Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pa onda si pogresio sto nisi isao u Rumu da uzivo gledas taj turnir...Trebalo je i ja da idem, ali na svu srecu te nisam, ostala sam da radim vesti ceo dan umesto tamo da uzimam izjave.

Posted

Uh kada se samo setim

Stojanović

Krmpotić Muslin Milovanović Borovnica

Jovin Petrović Đurovski B. Janković

Šestić Repčić

Stvarno bi bila fora da sam potegao u Rumu.

Posted

Bosko Djurovski je promasio u Madridu zicer, tada je Zvezda razbila Real na Marakani 4-2, u Madridu izgubili 2-0. Posle sam cuo da je utakmica u Madridu prodata, ko ce ga znati...

Posted

Taj fazon...

@Simona Ventura - u nasem fudbalu sve je moguce. Ako se partizan bas potrudi da uzme titulu, uzece je. Ako namestimo sledeca 3 derbija, a za to vreme zvezda izgubi makar jednu utakmicu, partizan je sampion. :D

Posted

Sve su to govna, nema tu vise sporta, kako se samo banda obezbedila, ovaj Popovic je iz DSS a stavili i Ljajica koji je u koaliciji sa DS, sve je to smisljeno ucinjeno...

Jankoviceva pobedila Morezmo i usla u polufinale, Ivanovic igrala ocajno i izgubila od Vajdisove. Jankovic u polufinalu protiv Vajdisove, nadam se pobedi...

Posted

A vidim igrački kadar se nemenja , a za pomoćnika vam dolazi Noe , e usrećili ste se . Ma da bre glupo bi bilo menjati takve igračke veličine , a i onaj bugarin potpisao za neki drugoligaški bugarski klub pa tu ste negde lepo je čovek procenio. :mhihi:

Posted

Banda lopovska uvek proda sve sto valja a dovede neke bezveznjakovice, uopste me ne interesuje fudbal dok su oni u klubu.

Banda lopovska uvek proda sve sto valja a dovede neke bezveznjakovice, uopste me ne interesuje fudbal dok su oni u klubu.

Posted

Noe-Stanoje , Vaš bivši fudbaler Aleksandar Stanojević , bio je pomoćni u OFK-i , pa je preuzeo Srem i vodio ih katastrofalno jedno 5 utakmica i sada dolazi kod vas.Inače je iz mog kraja i igrali smo fudbal u kraju zajedno pa znam njegove :rolleyes: "kvalitete"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...