda obezbedila, ovaj Popovic je iz DSS a stavili i Ljajica koji je u koaliciji sa DS, sve je to smisljeno ucinjeno... Jankoviceva pobedila Morezmo i usla u polufinale, Ivanovic igrala ocajno i izgubila od Vajdisove. Jankovic u polufinalu protiv Vajdisove, nadam se pobedi...
Geozee Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Aj ne seri da je dobila morezmo. Svaka cast.
majorgashpar Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 A vidim igrački kadar se nemenja , a za pomoćnika vam dolazi Noe , e usrećili ste se . Ma da bre glupo bi bilo menjati takve igračke veličine , a i onaj bugarin potpisao za neki drugoligaški bugarski klub pa tu ste negde lepo je čovek procenio.
Feniks . Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Banda lopovska uvek proda sve sto valja a dovede neke bezveznjakovice, uopste me ne interesuje fudbal dok su oni u klubu. Banda lopovska uvek proda sve sto valja a dovede neke bezveznjakovice, uopste me ne interesuje fudbal dok su oni u klubu.
Geozee Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Dobro razumeli smo ne moras dvaput da govoris
Shamandalie Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Onda je Strahinji jedino resenje da navija za neki drugi klub...NPR. Mladost iz Apatina.
majorgashpar Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Noe-Stanoje , Vaš bivši fudbaler Aleksandar Stanojević , bio je pomoćni u OFK-i , pa je preuzeo Srem i vodio ih katastrofalno jedno 5 utakmica i sada dolazi kod vas.Inače je iz mog kraja i igrali smo fudbal u kraju zajedno pa znam njegove "kvalitete"
Geozee Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Znam ko je Aleksandar Stanojevic... da, taj stvarno nista ne zna
Recommended Posts