Џрк Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 (edited) Do 'aja. Ali, ima jedna zvrcka. DEVET BODOVA Edited February 24, 2007 by Heavy jerk
Tetragrammaton Cleric Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Neka je i devet bodova, nije bitna titula, samo kad smo vas razguzili na cergi. Nego poslao mi drugar posle tekme, pardon, razvaljotke, koja je nova ciganska navijacka: ''4-4-2 do beograda..'' :evotigana: NEKA VALJAK MELJE!!!
Axeanosilas Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Do 'aja. Ali, ima jedna zvrcka. <FONT size="7"><FONT color="#ff0000"><B>DEVET BODOVA Одмах рачунај да је три, пошто има још два дербија. " Beograde ne treba ti kise, cigani te suzama zalise. " Ух, који народњак... "Од овога може да се рикне"
Narsil Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 kako volim kad jebemo cigane :):):):) jebeemooooooooooooooooooo! 9bodova? and than ? jebesh titulu kad smo vas jebali u chmar :)
tHe NecromasteR Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 dan za uzivanje Otvaram weifert za sve cigane, trebace vam, dolazi jos derbija
Narsil Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 juche , i danas mnogo ljudi slavi/lo!
shock! Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 au al ste se primili .......neka.....treba....nije malo 10 godina
Guest sinisa_sy Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 kako volim kad jebemo cigane :):):):) jebeemooooooooooooooooooo! 9bodova? and than ? jebesh titulu kad smo vas jebali u chmar :) jbg. bilo Je I Vrijeme... Mi Smo Vas Jebali Vec 11 god. pa sad je red da ga i mi dobijemo jednom... Vidimo Se Iduci Put... Zvezda Je Zivot Ostalo Su Sitnice!!! ...::\m/::...
Geozee Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Interesuje me kako zamisljate da nas pobedite sa onakvom igrom? Mozete samo da nas pokradete... Nama ponisten cist gol, ne dosudjen cist penal... STRASNO!
Karlo SE Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 (edited) GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI OOOOOOO PARTIZANEEEE VOLIMO TEEE SRCEM SVIIIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nego, najzalije mi sto im jebali milu majku, realno je trebalo da BUDE 6,7-1, ali dobro je i ovako. Elem, jos mi je i zao sto ce zvezda, nikad gora u proteklih 15 godina, uzeti titulu, zbog naseg dvogodisnjeg haosa sa upravom i to, al dobro, bice bolje. ALE ALE ZEKO LOPOVE PRODAO SI SVE I IZD'O GROBARE MARS IZ UPRAVE! Edited February 25, 2007 by Rizzen
Geozee Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Karlo, po sansama je trebalo da bude bar 8-2...
crusader84 Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Pa mislim da je sve jasno iz ovih reakcija posle utakmice... Delije su u fazonu "Blah, moralo je jednom" a Grobari se raduju k'o da im je poslednje... Mene lično mnogo više brine loša igra tima nego sam poraz. Sam poraz je morao jednom da dodje, po zakonu verovatnoće je i Partizan morao da pobedi kad-tad. A ja sam na zakon verovatnoće redovno uzimao lovu na kladionici!
Џрк Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Erm...bas volite kad karate cigane...pa kad je zadnji put to bilo, neki od vas su sisali sisu Ermm...da, zadnji put 2001...jeb'o mamu, i red je bio A sto se tice guzenja, setite se onda kad su Zvezdini klinci sjebali Partizan na Jna sa 3:0. Tek izasli iz vrtica, a vec karali Btw, iako ima jos 2 derbija, vreme ce pokazati da Partizan nece dobiti sve. Toliko. Nek me neko napusava za ovo sto sam rekao kad prodju oba...mada, nece imati za sta da me napusava
Feniks . Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Ma Zvezda je truba ekipa, imaju toliku prednost pa su utripovali da su neki tim. Steta sto ce sada nasa smrdljiva uprava da zabetonira svoje pozicije i fotelje...
Geozee Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Ma jebe mi se! Sad smo i u rukometu prvi... Partizan pobedio, zvezda izgubila, mi prvi, zvezda druga.
Hail Metal Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Cini mi se da je neko predhodnih dana spominjao hokej, pa cisto da se zna: Partizan 6 C. Zvezda 0 Hokejaši Partizana u velikom stilu su se plasirali u finale plej-ofa u kojem će protiv novosadske Vojvodine braniti titulu prvaka Srbije. U odlučujućem meču polufinala plej-ofa, Partizan je u petak uveče pobedio Crvenu zvezdu čak sa 6:0 (1:0, 1:0, 4:0) i ukupnim rezultatom 2:1 trijumfovao u polufinalnoj seriji.
Feniks . Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Cini mi se da je neko predhodnih dana spominjao hokej, pa cisto da se zna: Partizan 6 C. Zvezda 0 Hokejaši Partizana u velikom stilu su se plasirali u finale plej-ofa u kojem će protiv novosadske Vojvodine braniti titulu prvaka Srbije. U odlučujućem meču polufinala plej-ofa, Partizan je u petak uveče pobedio Crvenu zvezdu čak sa 6:0 (1:0, 1:0, 4:0) i ukupnim rezultatom 2:1 trijumfovao u polufinalnoj seriji. To se Major hvalio posle prve utakmice, nema ga sada da komentarise
Џрк Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Ma Zvezda je truba ekipa, imaju toliku prednost pa su utripovali da su neki tim. Steta sto ce sada nasa smrdljiva uprava da zabetonira svoje pozicije i fotelje... Slazem se da su utripovali, zato su i pukli. Ali realno gledano, Zvezda ima bolji tim. Mislim da je to objektivno stanje stvari. Sad je dosao i Koroman. Mada, videcemo kako ce to funkcionisati. To sto spominjete hokey je fino, ali ne vidim poentu. Zna se sta nosi veliku draz sa sobom a sta ne...a hokey svakako znamo da ne nosi (u ovoj zemlji). Btw, koliko sam negde procitao, cini mi se da je sada u ukupnom skoru negde 95:63 za Zvezdu, tako nesto...
fiction Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Bio sam u osnovnoj skoli kad smo ih zadnji put pobjedili.Godinama gledam derbije u kojim Partizan dominira a Zvezda dobija.Bilo je i vrijeme!6 godina!
Џрк Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 (edited) Eto, lepo rece covek. Davno to beshe... Nego, videste li sta se desilo Teriju upravo, Arsenal - Chelsea...jbt, da li ce ikad igrati fudbal vise Jedan igrac Arsenala ga je odvalio po faci kopackom pokusavajuci da zahvati makazice...zamalo nisam pao u nesvest kad sam video... Edited February 25, 2007 by Heavy jerk
Dowla Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Video sam da lezi na zemlji, i da su svi oko njega...bedak. On je ekstra igrac.
Karlo SE Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Steta sto ce sada nasa smrdljiva uprava da zabetonira svoje pozicije i fotelje... Nece, pazi, ja sam prvi prekrsio bojkot posle 6 meseci, tj. na pocetku drugog dela sezone 05/06 jer nisam mogao da izdrzim, pojeo sam govno, ali sam se vratio novembra i siguran sam da ce ljudi izdrzati do kraja jer je stvarno doslo do "sad il' nikad", ako se sada u celoj prici poklekne ostadose oni nama dozivotno, tako da verujem da jedan sjajan derbi sa smesnom i nemocnom zvezdom ne moze vratiti ljude na stadion i promeniti misljenje o zeki i bjeki.
Recommended Posts