Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Постоји ли икаква шанса да ако добијемо Уникаху, а Рома Цибону, Цибона испадне?

ПОСТОЈИ! :)

Уникаха добила Рому. Ми смо бољи у међусобним од Роме, а Уникаха од Цибоне. Ако Рома кући добије Цибону са више од 7 разлике, а ми добијемо Уникаху (што је извесно), ми ћемо имати 7/7, а Рома, Цибона и Уникаха 6/8. У тој комбинацији испада Цибона јер је лошија и од Уникахе и од Роме у међусобним дуелима. Како би то било добро. :)

Posted (edited)

ПОСТОЈИ! :)

У тој комбинацији испада Цибона јер је лошија и од Уникахе и од Роме у међусобним дуелима. Како би то било добро. :)

To bi bilo toliko dobro da bi se moralo proslaviti :D

Mada, briga me za cibonu, samo da mi prodjemo...

Mada, bilo bi lepo slusati ih kako kukaju :bigblue:

I hoce li Pionir izdrzati, ima da se sve trese, kada se zaori iz svih grla :pivopije:

Edited by Strahinja
Posted

To bi bilo toliko dobro da bi se moralo proslaviti :D

Mada, briga me za cibonu, samo da mi prodjemo...

Mada, bilo bi lepo slusati ih kako kukaju :bigblue:

I hoce li Pionir izdrzati, ima da se sve trese, kada se zaori iz svih grla :pivopije:

Наравно да је битно да ми прођемо, али кад би се поклопило овако како описах, било би као да си се напио као стока, привео неку девојку, а кад се пробудиш скапираш да је у питању Моника Белучи. :):)

Posted

Наравно да је битно да ми прођемо, али кад би се поклопило овако како описах, било би као да си се напио као стока, привео неку девојку, а кад се пробудиш скапираш да је у питању Моника Белучи. :):)

:):):)

Ipak je veca verovatnoca da mi prodjemo a Cibona ispadne. Neka Monika pati sto nije sa nama :)

Posted

Mozda si u pravu, ali mozda i ne. Zamisli da 20000 (nisam siguran koliki je kapacitet arene, recite mi molim vas) grobara peva i dere se iz sve snage... spanci bi se usrali ko pizduretinice...

Posted

Ima da dodjem mnogo ranije i zauzecu najbolji zabod u hali... jednom sam bio na tom mestu i odusevio se. To je ono mesto u kome se nalazi samo 2 reda i 8 sedista, odseceno od drugih (malo odseceno). Tu sam sa navijacima a nece mi niko prolaziti da bi se probio do nekog mesto u pizdoj materini.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...