gavrosaurus Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Јеби га, Мартина је, ем врхунска тенисерка ем има огромно искуство, кад се те ствари саберу нема великих изгледа да је Ана Ивановић победи. Није срамота изгубити од Мартине Хингис, верујем да је част изгубити од ње у финалу. Мислим, ње није било годинама али је фаца она, јебеш ти то. Ја је изузетно поштујем, било како било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Mogu samo da je postujem, ali nikako da je gotivim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Nemacka je prvak u rukometu. Bas sam navijao za Poljake, gubili su od pocetka sa pet razlike, pa stizali, u drugom su se vratili iako su gubili 7 razlike, ali onda je rezervni nemacki golman poludeo i Nemci se odvojili. Strasan, atomski rukomet. Inace, izgleda da su sudije pokrale Francuze u polufinalu sa Nemcima(Nemci dobili na produzetke), francuski fizioterapeut nokautirao sudiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Kakav dasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Prica se da su ih bas pokrali, bas mi je drago sto ga je nokautirao, muka mi je od lopovluka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Strasan, atomski rukomet. Slažem se! Žao mi je što Poljaci nisu uzeli, Nemci nemaju neke superzvezde i više mi se sviđa ta gomila ukrštanja i brza, kvalitetna igra koju prave Poljaci... Da imaju bolja krila, bili bi 100% jači. Srbijo, plači što ti reprezentacija po kvalifikacijama gubi od Izraela umesto da se melje s ovakvim ekipama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 To je tuzna prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Rutinska pobeda Partizana,Kamings kralj,Perovic takodje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) Докле да вас јебемо! Иначе, врло је битно да се Партизан попне на прво место, јер се сад не игра Ф4 већ се игра на две победе, а наравно домаћин у првој и евентуалној трећој је тим који је боље пласиран. Наравно, битно је и да цигани заврше на петом месту, због тог јебеног Улеба. Бољи они него нека стока усташка. Edited February 4, 2007 by Аксеаносилас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Nemam b92 u sobi. Koliko razlike smo dobili, kakva je bila igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Дванаест, лагано, добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) Zvezda izgubila od Partizana, Hemofarm od Cibone... u prevodu: odlična situacija za Budućnost koja je sad, sa dvije pobjede viška u odnosu na Zadar i Zvezdu, jednom nogom u ULEB kupu Hemofarm ima jednu pobjedu više, ali dolazi na kraju sezone u Podgoricu, gdje bi Budućnost mogla da izbori i plej-of... Edited February 4, 2007 by [kinetic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Fantastichan dan za mene! : ) Manchester naguzio do bola one jevreje, a Partizan izgazi zvezdu. Mnogo ste smeshni bre! Onaj Burks je jada od igracha, i bolelo me da gledam sta mu sve Kamings radio, posebno na kraju. Draza je opet popizdeo..0 od igracha. Sto vam pre se oporavi Jorovic, pre ce da pocnete da igrate. BTW steta sto Hemofarm nije pobedio..bilo bi extra extra zanimljivo na vrhu : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ' date='4. 2. 2007, 21:05' post='1299474'] Zvezda izgubila od Partizana, Hemofarm od Cibone... u prevodu: odlična situacija za Budućnost koja je sad, sa dvije pobjede viška u odnosu na Zadar i Zvezdu, jednom nogom u ULEB kupu Hemofarm ima jednu pobjedu više, ali dolazi na kraju sezone u Podgoricu, gdje bi Budućnost mogla da izbori i plej-of... Будућност иде у УЛЕБ и као шеста, такав је договор, то јест, нова правила (ако сам пажљиво читао). