Vresište Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) Трто натегао си га са све баком у стилу предратних факера. Љубим те. Uzajaman rispekt...verujem da sam te samo preduhitrio... Edited February 28, 2007 by matatrtaDgrejt
Генеральный Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Ево слике куцова којег узимам, није толико битна раса колико специјална обука за рад са хендикепираним особама попут мене. Мој јубимац
Баба_Јага Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Ево слике куцова којег узимам, није толико битна раса колико специјална обука за рад са хендикепираним особама попут мене. Мој јубимац Пих, само чашица. Узми неког који може да понесе буренце.
Azaralena Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Shix Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Samo ja da dobijem corave macice od najumiljatije macke na svetu.
Simadin Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) Ae sad kao ja... Elem, ovo mi je bio jedini ljubimac na gajbi u BG-u, imam bretonku u dvoristu, ali nju cuvaju komsije. Ovaj macor je bio kod mene jedno mesec i po dana, i presladak je, zove se Matt Damon (ne pitajte ), piggy-face persijaner i po zanimanju maza, zabadac i saboter svega sto iko u okolini radi Inace je ga je ortak dobio na poklon i sad je kod njega na gajbi, a ja sam tuzan zbog toga. http://img.photobucket.com/albums/v677/sima/MoiMattDamon.jpg Edited March 1, 2007 by Powerslayer
Jedite Govna Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) Ae sad kao ja... Elem, ovo mi je bio jedini ljubimac na gajbi u BG-u, imam bretonku u dvoristu, ali nju cuvaju komsije. Ovaj macor je bio kod mene jedno mesec i po dana, i presladak je, zove se Matt Damon (ne pitajte ), piggy-face persijaner i po zanimanju maza, zabadac i saboter svega sto iko u okolini radi Inace je ga je ortak dobio na poklon i sad je kod njega na gajbi, a ja sam tuzan zbog toga. http://img.photobucket.com/albums/v677/sima/MoiMattDamon.jpg oh'... oh'... oh'... sugar... Edited March 1, 2007 by Gothic-Rock
Kokopelli Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Zašto imam utisak da se to ne odnosi na mačora?
VOJVODA Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 E jes' slatko, majku mu. A vidi sad ovo, moja sestra i macka i macka u kuhinji.
Machka Naopachka Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 sjajan je, vojvoda... ja sve slikam Marka mobilnim telefonom, a ne znam vec dugo dugo gde mi je gajtan da to prebacim... mozda.. bluetooth! kako se toga nisam setila. samo da skapiram kako. enivej, simo, kakve ste after sex face obojica namestili, svashta se da pomisliti. :)
Jedite Govna Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Zašto imam utisak da se to ne odnosi na mačora? u pravu si, ne odnosi se na macora... can't help it...
VOJVODA Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 u pravu si, ne odnosi se na macora... can't help it... Ko o cemu baba o ustipcima... sjajan je, vojvoda... Zapravo je sjajna, ali jedina joj je mana sto joj jos nismo smislili ime. mada, dobro se snalazi i bez imena.
Jedite Govna Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 da, poznate su mi te naftalin-fore... gledala sam neku emisiju o zivotinjama... najvise su mi se dopale ove dvi vrste, red-tailed black-cockatoo i sulfur crested cockatoo... kazu da su doista inteligentni, umiljati i vole da zabavljaju ljude...
Machka Naopachka Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Ko o cemu baba o ustipcima... Zapravo je sjajna, ali jedina joj je mana sto joj jos nismo smislili ime. mada, dobro se snalazi i bez imena. MILOJKA!
Simadin Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 enivej, simo, kakve ste after sex face obojica namestili, svashta se da pomisliti. :) Ali.... razumi me... bio sam tako usamljen.... jos smo cirnuli koju....
MissionVao Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Jel to persijska macka? I otkad ti licis na nwoggy-a? mnogo si mrsav na slici
Simadin Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Jes' persijska, svinjofacasta Pederko mali, za 6 dana ce mu rodjendan, puni godinu dana 8. marta, kao i svaka pizda Ko bre lici na nwoggy-a? I jesam mrsav, slim thug style foreva
greeter of the rising sun Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 (edited) Moja Dona na omiljenim joj mestima :wub: machka moje drugarice voli da se pentra po takvim saksijama, ali i da obavlja nuzdu u njima...najbolja fora je kada ne proceni dobro, pa sve ode preko :) klinci se odusevljavaju, ali se i ne igraju ispod terase, a komsije pizde jer posle prolaze tu gde je ova mala izbacila... :) Edited March 2, 2007 by Cookie
greeter of the rising sun Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 evo moje stoke machece... persijaner, samo sreca sto mu je majka lepa, pa nije ruzan na tatu ima tri godine fenomenalne oci...nemam pojma kako su ispale tako velike, persijaneri su obicno ruzni...
ALEXIE_AIC Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 :) Srecom, Dona nikad nije pala sa terase iako k`o ludak voli da seta po ogradi (koja je uzasno tanka ), a sto se tice "izbacivanja" :) , ona iskljucivo obavlja to u svom wc-u (iako bi bilo zanimljivo videti da omasi u jednoj od najprometnijih ulica u gradu sa 2. sprata , shalim se, naravno). Cookie: Diiiiivan je... Je l` sad ok? Mislim da si ti pisala o njemu, da je bio bolestan jedno vreme...
greeter of the rising sun Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 ma stoka, samo je bilo malko prehladjen, al se onda oporavio, pa nastavio da simulira posto je video kako svi oblecemo oko njega... Dona je spretna macka, al je moj Ceki (cezar) smotan k'o sajla kad hoda po necemu uzanom, tresu mu se noge ...pa je zato oprezan, ne skace i ne pentra se ako prethodno ne proceni situaciju sa svih strana )) i misli da sam ja njegov ljubimac, pa me maltretira... inace, disciplinovan je (pu pu pu), i ide samo u svoj wc... kada je bio mladji, kada se naljuti, uvredi, onda ode i zapiski nesto (neciju torbu i sl.)...a ako ga istuces, onda ode pa opet sad je dobar, sad je gazda gazda chovek!
Recommended Posts