Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Трто натегао си га са све баком у стилу предратних факера. Љубим те.

Uzajaman rispekt...verujem da sam te samo preduhitrio... :pivopije:

Edited by matatrtaDgrejt
Posted
:pivopije:

Ево слике куцова којег узимам, није толико битна раса колико специјална обука за рад са хендикепираним особама попут мене.

Мој јубимац

Пих, само чашица. Узми неког који може да понесе буренце.

Posted (edited)

Ae sad kao ja... Elem, ovo mi je bio jedini ljubimac na gajbi u BG-u, imam bretonku u dvoristu, ali nju cuvaju komsije. Ovaj macor je bio kod mene jedno mesec i po dana, i presladak je, zove se Matt Damon (ne pitajte :) ), piggy-face persijaner i po zanimanju maza, zabadac i saboter svega sto iko u okolini radi :) Inace je ga je ortak dobio na poklon i sad je kod njega na gajbi, a ja sam tuzan zbog toga.

http://img.photobucket.com/albums/v677/sima/MoiMattDamon.jpg

Edited by Powerslayer
Posted (edited)
Ae sad kao ja... Elem, ovo mi je bio jedini ljubimac na gajbi u BG-u, imam bretonku u dvoristu, ali nju cuvaju komsije. Ovaj macor je bio kod mene jedno mesec i po dana, i presladak je, zove se Matt Damon (ne pitajte :) ), piggy-face persijaner i po zanimanju maza, zabadac i saboter svega sto iko u okolini radi :) Inace je ga je ortak dobio na poklon i sad je kod njega na gajbi, a ja sam tuzan zbog toga.

http://img.photobucket.com/albums/v677/sima/MoiMattDamon.jpg

oh'... oh'... oh'... sugar...

Edited by Gothic-Rock
Posted

sjajan je, vojvoda...

ja sve slikam Marka mobilnim telefonom, a ne znam vec dugo dugo gde mi je gajtan da to prebacim...

mozda.. bluetooth! kako se toga nisam setila.

samo da skapiram kako.

enivej, simo, kakve ste after sex face obojica namestili, svashta se da pomisliti. :):):)

Posted
u pravu si, ne odnosi se na macora...

can't help it... :mrgreen:

Ko o cemu baba o ustipcima...

sjajan je, vojvoda...

Zapravo je sjajna, ali jedina joj je mana sto joj jos nismo smislili ime. mada, dobro se snalazi i bez imena.

Posted

da, poznate su mi te naftalin-fore...

03ay5.jpg04fw6.jpg

gledala sam neku emisiju o zivotinjama... najvise su mi se dopale ove dvi vrste,

red-tailed black-cockatoo i sulfur crested cockatoo...

kazu da su doista inteligentni, umiljati i vole da zabavljaju ljude...

Posted
enivej, simo, kakve ste after sex face obojica namestili, svashta se da pomisliti. :):):)

Ali.... razumi me... bio sam tako usamljen.... jos smo cirnuli koju.... :)

Posted

Jes' persijska, svinjofacasta :)

Pederko mali, za 6 dana ce mu rodjendan, puni godinu dana :mhihi: 8. marta, kao i svaka pizda :)

Ko bre lici na nwoggy-a? :violent::mrgreen:

I jesam mrsav, slim thug style foreva :)

Posted (edited)
Moja Dona na omiljenim joj mestima :wub: :wub: :wub:

img10024da5.jpg

machka moje drugarice voli da se pentra po takvim saksijama, ali i da obavlja nuzdu u njima...najbolja fora je kada ne proceni dobro, pa sve ode preko :) :) :)

klinci se odusevljavaju, ali se i ne igraju ispod terase, a komsije pizde jer posle prolaze tu gde je ova mala izbacila...:) :) :)

Edited by Cookie
Posted

:) :) :)

Srecom, Dona nikad nije pala sa terase iako k`o ludak voli da seta po ogradi (koja je uzasno tanka :uhoh: ), a sto se tice "izbacivanja" :) :) :) , ona iskljucivo obavlja to u svom wc-u (iako bi bilo zanimljivo videti da omasi u jednoj od najprometnijih ulica u gradu sa 2. sprata :red::lol: , shalim se, naravno). :D

Cookie: Diiiiivan je... :wub: Je l` sad ok? Mislim da si ti pisala o njemu, da je bio bolestan jedno vreme... :(

Posted

ma stoka, samo je bilo malko prehladjen, al se onda oporavio, pa nastavio da simulira posto je video kako svi oblecemo oko njega... :)

Dona je spretna macka, al je moj Ceki (cezar) smotan k'o sajla :) kad hoda po necemu uzanom, tresu mu se noge :) ...pa je zato oprezan, ne skace i ne pentra se ako prethodno ne proceni situaciju sa svih strana :)))

i misli da sam ja njegov ljubimac, pa me maltretira... inace, disciplinovan je (pu pu pu), i ide samo u svoj wc... kada je bio mladji, kada se naljuti, uvredi, onda ode i zapiski nesto (neciju torbu i sl.)...a ako ga istuces, onda ode pa opet :)

sad je dobar, sad je gazda :)

makojegazda.jpg

gazda chovek!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...