Jump to content

Derbi Utakmice

Frankenchrist

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ти си глуп. До 4 секунде пре краја...

Ti si glup moj prijatelju. Nisi mozda razmislio da sam gledao utakmicu do 2 minuta pre kraja. :icon_ne:

@Dragon Heart - iskreno se nadam da ce Crna Gora u svim sportovima parirati drugima i da se nece brukati. Jer ipak i ja sam crnogorac, a zivim u Bg-u. :da:

@Axeanosilas - Amerikanci su samo ucinili jedan marketinski potez. Taj klub ce veoma brzo povratiti te pare, prodajom dresova, snimanjem reklama, a on ce ziveti u Hollywoodu. Ipak je on vise za manekena nego za fudbalera. Da su mu ponudili 5 eura on bi otisao da se jebe sa hollywoodskim zvezdama. A bio mi je omiljeni igrac :sad:

Nakon Dražena Milića, Budućnost je juče dovela još jednog napadača - novi član "plavo-bijelih" je Uroš Vemić (19), doskorašnji napadač Zemuna i nekadašnji član omladinske selekcije Srbije i Crne Gore. Vemić bi svojom brzinom, koja mu je najjača karakteristika, trebalo da pojača konkurenciju u napadu oslabljenu odlaskom Igora Burzanovića u Crvenu zvezdu.

Sa Vemićem se vjerovatno neće zaključiti spisak pojačanja, s obzirom na to da pod Goricom traže rješenje na mjestu veznog fudbalera.

Što se sporta u CG tiče, šteta što niko u ovoj privatnoj državi neće da ulaže u te momke, koji mogu postići puno više uz malo više finansijske pomoći...No odavno je poznato da smo sami sebi najveći dušmani...uvijek bili i ostali.

Dok se na računu rukometnog saveza Crne Gore nalazi "čitavih" 500 eura, "igrači" Srbije bojkotuju utakmice jer im nisu isplaćene plate(koje svakako nisu ni zaslužili)... Za to vrijeme, igrači Crne Gore(koji ne zarađuju ni centa od ovih utakmica) osvajaju turnire u Italiji, nižu sedam pobjeda bez poraza, a Srbija gubi od jednog velikog i silnog Izraela...

Edited by [kinetic]

' date='14. 1. 2007, 16:41' post='1274959']

Što se sporta u CG tiče, šteta što niko u ovoj privatnoj državi neće da ulaže u te momke, koji mogu postići puno više uz malo više finansijske pomoći...No odavno je poznato da smo sami sebi najveći dušmani...uvijek bili i ostali.

Dok se na računu rukometnog saveza Crne Gore nalazi "čitavih" 500 eura, "igrači" Srbije bojkotuju utakmice jer im nisu isplaćene plate(koje svakako nisu ni zaslužili)... Za to vrijeme, igrači Crne Gore(koji ne zarađuju ni centa od ovih utakmica) osvajaju turnire u Italiji, nižu sedam pobjeda bez poraza, a Srbija gubi od jednog velikog i silnog Izraela...

Поента ове приче је...

niko ne proziva Srbiju, naprotiv...već treneri treba da razmisle koga zovu u reprezentaciju... Tim "bojkotovanjem" se svakako ne predstavlja svoja država, i ti pojedinci treba što prije da shvate da je grb koji nose na grudima veći i od njih i od njihovih plata...

Edited by [kinetic]

Пријатељу, у СРС је таква јебачина да ти тога ниси ни свестан, наш рукомет је поче да тоне још пре неколико година, а скоро потонуо кад је оно ђубре хтело да прода текму усташама. У нашем рукомету се ништа лепо десеити неће док се не промени цела генерација и почну да играју ови који су сада јуниори. Што се вашег тиче, не знам....

Сјајно је почело - 2:0 (6:3, 6:3) за мање од сат времена.

Још једна добра вест - једна хрватица испала.

Лоша - Анчић прошао.

ЕДИТ

Испао Карловић :)

ЕДИТ2

Испао и Љубичић. :):):)

Наши и хрвати се потукли у Мелбурну, ништа страшно, разменили неколико удараца. Биће лудило кад Бозољац буде играо са оним њиховим сутра (чини ми се).

IPB Image

Edited by Аксеаносилас

Ej, ajte partizanovci, posaljite neka pitanja za sutrasnju emisiju Gost SOSa, novom predsedniku vaseg kluba....Mejl je [email protected]....

