Jump to content

Recommended Posts

Posted

Преслатко...

Ја сам данас видео мог мачора како једно 150 метара јури некакву мачку...

Канда му фебруар није био довољан.

Posted

Jao, preslatki su!

Meni bi trebalo da se okoti bretonka iz dvorista, jedva cekam kuce! Plodila se sa labradorom, pa me bas zanima na sta ce to da lici :mhihi:

Posted
Lord_Ahriman me zaduzio da okacim sliku njegove macke koja se omacila sat vremena pre slikanja. Tu je i cetvrto mace, samo sto je u tom momentu bilo iza (i ispod) macke i samo sto se nije ugusilo, ali smo ga na vreme pronasli :wub:

lepamalamacasaslatkimmalimmacicima

Jaaaaaaao, kako su preslatki!!!!!!! Diiiiiiivni su i ovi drugi (kao persijski sijamci :D )!!! :wub: :wub: :wub::veseli:

Sad mi je zao sto smo operisali moju Donu... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted
@Azaralena

O Boze! :wub:

Vidi ovo...

mum_kittens.jpg

Ijoooooohohoooooj kako su se poredjale slatkemaledivnemilemace! :wub:

Jedva cekam da se i ove moje dve tripuse omace :veseli:

Macici se pomeraju kad krenem da ih napipavam, a vec se i naziru ispod dlake :wub:

@Akseanosilas

Nije bitno sto ju je jurio, pitanje je sta je bilo kad (i ako) ju je stigao :):)

Posted (edited)

moja se macka kurva s komsijinim macorom koji nema rep, jel to znaci da macici nece imati repove?! :)

i kako da mu kazem da ne dolazi vise u moju avliju (macoru, ne komsiji)? :)

inace, kurva vise nece ni cureca prsa da jede, sad samo tunu, posizicu od zahtjeva.. mrzim macke.

edit:

koliko to macica ima?! medeni su, samo ne daju se prebrojati..

Edited by blondie
Posted

Divan je mačak! Ja oduvek želim jednu macu za kućnog ljubimca, ali sa mojom mamom se ne da nagoditi. Pre par godina sam imala rečnog puža Edija koga sam držala u teglici Nutele. Kada je uginuo, plakala sam kao kiša. Čudno kako se ljudi vežu za svakakve stvari. :da:

Posted

Macketine mi se omacile!!! :veseli:

E sad, kod mene to ide tako sto se samo jednog dana pojave bez stomacina, a ja onda idem u potragu za macicima po dvoristu :):)

Mica Pljeskavica je omacila petoro! Svi sareni, majku im njihovu preslatku i nadrndanu! :wub: Uz to se omacila u kucici za psa, a pas ga je ispusio! :lol:

A do ovih drugih ne mogu da doprem jer ne mogu sama da pomerim takozvani "mackarnik", gde ih je ususkala :ph34r:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...