Jump to content

Derbi Utakmice

Frankenchrist

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma jebe mi se! Sad smo i u rukometu prvi... Partizan pobedio, zvezda izgubila, mi prvi, zvezda druga. :da:

То реци Мајору и то преко ПП. Он је пре месец дана причао како нас карају у сваком спорту, а да ми имамо само ватерполо и кошарку. :)

Zanima me sta se Zvezda uraditi protiv Banata, tamo!
Играти нерешено.

Slazem se da su utripovali, zato su i pukli. Ali realno gledano, Zvezda ima bolji tim. Mislim da je to objektivno stanje stvari. Sad je dosao i Koroman. Mada, videcemo kako ce to funkcionisati. To sto spominjete hokey je fino, ali ne vidim poentu. Zna se sta nosi veliku draz sa sobom a sta ne...a hokey svakako znamo da ne nosi (u ovoj zemlji). Btw, koliko sam negde procitao, cini mi se da je sada u ukupnom skoru negde 95:63 za Zvezdu, tako nesto...

Нема то везе са трипом, има са квалитетом. Ми, реално, имамо сјајни млади тим који је у млађим категоријама откидао Звезду редовно. Осим Томића и Краља углавном нам играју млади играчи, наша школа, омладинска. Једино што је тим младићима било потребно је тренер који уме да их мотивише, а то је Ђука, њега знају и из омладинске репрезентације. Видећемо шта ће се дешавати. Ако успемо да задржимо ове играче, мислим да нам је наредних неклико титула загарантовано (и коначно та друга звездица изнад грба).

Edited by Nolalothcaragasint

Bio sam u osnovnoj skoli kad smo ih zadnji put pobjedili.Godinama gledam derbije u kojim Partizan dominira a Zvezda dobija.Bilo je i vrijeme!6 godina!

Ja sam bio na poslednja dva derbija kada smo ih dobila na Marakani, bilo je to 95. i 96. (1-0 i 3-1 )

Zvezda ima los tim, brdo utakmica su dobili a igrali jako slabo, na nekima su i nadigrani...

Partizan isto ima los tim, nikada losiji...

@Strahinja:

Sezone 95/96 smo ih na marakani dobili oba puta: 0-1 (tesovic), 2:3 (pazin, nadj, cakar(za njih me briga)(inace to mi je bio prvi uzivo derbi)), a i sledece sezone 96/97 smo ih dobili 1-3 (hristov, saveljic, svetlicic) na marakani i to je bio poslednji put pre ovog juce. Auh, ko bi rekao, 3 zaredom smo ih dobili tamo i onda 10 sezona post.

Šta bilo da bilo, mene užasno (tj sve više i više) nerviraju navijačka prepucavanja, pa ajd ova ovako bzvz ("mi smo bolji" , " e nije nego mi smo") ali divljanja tzv navijača tj huligana... :no: Sve to treba u njive da okopavaju kukuruz po ceo dan! :da:

Edited by crusader84

@Strahinja:

Sezone 95/96 smo ih na marakani dobili oba puta: 0-1 (tesovic), 2:3 (pazin, nadj, cakar(za njih me briga)(inace to mi je bio prvi uzivo derbi)), a i sledece sezone 96/97 smo ih dobili 1-3 (hristov, saveljic, svetlicic) na marakani i to je bio poslednji put pre ovog juce. Auh, ko bi rekao, 3 zaredom smo ih dobili tamo i onda 10 sezona post.

Nisam bio na tom 2-3, na ova dva sam bio. Na ovaj 0-1 je bio bojkot prvih pola sata(trebalo je citavo poluvreme) ali je huk krenuo i ludilo...

Na ovaj 1-3 nisam hteo ici ali me kolega ubedi pijanog u gradu, odem posle grada kod tadasnje devojke, jedem i ujutro krenem na derbi, bas je bilo dobro, razvalili smo ih...

Šta bili da bilo, mene užasno (tj sve više i više) nerviraju navijačka prepucavanja, pa ajd ova ovako bzvz ("mi smo bolji" , " e nije nego mi smo") ali divljanja tzv navijača tj huligana... :no: Sve to treba u njive da okopavaju kukuruz po ceo dan! :da:

Pa ako te toliko nerviraju, ti lepo idi pa im to reci, ili jos bolje, uhapsi ih pa oteraj na njivu...

Da da, bese masakr, bio sam na jugu s caletom, joooj, a posle na rodjendan na kome je bilo brdo cigana!

A i ostala dva derbija te sezone na JNA smo ih dobili, prvo "ciganima srecan 8. mart" 3:0, a onda 2:1, ona prevara kad je Cira primio rukom, te sezone smo ih sva tri derbija dobili.

Meni je najjače bilo ono dok je Dejan Stanković igrao za Zvezdu. 4:0 na Marakani, zatim onih 0:3 na JNA kad je Bogavac rešetao, to kad su valjda na Stankomu puštali utakmice Partizana uz komentar onog lika... Novakovića valjda, kad posle 3. gola nije više hteo da komentariše. :lol:

Edited by crusader84

Sloba Novakovic je bre ludak.

Te sezone kada je bilo 4:0, bili smo nikad gori, tada je bio i Dinamo u Zagrebu, kad se menja vreme srce me zigne jos uvek od toga, ali smo uzeli kup a cigani kurac. Tada jedini genije od igraca je bio Dragan Isailovic, 7-8 god. kasnije sam imao i priliku licno da ga upoznam i blejao s njim bas dugo, sjajan lik i igrac, steta za njega jer je igrao sa papanima.

Sloba Novakovic je bre ludak.

Te sezone kada je bilo 4:0, bili smo nikad gori, tada je bio i Dinamo u Zagrebu, kad se menja vreme srce me zigne jos uvek od toga, ali smo uzeli kup a cigani kurac. Tada jedini genije od igraca je bio Dragan Isailovic, 7-8 god. kasnije sam imao i priliku licno da ga upoznam i blejao s njim bas dugo, sjajan lik i igrac, steta za njega jer je igrao sa papanima.

А директоров синак? :)  Што је дао гол на овом дербију...

S3700106.jpg

Иначе, Ћирић је био сјајан играч, штета што га Барса упропасти, такође и Христов.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...