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ja sam bas mislio da ce Zvezda dobiti derbi, dobro da sam se prevario. Njima samo Gurovic igra odlicno ove sezone, ostali promenljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ma kakav Gurovic.. Nego..objasnite mi ta pravila u vezi plasmana u evropska takmichenja iz Jadranske lige? Jel samo vazi za Uleb kup ili i za Evroligu..? Koje su pozicije bitne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ma kakav Gurovic.. Opet je srao u novinama pre derbija, stvarno je saban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ne videh..A i zabole ga..bitno da se opet drao na sudije i da imao do jaja sut iz igre..doduse..sad nije bilo njegovih poznatih air-ballova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ma kakav Gurovic.. Nego..objasnite mi ta pravila u vezi plasmana u evropska takmichenja iz Jadranske lige? Jel samo vazi za Uleb kup ili i za Evroligu..? Koje su pozicije bitne? Унапред се извињавам због овог накарадног српског... IV. PRAVO IGRANJA U EUROLIGI, ULEB CUPU I NLB LIGI U SEZONI 2007/08 Članak 6. Pravo igranja u Euroligi 6.1. Klub koji po završetku natjecanja NLB lige sezone 2006/07 zauzme prvo (1) mjesto ostvariti će pravo igranja u Euroligi u sezoni 2007/08. 6.2. U slučaju da je jedna od ekipa na osnovu drugih kriterija (garantirani trogodišnji status koji imaju KK "Cibona", KK "Union Olimpija" ili prvak Srbije) ostvarila pravo igranja u Euroligi u sezoni 2007/08, a to pravo ostvari i temeljem plasmana u NLB ligi, pravo igranja u Euroligi sezone 2007/08 iz NLB lige ostvarit će najbolje plasirani klub temeljem konačnog poretka klubova u NLB ligi u sezoni 2006/07. 6.3. Odredbe članaka 6.1 i 6.2 potrebno je da potvrdi Skupština ULEB-a i Eurolige. Članak 7. Pravo igranja u ULEB Cupu 7.1. Dva (2) kluba koja po završetku natjecanja NLB lige sezone 2006/07, a poslije klubova koji su temeljem plasmana u NLB ligi ili na osnovu drugih kriterija iz članka 6.2 ostvarili pravo igranja u Euroligi, budu najbolje plasirana ostvarit će pravo igranja u ULEB Cupu u sezoni 2007/08. 7.2. U slučaju da NLB liga dobije pravo da u sezoni 2007/08 jedan (1) klub igra u kvalifikacijama za nastup u ULEB Cupu u sezoni 2007/08, to pravo će ostvariti najbolje plasirani klub u NLB ligi iz država BIH i Crne Gore. 7.3. U slučaju da je klub iz BIH i Crne Gore temeljem konačnog poretka u natjecanju NLB lige u sezoni 2006/07 već ostvario pravo igranja u natjecanju Eurolige ili ULEB Cupa u sezoni 2007/08 pravo igranja u kvalifikacijama ULEB Cupa ostvarit će najbolje plasirani klub iz NLB lige bez obzira iz koje države, a nakon klubova koje su to pravo igranja u Euroligi ili ULEB Cupu već ostvarili. 7.4. U slučaju da je klub iz BIH temeljem plasmana u NLB ligi ostvario pravo igranja u Euroligi ili ULEB Cupu u sezoni 2007/08 pravo igranja u kvalifikacijama ULEB Cupa biti će dodijeljeno KK "Budućnost" iz Crne Gore. 7.5. U slučaju da je klub iz Crne Gore temeljem plasmana u NLB ligi ostvario pravo igranja u Euroligi ili ULEB Cupu u sezoni 2007/08 pravo igranja u ULEB Cupu biti će dodijeljeno bolje plasiranom klubu iz BIH. 7.6. Odredbe članka 7. potrebno je da potvrdi skupština ULEB-a i Eurolige. 7.7. Ako odredbe članka 7. ne potvrdi Skupština ULEB-a i Eurolige pravo igranja u ULEB Cupu u sezoni 2007/08 ostvariti će tri (3) kluba koja po završetku natjecanja NLB lige sezone 2006/07 budu najbolje plasirana, a poslije klubova koji su temeljem plasmana u NLB ligi ili na osnovu drugih kriterija ostvarili pravo igranja u u Euroligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Cestitke Grobarima, prava sportska pobeda, cak sam im i u vecerasnjoj rubrici Semafor dala Zeleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Zahvaljujemo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Tegeltija sija od srece, evo ga u redakciji, ne zatvara usta, ode sad negde da slavi veliku pobedu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Cestitke Grobarima, prava sportska pobeda, cak sam im i u vecerasnjoj rubrici Semafor dala Zeleno. Hvala drugarice, nisam gledao utakmicu ali je lepo cuti kada neko posteno prizna poraz. Jesi bila na utakmici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorgashpar Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 E mislim stvarno , evo slusam Sakotu jebote pa gori je od Vujosevica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 E mislim stvarno , evo slusam Sakotu jebote pa gori je od Vujosevica Zasto, sta je rekao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts