Shamandalie Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Reprezentacija Crne Gore: golmani Vukašin Poleksić (Tatabanja), Mladen Božović (Budućnost); igrači odbrane Vlado Jeknić (Burghauzen), Savo Pavićević (Hajduk Kula), Jovan Tanasijević (Dinamo Moskva), Radoslav Batak (Ankaraspor), Risto Lakić (Budućnost), Milan Jovanović (Unirea), Luka Pejović (Grbalj), Milan Radulović (Zeta); igrači sredine terena Branko Bošković (Rapid Beč), Simon Vukčević (Saturn), Vladimir Vujović (Al Vehba), Vladimir Božović (OFK Beograd), Mirko Raičević (Budućnost), Janko Tumbasović (Zeta), Nedjeljko Vlahović (Kom), Nikola Vujović (Budućnost); napadači Mirko Vučinić (Roma), Milan Purović (Crvena zvezda), Igor Burzanović (Crvena zvezda), Stevan Jovetić (Partizan). U napadu su duplo jaci od Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) На голу - 1 Nolalothcaragasint Бековски пар - 2 Страхиња, 3 Geozee Халф линија - 4 Hail Metal, 5 Little Butcher, 6 Dowla Крила - 7 Akumu, 11 Alvaro Rekoba Полутке - 8 majorgashpar, 10 Angelistor Центарфор - 9 gavrosaurus --- 1 Имагинос 2 Лидикуд, 3 Гњидион 4 Нокс, 5 Клерик, 6 Језуита 7 Фајери, 11 Душан С 8 Синстрел, 10 Шуми 9 Лестат :) ja mislim da bi bilo bolje da igramo paintball sa ovakvom podelom. bilo bi bolji merak. Edited March 20, 2007 by imaginos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Nije fer sto u tim niste stavili i devojke! Edited March 20, 2007 by Simona Ventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Нисам смео, предходни пут кад сам помињао жене на форуму, запљуснуо ме је цунами незадовољства и љубоморе, брисани су постови па је и тема затворена. Немам ништа против жена (ни у ком смислу, напротив! ) и на основу неких сличица које сам видео (и постовао ... ) о како бих волео да се неке од Вас нађу у тој игри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Cula sam da te zapljusnuo cunami, ali moj komentar na sve to je da ne vredi komentarisati... Svi se tripuju da su neki VIP, pa ako im se slika pojavi na yumu, kao da je objavljena u Skandalu.... Sta tek reci za moje slike sa pejntom na yellow metalu...HEHE! Cak sam i ponosna na njih. Inace, sto se mene tice, fudbal mogu da igram i sa pejntom i bez njega, kako god, ali ako cu tako zaplasiti protivnika, sto da ne...Ili bar u nekom Ensiferum stilu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Штета, мајку му, могли смо искористити Мејдене за фудбал, док су били ту! Дејва за стрељаштво, Бруса за мачевање ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Brus je vozio karting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Kakav bre sumi. Ja sam morao da kupujem litarsku koka kolu samo da udjem u ekipu, ako izgubimo ja platim 2 (mislim u mladosti). Ja cu da vas snimam, nikada nisam snimao tako nesto. Necu da zalazim u svlacionice. edit ako neko zeli da igra frizbija, za to ustajem i 3 nocu (moze i po mesecini) Edited March 20, 2007 by sumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ја бих хтео да сам центархалф, не могу да трчим. Или бар задњи везни, хехе... Да бијем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Цццц, понашате се као репрезентативци СРЈ и СЦГ! Да ли сада видите зашто не успевамо да остваримо добре резултате - овај не би оно, онај би оно ... Ееее ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Da li je izvodljivo organizovati fudbal? Ali ozbiljno... Ja sam uvek bio vezni igrac, jer mi govore da imam perfektan pas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 На голу - 1 Nolalothcaragasint Бековски пар - 2 Страхиња, 3 Geozee Халф линија - 4 Hail Metal, 5 Little Butcher, 6 Dowla Крила - 7 Akumu, 11 Alvaro Rekoba Полутке - 8 majorgashpar, 10 Angelistor Центарфор - 9 gavrosaurus E jos kad bih ja igrao fudbal.. Mene bolje za menadzera stavite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 To je 11 igraca... ako budemo igrali fudbal trebace nam bar jos 1... 6na6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Нисмо се још ни договорили око неког, евентуалног, термина, а већ први проблеми. Неки отказују, неки се буне што не играју... Еее, шта су ти Срби. Да смо у Јапану, досад би се све знало, ко може, ко не може, где, кад и којим лоптама се игра. Иначе, почело СП у ватерполу. Добисмо Немачку ноћас уз опуштање у последње две четвртине. Постало досадно да се гледа (као кошарка у златна времена), капирам да ћу паузирати до финала. Ђоковић десети ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Да смо у Јапану, досад би се све знало, ко може, ко не може, где, кад и којим лоптама се игра. Да смо у Јапану, до сада би Silver Surfer требао да изврши Seppuku илити hara-kiri због тога што је дозволио овакву недисциплину у сопственом табору! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Да смо у Јапану, до сада би Silver Surfer требао да изврши Seppuku илити hara-kiri због тога што је дозволио овакву недисциплину у сопственом табору! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Sve je to super, al ja ne znam ko je uopste u stanju da pretrci ceo teren, meni je velik i balon Al stvarno selektor nema nikakav autoritet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Za mene ne morate da brinete... ja sam ipak najmladji od svih koji bleje na ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Да смо у Јапану, до сада би Silver Surfer требао да изврши Seppuku илити hara-kiri због тога што је дозволио овакву недисциплину у сопственом табору! Posto nismo u Japanu, cim puknte ima kao svaki Srpski selektor da pokupim pare i odem u Kinu :bigblue: :bigblue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ili na Qatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorgashpar Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Moja je fudbalska filozofija uvek bila : lopta možda i može da prođe , ali igrač ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Mene stavite kao srednjeg veznog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Major je izgleda neki sekac... ako bude igrao bezite od njega... polomice nogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Sve je to super, al ja ne znam ko je uopste u stanju da pretrci ceo teren, meni je velik i balon Al stvarno selektor nema nikakav autoritet Ja sam u odlicnoj kondiciji. Inace, odlican sam golman, branio kao klinac, bio sam i bek a i centarfor, posto sam levak, stavljali su me i na levo krilo. Mogu da igram sve, samo da se organizujemo. Jedan vikend, najbolje nedelja, ozbiljno. I nista bez treceg poluvremena! Navijaci su dobrodosli, ja cu pozvati zensku publiku da dodje u sto vecem broju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ovako će pod Goricom u subotu Miśa da pozdravlja navijače Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts