Jump to content

Recommended Posts

Posted

Onda je Strahinji jedino resenje da navija za neki drugi klub...NPR. Mladost iz Apatina.

Nema promene kluba, rodis se i navijas za jedan tim...

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Миша ти јебем, како одигра Јанковићева, нарочито трећи сет, повређена, а игра као Моника у златна времена. Ону фантастичну позадину да не помињем.... ;):)

Posted

Миша ти јебем, како одигра Јанковићева, нарочито трећи сет, повређена, а игра као Моника у златна времена. Ону фантастичну позадину да не помињем.... ;):)

Sta. dobila je? Ja sad upalio tv, gledam da li ima prenos...

Posted

Sta. dobila je? Ja sad upalio tv, gledam da li ima prenos...

Да, 6:4, 4:6, 6:4. Повреда леђа средином друге, па одлазак на медицински тајм-аут, па изгубила други, па клацкалица и последња два маестрална поена у последњем гему. Нисам гледао са Морезмо јуче, баш ми криво, мис'им 6:0 са оним мушкарцем... :rockdevil::)

Posted

Uh, valjda je povreda nece spreciti da igra na Australijan openu. Uvek je imala problema sa ledjima i povredama :no:

Protiv koga igra u finalu?

Posted

Uh, valjda je povreda nece spreciti da igra na Australijan openu. Uvek je imala problema sa ledjima i povredama :no:

Protiv koga igra u finalu?

Ма јок, опоравиће се, није изгледало страшно.

Клајстерс.

Posted (edited)

Ма јок, опоравиће се, није изгледало страшно.

Клајстерс.

Pa nisam bas siguran koliko nije izgledalo strasno. Mozda ne toliko sto se tice ledja ali pored njih vuce povredu prepona, zuljeve na nogama i sl.

Delovala mi je dosta izmuceno, ipak 9 meceva je odigrala od pocetka godine sto je zaista MNOGO. Nije bilo njenog standardnog osmeha a meni je to dovoljno da vidim o cemu se radi.

Mislim da je mogla da zrtvuje onaj nizerazredni turnir bas zbog toga ali s druge strane dosta joj je znacila ta titula zbog samopouzdanja.

Ne znam vise koliko sna gubim, ali zaljubljen covek je na sve spreman :redface::)

Bilo kako bilo, od ponedeljka smo 10. na rang listi

Edited by marcoman
Posted

Da, umor ce biti veliki problem i sutra u finalu a bojim se i za Australijan open. Sutra prognoziram pobedu Klajsters, naravno da bi voleo da gresim. Najbitnije je da sanira povrede zbog mnogo vaznijeg turnira koji pocinje vec u ponedeljak.

Posted (edited)

Jedna olaksavajuca okolnost je sto ona u melburnu ima da odbrani tek sacicu poena (prosle godine ispala vec u drugom kolu) tako da nece sigurno nazadovati na listi stagod da uradi. Najjace je sto nakon toga moze komotno da bude u prvih 6-7 jer na turnirima u narednih 2 meseca ne brani bukvalno nista od prosle godine

Edited by marcoman
Posted

Jedna olaksavajuca okolnost je sto ona u melburnu ima da odbrani tek sacicu poena (prosle godine ispala vec u drugom kolu) tako da nece sigurno nazadovati na listi stagod da uradi. Najjace je sto nakon toga moze komotno da bude u prvih 6-7 jer na turnirima u narednih 2 meseca ne brani bukvalno nista od prosle godine

Tu si u pravu, sigurno ce uci u prvih deset a posto je u dobroj formi, ako ne bude povreda, ja se nadam da ce biti i do 5-6 mesta...

A taj sistem sa branjenjem poena mi je glupav...

Posted

Vec je usla u 10 plasmanom u finale Sidneja ;)

A sistem sa branjenjem poena i nije toliko los jer te na neki nacin tera da odrzavas svoj nivo, a ako to nisi u stanju onda padas i to je to

Posted

Nisam bas 100% siguran, mrzi me sad da racunam te poene ali bi trebalo i u tom slucaju da ostane 10-a sa mozda nekoliko desetina poena iza Snider, a ovim finalom je pretekla Safinu za nesto malo

Posted

Sinoc sam gledao Wycombe-Chelsea na Sport klubu.Igrali su Makelele,Balak,Eshli Kol,Ilario,ma pola prve postave i bili su ochajni.Povedoshe 1:0,ali Wikomb kasnije dade gol i ostade 1:1.

Stvarno su smeshni,nemaju nikakve shanse u trci s Manchesterom.

Posted

Pa nisam bas siguran koliko nije izgledalo strasno. Mozda ne toliko sto se tice ledja ali pored njih vuce povredu prepona, zuljeve na nogama i sl.

Delovala mi je dosta izmuceno, ipak 9 meceva je odigrala od pocetka godine sto je zaista MNOGO. Nije bilo njenog standardnog osmeha a meni je to dovoljno da vidim o cemu se radi.

Mislim da je mogla da zrtvuje onaj nizerazredni turnir bas zbog toga ali s druge strane dosta joj je znacila ta titula zbog samopouzdanja.

Ne znam vise koliko sna gubim, ali zaljubljen covek je na sve spreman :redface::)

Bilo kako bilo, od ponedeljka smo 10. na rang listi

Јесте деловала уморно. Жуљеви ће проћи за пар дана, био ја у војсци па преживео то. :) Битно је што је узела онај турнир. Заљубљен, а, па лепо. :da: Мени се она више допада од Ане, Ана почиње да ме нервира, почиње да се фура на неки надмен фазон и плашим се да не постане нова Курњикова. Једанаести је носилац на АО, мислим да није прескочила Динару на листи.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...