MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ima u Zooloskom ali kad su mali ne moz' da znas da li ce ispasti ovako dugodlako kad poraste A ima i u nekom pet shopu u Balkanskoj s desne strane.
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 pf..ja bih više voleo vuka a može i sibirski haski kao zamena.
Baba Dzonga Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 A koliko kosta haski sad? Onaj westie je 500 evra.
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Dosta koštaju verujem..kada dođe vreme neću pitati za cenu haha
Dead Man Walking Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Nemam ja mesta gde da drzhim tako neshto, tako da cu zasad uzeti pacove...
Baba Dzonga Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Pa valjda je haski tu negde oko 100 evra (nadam se), ne bi trebalo da je skuplje.. Ja imam dvoriste u Vranje i sve ali nemam kuche
Tanya Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 et Double Fire Joooj preslatko je! Koliko ga često kupaš?
kuruz Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Никад не бих узео расног пса, сувише су скупи за одржавање, а и више волим обичне, домаће мешанце.
MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Nemam ja mesta gde da drzhim tako neshto, tako da cu zasad uzeti pacove... Good luck with that Ja nemam pacove, imam morske prasice. @Tanya: cim joj pola piljevine iz kaveza zavrsi zalepljeno po dupetu
Dead Man Walking Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ja nemam pacove, imam morske prasice. ma to je bre pacov! Znam ja shta je pacov kad ga vidim!
Tanya Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 et Double Fire Ha, ha... Extra! Radila sam u zoo shopu neko vreme, tako da sam imala prilike da se malo više upoznam sa njima, i naravno zavolela ih još mnooogo više nego ranije. Predivna stvorenjca
Tanya Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Pa sve što zapostaviš smrdi. Ako svakog dana menjaš piljevinu barem jednom, kupaš ga svakih par dana, i ne daješ mu previše hrane u kojoj bi se ubrljao neće smrdeti više od bilo koje toplokrvne životinje... Barem ovi o kojima sam se ja starala nisu
MissionVao Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Svakih par strana ponavljam istu pricu... morski prasici ne smrde kao ostali glodari. Piljevina jednom nedeljno, kupanje svakih par i eto. Nemaju svoj miris nego posle nedelju dana se oseca piljevina natopljena mokracom.
Azaralena Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Размишљао сам да га водим на борбе, али опет, није то то, не делују ми те борбе паса, као фер фајтс. Ponekad nije zdravo razmisljati
Valkyrie Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Na borbama se zaradi dobro, nekad. Štenci uspešnog psa mogu da se prodaju za veću kintu - što se tiče samo koristi... A i mnogim vlasnicima imponuje uspeh psa (pfff naravno). Nije zanemarljivo zadovoljstvo.
Azaralena Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Jeste, tu si sasvim u pravu. Ali ne mogu da shvatim zaradjivanje i zadovoljstvo preko zivotinje koja od toga ima samo bol. Jbg, mozda sam staromodna... @ Double Fire Preslatko malo morsko pacovce Edited June 29, 2007 by Azaralena
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Jeste, tu si sasvim u pravu. Ali ne mogu da shvatim zaradjivanje i zadovoljstvo preko zivotinje koja od toga ima samo bol. Jbg, mozda sam staromodna... Vidi se da ne poznaješ pit bulove..moj je obožavao da kolje i bio je vrlo uspešan u tome..i što je najlepše, uživao je u bolu. Npr, voleo je da drobi ježeve u svojim čeljustima..
Azaralena Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Sto si ti zestok Rekoh da sam staromodna Doduse, poznavala sam jednu zenku pit bula. Volela je da se penje na drvece (omanje, naravno), a takodje je mlogo volela svoju gazdaricu (moju drugaricu). Zaklala ju je rotvajlerka, dok se ova nije cak ni branila
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Kako je bre to moguće..? Da se nije branila..
Azaralena Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ti, takvi i tome slicni psi su po prirodi agresivni, ali vaspitanje (dresura) je ipak najbitnija stavka. Drugarica ju je dobila kao sasvim malo stene i od nje napravila mazu. To kuce nikada nije zarezalo ni na koga i mogao si da mu radis sta god hoces. Jednostavno nikada nije videla ili osetila nasilje, tako da je verovatno bila zatecena situacijom. ------------- E, mnogo su blesavi ti psi sto stalno kidisu na jezeve
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Btw, malo mi je to čudno..mislio sam da je nemoguće pripitomiti pit bula. A šta kažete za tigra kao ljubimca? moj trener karatea ga je imao.. Edited June 29, 2007 by Erulian
Recommended Posts