Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pas ne sluzi da bi se borio sa drugim psima... mrzim kad neko dresira pse za to... :no:

Pit bulovi to imaju u genima. Uopšte ih ne moraš dresirati, jbg, pogledaj odakle uopšte potiču psi.

Posted
Dobro to je ok... jeste im urodjeno... ali ne razumem ljude koji ih vode na te borbe...

Čista zarada na prirodnim genima, adrenalin haha.

Ogromna lova se tu vrtila devedesetih, ne znam kako je sad.

Posted

Dobiću večeras još jedno mače :wub:

:veseli:

Mazino unuče!

Žena kojoj sam dala Mazino mače pre nekih godinu ipo nema kome da da mače koje je ova sada omacila, a putuje, pa je došla mene da pita ako mogu da joj pomognem. Naravno moja reakcija je bila:

Stiže večeras!

Jedva čekam da ga vidim.

Nadam se da će ga ove moje ludače prihvatiti :lol:

Posted

Stigla je!!!

Zvaću je Oliver :wub:

Preslatka je! Ima tek mesec dana, sivo tigrasta...

Ako nekome treba mače javite se.

Keva planira da izbaci i mene i nju iz stana :lol:

Posted

Ja imam akvarijumske ribice.... :rolleyes: i mnogo su slatke...Tetre,skalari,cistaci,gupike...

A razmisljam da nabavim IGUANICU... :wub: :wub: :wub: mnogo su mi lepe......

Posted

Hmmm... Pa sada samo 2velike crne i Olivera :wub:

Oliver je otkačena skroz!

Obožavam je, ali moraću da je poklonim, ako uopšte preživi noć.

Maza je nije prihvatila kao što sam i očekivala :cry:

Posted

Ne on je žensko :P

Maaa imam ja svoje razloge za takvo imenovanje... :lol:

Ozbiljno jel treba nekome predivno tigrasto sivo žensko mače?

Žao mi je da ga Maza teroriše :(

Posted

Trenutno imam Jagodu, fenomenalnu cicamicu, njena dva sina, mačorkove Bubu i Kuku, mada su poznatiji kao Marko i Gliša, mada je Gliša poznatiji kao "onaj-drugi" :)... tu je naravno i Đole, 12-ogodišnji cuko :P , uništavač svega žiiivog i mrrrtvog... mada ume da bude i fin...

Posted

I moji psi vole da ubijaju jezeve pa sta?Borbe pasa su bolest,takve ljude treba pustiti u kavez sa medvedom da vide kako je to.Takvi ljudi u nedostatku licnosti svoje komplekse lece na psima

Pit bulovi to imaju u genima. Uopšte ih ne moraš dresirati, jbg, pogledaj odakle uopšte potiču psi.
A ti si lupio nevidjenu glupost.Oni nemaju to u genima,kao i svaki terijer pa i pit bul je ratoboran ali njegova agresivnost je izazvana ISKLJUCIVO LJUDSKIM FAKTOROM.Koliko ljudi poznajem koji imaju pit bulove koji spavaju sa mackama na istoj fotelji i jure se po parku sa drugim psima zato ne lupaj gluposti i ne pricaj ono o cemu nemas pojma.
Posted

Tako je. Ako ti treba zlaćani avlijaner, ili bilo kak'i drugi psić tipa sve(rase)-u-jednom, slobodno se javi, uvek ih imamo na lageru... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...