Hail Metal Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Partizan je po ko zna koji put osvetlao obraz srpske kosarke,svaka cast,jos jedna pobeda fali. Edited January 24, 2007 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 nja , spance ubijamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Samo da se ne uplase pritiska protiv Unikahe, to bi bio bas bedak da sada ne iskoriste sansu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Постоји ли икаква шанса да ако добијемо Уникаху, а Рома Цибону, Цибона испадне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 nemam pojma ali cemo da bijemo unikahu a ja cu to da gledam sa juga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Постоји ли икаква шанса да ако добијемо Уникаху, а Рома Цибону, Цибона испадне? ПОСТОЈИ! Уникаха добила Рому. Ми смо бољи у међусобним од Роме, а Уникаха од Цибоне. Ако Рома кући добије Цибону са више од 7 разлике, а ми добијемо Уникаху (што је извесно), ми ћемо имати 7/7, а Рома, Цибона и Уникаха 6/8. У тој комбинацији испада Цибона јер је лошија и од Уникахе и од Роме у међусобним дуелима. Како би то било добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 GLORIOUS VICTORY!!!! BRAVO SHAMPIONI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) ПОСТОЈИ! У тој комбинацији испада Цибона јер је лошија и од Уникахе и од Роме у међусобним дуелима. Како би то било добро. To bi bilo toliko dobro da bi se moralo proslaviti Mada, briga me za cibonu, samo da mi prodjemo... Mada, bilo bi lepo slusati ih kako kukaju I hoce li Pionir izdrzati, ima da se sve trese, kada se zaori iz svih grla Edited January 24, 2007 by Strahinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 To bi bilo toliko dobro da bi se moralo proslaviti Mada, briga me za cibonu, samo da mi prodjemo... Mada, bilo bi lepo slusati ih kako kukaju I hoce li Pionir izdrzati, ima da se sve trese, kada se zaori iz svih grla Наравно да је битно да ми прођемо, али кад би се поклопило овако како описах, било би као да си се напио као стока, привео неку девојку, а кад се пробудиш скапираш да је у питању Моника Белучи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Наравно да је битно да ми прођемо, али кад би се поклопило овако како описах, било би као да си се напио као стока, привео неку девојку, а кад се пробудиш скапираш да је у питању Моника Белучи. Ipak je veca verovatnoca da mi prodjemo a Cibona ispadne. Neka Monika pati sto nije sa nama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Bio bi "pun pogodak" da puste za dzabe na unikahu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џорџ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Обори ме јебена Цибона ѕа 3400 дин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Jebiga... Cuo sam neke predloge da se utakmica sa unicajom prebaci u Arenu... to bi bilo do jaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ne bi to bilo dobro, navikli su da igraju u Pioniru, iako je Arena veca hala, ne moze da se stvori bolja atmosfera od Pionira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Mozda si u pravu, ali mozda i ne. Zamisli da 20000 (nisam siguran koliki je kapacitet arene, recite mi molim vas) grobara peva i dere se iz sve snage... spanci bi se usrali ko pizduretinice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 U manjim prostorima je uvek ludja atmosfera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Mozda, ali ne znam kako ce neki ljudi uci. Ja znam za sebe: doci cu pred stadion 1241 sati ranije da kupim kartu, a na utakmicu krecem bar 5 sati ranije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Tu si u pravu, bice strasna guzva... Tu si u pravu, bice strasna guzva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ima da dodjem mnogo ranije i zauzecu najbolji zabod u hali... jednom sam bio na tom mestu i odusevio se. To je ono mesto u kome se nalazi samo 2 reda i 8 sedista, odseceno od drugih (malo odseceno). Tu sam sa navijacima a nece mi niko prolaziti da bi se probio do nekog mesto u pizdoj materini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 NEKA ZIVI PARTIZAN I MAJKA SRBIJA! Kada se zaori iz hilade grla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Brate ja ne mogu da docekam... uf uf uf... ne mogu... moramo da pobedimo... ako izgubimo majke mi cu se ubiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Valjda necemo izgubiti, to bi stvarno bilo pogubno po moje zdravlje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 a tek po moje... ja i ovako imam povisen pritisak... poraz bi me dotukao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 О, црни гавранови, птице злослутнице, тишина... Какав, бре црни пораз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ne baksuziram ja... samo se mnogo bojim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts