Valkyrie Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Nisam sigurna ni koliko je moguće naučiti psa da se (uspešno!) bori ako on nema želju.
Geozee Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pas ne sluzi da bi se borio sa drugim psima... mrzim kad neko dresira pse za to...
Novaliis Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pas ne sluzi da bi se borio sa drugim psima... mrzim kad neko dresira pse za to... Pit bulovi to imaju u genima. Uopšte ih ne moraš dresirati, jbg, pogledaj odakle uopšte potiču psi.
Geozee Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Dobro to je ok... jeste im urodjeno... ali ne razumem ljude koji ih vode na te borbe...
Novaliis Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Dobro to je ok... jeste im urodjeno... ali ne razumem ljude koji ih vode na te borbe... Čista zarada na prirodnim genima, adrenalin haha. Ogromna lova se tu vrtila devedesetih, ne znam kako je sad.
Tanya Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Dobiću večeras još jedno mače Mazino unuče! Žena kojoj sam dala Mazino mače pre nekih godinu ipo nema kome da da mače koje je ova sada omacila, a putuje, pa je došla mene da pita ako mogu da joj pomognem. Naravno moja reakcija je bila: Stiže večeras! Jedva čekam da ga vidim. Nadam se da će ga ove moje ludače prihvatiti
Tanya Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Stigla je!!! Zvaću je Oliver Preslatka je! Ima tek mesec dana, sivo tigrasta... Ako nekome treba mače javite se. Keva planira da izbaci i mene i nju iz stana
Dementia Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ja imam akvarijumske ribice.... i mnogo su slatke...Tetre,skalari,cistaci,gupike... A razmisljam da nabavim IGUANICU... :wub: mnogo su mi lepe......
Dead Man Walking Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 A i ja sam imao ibice al su krepale sve... nisam imao para da stalno kupujem nove... @Tanya Koliko ti imash machaka ukupno????
Tanya Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Hmmm... Pa sada samo 2velike crne i Olivera Oliver je otkačena skroz! Obožavam je, ali moraću da je poklonim, ako uopšte preživi noć. Maza je nije prihvatila kao što sam i očekivala
Tanya Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pa do pre par meseci sam imala 4 odrasle, ali... I sad imam i Olivera
Dead Man Walking Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Kako glupo ime za machku... jel on gay?
Tanya Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ne on je žensko Maaa imam ja svoje razloge za takvo imenovanje... Ozbiljno jel treba nekome predivno tigrasto sivo žensko mače? Žao mi je da ga Maza teroriše
B@K@ Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Trenutno imam Jagodu, fenomenalnu cicamicu, njena dva sina, mačorkove Bubu i Kuku, mada su poznatiji kao Marko i Gliša, mada je Gliša poznatiji kao "onaj-drugi" ... tu je naravno i Đole, 12-ogodišnji cuko , uništavač svega žiiivog i mrrrtvog... mada ume da bude i fin...
Josif Visarionovič Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 I moji psi vole da ubijaju jezeve pa sta?Borbe pasa su bolest,takve ljude treba pustiti u kavez sa medvedom da vide kako je to.Takvi ljudi u nedostatku licnosti svoje komplekse lece na psima Pit bulovi to imaju u genima. Uopšte ih ne moraš dresirati, jbg, pogledaj odakle uopšte potiču psi.A ti si lupio nevidjenu glupost.Oni nemaju to u genima,kao i svaki terijer pa i pit bul je ratoboran ali njegova agresivnost je izazvana ISKLJUCIVO LJUDSKIM FAKTOROM.Koliko ljudi poznajem koji imaju pit bulove koji spavaju sa mackama na istoj fotelji i jure se po parku sa drugim psima zato ne lupaj gluposti i ne pricaj ono o cemu nemas pojma.
MissionVao Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Sta ce ti glupa plavusa? Samo bale i ostavljaju dlake..
B@K@ Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Tako je. Ako ti treba zlaćani avlijaner, ili bilo kak'i drugi psić tipa sve(rase)-u-jednom, slobodno se javi, uvek ih imamo na lageru...
Recommended Posts