Jump to content

Recommended Posts

Posted

:mhihi:

salim se, slikacu sutra pa kacim mada sam trebao to ranije da uradim jer mu vec izrasta dlaka na tom mestu

kada se macke tuku i dobiju koju povredu, one same pocupaju dlake sa tog mesta...neka njihova fora...macor mog momka je to redovno radio, mislili smo da ga neko gnjavi, i veterinar rece da ga pustimo, samo se mlatio...posle smo ga i videli da se mlati :) jadan :)ubio ga sivi k'o sliku :)

Posted

kada se macke tuku i dobiju koju povredu, one same pocupaju dlake sa tog mesta...neka njihova fora...macor mog momka je to redovno radio, mislili smo da ga neko gnjavi, i veterinar rece da ga pustimo, samo se mlatio...posle smo ga i videli da se mlati :) jadan :)ubio ga sivi k'o sliku :)

E poludecu vise od macora... ovaj moj je jos uvek mlad i svaki dan ga neki macor prebija. Preksinoc se potukao sa nekim drugim macorom i ovaj mu povredio nogu. Poludecu od njih! Na stranu sto zapisavaju gde stignu... ja mislio da to rade samo kad im je vreme za sex ali izgleda da oni to rade stalno.

Posted

Imam 3 macke. Dve su skotne a treca se okotila pre neki dan. Macici su vec rezervisani a ja cu da zadrzim jednog skroz crnog macka :bigblue:

Posted
Ako ti treba mace obrati se Dejanu iz 'NOA'-a, ili mi posalji pp, pa cu vas povezati.

Mislim, pomogla bih ti ja i bez njega, nego mi nemamo azil, neprofitabilni smo skroz, tako da nemamo para za azil, ali 'NOA' moze da ti pomogne, definitivno!

Далеко сам ја... И хтео бих неко праве сељачко маче. што уме да се понаша у селу, хвата и коље мишеве... Одувек сам волео да гледам како се мачка игра с мишем док га не поједе...

Posted

Jooooj, kolika jeeee... :wub: Tolika je bila i moja Dona kad je bila trudna (ako ne i deblja)... :wub: Jadnica nije mogla da hoda normalno, nego se gegala... :D

Posted

Smorila sam se bez kucnih ljubimaca, posto kapiram da se cimeri ipak ne racunaju.

Kako mi zaista treba drustvo za ucenje odlucila sam se na najjednostavniji korak - ribice... Jer svaka druga zivotinjica zahteva mnooogo vise paznje... A taman sam htela da nabavim belog misa i da ga nazovem Akira po Kurosavi...

Anyway, ja se u ribice ich ne razumem, dve su narandzaste a jedna je cistac i sad su dobile pravu domacinsku teglu za tursiju od 3l kao privremen smestaj.

Obozavam da imenujem zivotinje, tako da su i ove nazvane u duhu ispitnog roka :

cistac je Gama - po gama korekciji slike

jedna narandzasta je Fi - po Fi efektu (skoku) a druga je HD (kao HDTV).

Kapiram da treba da ubacim nesto u teglu cisto da ne bude smaranje, ali nista pametno mi ne pada na pamet... Mozda neku mini DV kaseticu? :):):)

Nadam se da ce preziveti barem do kraja junskog ispitnog roka.

47fe2177.jpg

Posted

Joj, što bi te izmasakrirali ovi na forumu koji posjećujem :) Meni su svašta rekli na početku, kada sam kornjačicu od 3cm plastrona držala u akv-u od 20L. :) :) :) Jesi luda, majke mi! 'ajde to za imena, ali u teglu??? A šta čisti čistač kada nema ničega u njoj? :) Joj, sorry što te zezam, ali stvarno mi je smiješno. Da sam u Bgd-u, poklonila bih ti ovaj mini-akv. što imam. Mada, u Cg je pravljenje bilo čega od stakla od 6mm vrlo jefitno, da ne kažem džabe. Ovaj, recimo od 20L te ne bi koštao više od 7eura. Da,da...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...