Slobodno pitajte sve sto vas interesuje! Nemojte da se stidite. Slobodno posaljite i vasa imena ili naglasite ako zelite da ostanete anonimni. Imate prava da dobijete odgovore ako vas nesto interesuje!

Мрзи ме да шаљем мејл ако не мора, питај га за финансијске извештаје у претходних 5 година. Хоће ли бити обелодањивања истих, хоћу да знам на шта су трошене паре и ко је и колике провизије од продаје играча узимао?

Иначе, Ђоковић одува олимпијског "победника", ко није гледао, појео је велико говно.

6:1 6:1 6:0

Edited by Аксеаносилас

Мрзи ме да шаљем мејл ако не мора, питај га за финансијске извештаје у претходних 5 година. Хоће ли бити обелодањивања истих, хоћу да знам на шта су трошене паре и ко је и колике провизије од продаје играча узимао?

Evo ja sam poslao svoje pitanje, a i tvoje (ako se ne ljutis).

Иначе, Ђоковић одува олимпијског "победника", ко није гледао, појео је велико говно.

6:1 6:1 6:0

Pa kad nemam jebenu kablovsku ceo dan :violent::udri::tehkista:

I Jeca je jebala kevu onoj mucenici :rockdevil:

Ljubicic ispao od Fisa, tacno sam imao neki osecaj da ce se to desiti. Nije da mi je zao, ali vise bih voleo da je Ancic ispao, Ljuba je ok momak.

U nedjelju, u kasnim večernjim časovima na sjednici upravnog odbora FK Budućnost donešena je odluka da se na mjesto šefa sručnog štaba postavi Branislav Milačić.

Milačiću, koji je vodio ekipu Budućnosti dvije i po sezone, donio joj pobjedu protiv Deportiva iz La Korunje, ponovo je data prilika da je vodi i donese ekipi prvu titulu prvaka Crne Gore.

Ovih dana se očekuje i pojačanje iz brazilske lige, devetnaestogodišnji Oliveira...

Edited by [kinetic]

Ко је лагао Машана? Зар му нису рекли да ће Зета у ЛШ?

@Маркоман

Штета што ниси гледао, оно је било невероватно. Истина, чилеанац је изгубио вољу за игром у трећем, али ипак...

Што се каже - отресао га као дете слину. :rockdevil:

Edited by Аксеаносилас

Сјајно је почело - 2:0 (6:3, 6:3) за мање од сат времена.

Још једна добра вест - једна хрватица испала.

Лоша - Анчић прошао.

ЕДИТ

Испао Карловић :)

ЕДИТ2

Испао и Љубичић. :):):)

Наши и хрвати се потукли у Мелбурну, ништа страшно, разменили неколико удараца. Биће лудило кад Бозољац буде играо са оним њиховим сутра (чини ми се).

IPB Image

Ti bas znas da mi ulepsas dan, Karlovic i Ljubicic ispali, odlicno!

Djokovic odlican, steta sto u cetvrtom kolu ide na federera, ocekujem da ce zabeleziti tri pobede...

Bice zanimljivo kada bude igrao Bozoljac sa hrvatom Cilicem, bice zanimljivo iz vise razloga :bigblue:

' date='15. 1. 2007, 19:16' post='1276124']

Haha, ko zna... :) Dok se na čelu zetskog kluba nalazi ko se nalazi sad...well, it's a wonderful world of possibilities... :da:

:)

Страхиња, ако Ђоковић одиграс као јутрос, и Федерер ће пасти.

Anci i Tipsarevic igraju u 1 nocas :da: sto je super

Voleo bih da vidim Tipsarevica sa Nalbandijanom, njega nisam gledao od Vimbldona a u Rusiji je igrao solidno jesenas.

Akseanosilas >> odlepio sam zbog te kablovske, ali video sam statistiku i vidi se da je decko dominirao potpuno

Akseanosilas >> odlepio sam zbog te kablovske, ali video sam statistiku i vidi se da je decko dominirao potpuno

Знам како је, ја пратио Љубичића преко Нета. Пред крај трећег сета све нека изједначења... Дупе сам појео, ипак, хвала Богу, испаде...

@Кинетик

Ко дозволи да му отму заставу није ни заслужио да је носи.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...