Jump to content

Recommended Posts

Posted
Da, kao mali plisani medvedic :wub:

Mogu da ga zamislim kad počne da se igra i reži skakuće onako unazad na sve četri šapice :wub:

Hoću i ja takvog drugara!

:veseli:

Posted

Pa dobro pažnja nikad ne bi trebala da zafali, kod bilo kog ljubimca, a kamoli kod takvog slatkiša :D

Ne bih se odvajala od takvog kucova po ceo dan :wub:

Čekaj pa on ima mesec ipo dana ? Ijao...

A kako se zove?

Posted

Kad kazem 'paznja', mislim na paznju 24h dnevno :) posto je bukvalno u uzrastu bebe. A i trebalo nam je vremena da se upoznamo i da ja shvatim koji mu je ritam - sad otprilike znam sta da ocekujem u koje doba dana. Trazi drustvo i nece da bude sam a ja ne mogu da se igram sa njim ceo dan, to je problem. I grize neprestano, to je jedini oblik komunikacije sa spoljnim svetom koji poznaje :)

Ime mu nisam smislila jos uvek, trenutno ga zovem "Bobi" posto mrzim 'aristokratska' imena kod zivotinja ali ne bih bas da ga zovem "Dzeki" :mrgreen: Ako neko ima kakvu pametnu ideju neka se javi...

Posted

Joj obožavam kad kučići tako grickaju non-stop :D

Eto može da bude Meda; to je lepo, opušteno ime koje mu priliči :lol:

Posted (edited)
ko bi rekao da su kornjache tako zanimljive... :) :)

Ih, pa ne znaš ti ništa... ;)

Ko bi rekao da kornjace mogu da skacu :veseli:

Da znaš samo šta sve radi, istinski bi se začudila. Ako se pokaže da je mužjak, nešto baš neću voljeti naredni period njegovog života. Kada dostigne polnu zrelost, a ne može je iskoristiti, počinje da ga vadi svako malo (da ti da do znanja da mu fali ženka :)). Možda jeste smiješno, ali ta stvar je ooooooooogromna, veća od kornjačine glave nekoliko puta i pitam se samo gdje mu to stane. Nisam još nijednom prisustvovala takvom momentu, ali drugarica koja ima Koju (mužjaka starog skoro 3 godine), stalno mi priča o njegovim dogodovštinima. I kako da ti ne bude žao što je rastao sam? :(

I od svih imena bash Bobi...?! :no:

E da, mom drugu se pas zove Kuca :)

Edited by Kokopelli
Posted

Ovo vreme utice na moje ruske zveri.Svakih sat vremena ih polivam vodom iz korita,a foxovi posto su mali njih samo bucnem i to je to.

Preksinoc sam vodio 2 foxa gore kod slavise,jurili se sat vremena i posle do vojnickog trga,i u povratku su jos vukli kao nenormalni.Na kraju sam ih pustio tu kod bolnice dok nisu naisli na nekog dzukca iza ograde i tu lajali 10 minuta.Nisam mogao da ih odvucem tako da sam nastavio kuci a oni su posle odredjenog vremena dojurili kad su ukapirali da je smor lajali u prazno

Posted
...ali drugarica koja ima Koju (mužjaka starog skoro 3 godine...

другарица је клопала есиде, ко зна ко јој га је показао... то подржава причу да је доста веће од корњачине главе...

у сваком случају ако Цане пређе на ''андиснт икспоужр'' има да га упишем на баскет... има и битнијих ствари од секса, леба му пољубим... даћу му пан еротику, па нека га шиљи под окриљем ноћи. има онај филтер рупу, видим ја да се он све нешто намешта око њега.

Posted

Problem je u'vatiti ga na djelu. To ne traje puno. Treba držati aparat tik uz akvarijum, just in case (digresija: Jooooj, ste čuli onaj vic: Kako se zove sin Justina Timberlake-a? Pokušaja za odgovor: 1).

Posted
има онај филтер рупу, видим ја да се он све нешто намешта око њега.

Убаци му комад џигерице да се не изгребе човек...

Posted
Problem je u'vatiti ga na djelu. To ne traje puno. Treba držati aparat tik uz akvarijum, just in case

дроге су то, драга моја М.

Убаци му комад џигерице да се не изгребе човек...

има сунђерчић унутра, на њему се фата сва она 'реманентна клопа'. јесте мало некрофилски али он човек тек треба да веџба.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...