MissionVao Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) Uzeleli se "pacova"? http://img.photobucket.com/albums/v209/Dou...8793_resize.jpg to salce preko shapice je nevidjeno slatko Nego mislim da je neki tezak homofob, kako mu prices on nabija dupe uz zid Edited April 12, 2007 by Double Fire
greeter of the rising sun Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 salim se, slikacu sutra pa kacim mada sam trebao to ranije da uradim jer mu vec izrasta dlaka na tom mestu kada se macke tuku i dobiju koju povredu, one same pocupaju dlake sa tog mesta...neka njihova fora...macor mog momka je to redovno radio, mislili smo da ga neko gnjavi, i veterinar rece da ga pustimo, samo se mlatio...posle smo ga i videli da se mlati jadan :)ubio ga sivi k'o sliku
a Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 (edited) Moj pas TILA se zove... Edited April 16, 2007 by a
Azaralena Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Macori mi se ponovo vole! Jutros ih videh kako spavaju zajedno
CrvenaBestija Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Koni i Zlotvor ( od miloste Zloca ) Edited April 17, 2007 by BitterBeauty
greeter of the rising sun Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 )))) Zloca nam se pakosno smeje )))) a vidi qlera
Sinstrel Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 kada se macke tuku i dobiju koju povredu, one same pocupaju dlake sa tog mesta...neka njihova fora...macor mog momka je to redovno radio, mislili smo da ga neko gnjavi, i veterinar rece da ga pustimo, samo se mlatio...posle smo ga i videli da se mlati jadan :)ubio ga sivi k'o sliku E poludecu vise od macora... ovaj moj je jos uvek mlad i svaki dan ga neki macor prebija. Preksinoc se potukao sa nekim drugim macorom i ovaj mu povredio nogu. Poludecu od njih! Na stranu sto zapisavaju gde stignu... ja mislio da to rade samo kad im je vreme za sex ali izgleda da oni to rade stalno.
CrvenaBestija Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 )))) Zloca nam se pakosno smeje )))) Dobio je potpuno odgovarajuce ime! Tvrdoglav je do bola, uvek radi ono sto tacno zna da ne sme! Vidi se i po tom osmehu!
betty_from_the_9th_circle Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 ja zelim malog misa, ali se moji ukucani ne slazu sa tim... do vraga! shta cu sad, misha mu jebem...
MissionVao Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Kupi misa pa onda nek tvoji kupe zmiju i da bacamo opklade koliko ce da opstane
Azaralena Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 AAAAAAAAAAAAA Zmija i mis! Ljubav na prvi zalogaj Au, misha mu jebem! :):) Bolesno
betty_from_the_9th_circle Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Kupi misa pa onda nek tvoji kupe zmiju i da bacamo opklade koliko ce da opstane Au, to bi bilo ludilo! Ne smijem da kupim mishonju, bacice mi ga negdje i shta cu onda... Ust. mozda ga uzmem, i sakrijem u sobi! Edited April 18, 2007 by betty_from_the_9th_circle
Shix Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Imam 3 macke. Dve su skotne a treca se okotila pre neki dan. Macici su vec rezervisani a ja cu da zadrzim jednog skroz crnog macka
Álvaro Recoba Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ako ti treba mace obrati se Dejanu iz 'NOA'-a, ili mi posalji pp, pa cu vas povezati. Mislim, pomogla bih ti ja i bez njega, nego mi nemamo azil, neprofitabilni smo skroz, tako da nemamo para za azil, ali 'NOA' moze da ti pomogne, definitivno! Далеко сам ја... И хтео бих неко праве сељачко маче. што уме да се понаша у селу, хвата и коље мишеве... Одувек сам волео да гледам како се мачка игра с мишем док га не поједе...
Azaralena Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Truuuudna macka - toliko debela da ne moze da legne na ledja debela i ponosna (za potpun dozivljaj 2x rotate right)
marcoman Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) ahaha, kako ti je luda ta macka na ovoj prvoj slici je spakovala facu - o rly? Edited April 20, 2007 by marcoman
ALEXIE_AIC Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Jooooj, kolika jeeee... Tolika je bila i moja Dona kad je bila trudna (ako ne i deblja)... Jadnica nije mogla da hoda normalno, nego se gegala...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Dobila sam machkicu, tj machora. Mali je i presladaaaaak. Samo ne znam kako da ga nazovem?Any suggestions?
Zen Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Smorila sam se bez kucnih ljubimaca, posto kapiram da se cimeri ipak ne racunaju. Kako mi zaista treba drustvo za ucenje odlucila sam se na najjednostavniji korak - ribice... Jer svaka druga zivotinjica zahteva mnooogo vise paznje... A taman sam htela da nabavim belog misa i da ga nazovem Akira po Kurosavi... Anyway, ja se u ribice ich ne razumem, dve su narandzaste a jedna je cistac i sad su dobile pravu domacinsku teglu za tursiju od 3l kao privremen smestaj. Obozavam da imenujem zivotinje, tako da su i ove nazvane u duhu ispitnog roka : cistac je Gama - po gama korekciji slike jedna narandzasta je Fi - po Fi efektu (skoku) a druga je HD (kao HDTV). Kapiram da treba da ubacim nesto u teglu cisto da ne bude smaranje, ali nista pametno mi ne pada na pamet... Mozda neku mini DV kaseticu? :) Nadam se da ce preziveti barem do kraja junskog ispitnog roka.
Kokopelli Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Joj, što bi te izmasakrirali ovi na forumu koji posjećujem Meni su svašta rekli na početku, kada sam kornjačicu od 3cm plastrona držala u akv-u od 20L. :) Jesi luda, majke mi! 'ajde to za imena, ali u teglu??? A šta čisti čistač kada nema ničega u njoj? Joj, sorry što te zezam, ali stvarno mi je smiješno. Da sam u Bgd-u, poklonila bih ti ovaj mini-akv. što imam. Mada, u Cg je pravljenje bilo čega od stakla od 6mm vrlo jefitno, da ne kažem džabe. Ovaj, recimo od 20L te ne bi koštao više od 7eura. Da,da...
Zen Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ok prihvatam ktriotiku, nabavila sam teglu od 5L
Azaralena Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Lord_Ahriman me zaduzio da okacim sliku njegove macke koja se omacila sat vremena pre slikanja. Tu je i cetvrto mace, samo sto je u tom momentu bilo iza (i ispod) macke i samo sto se nije ugusilo, ali smo ga na vreme pronasli lepamalamacasaslatkimmalimmacicima
Recommended Posts