Tanya Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 U pa onda će biti i malih kornjačica!!! :veseli:
Kokopelli Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Ja sam danas dobila kornjachu na chuvanje (dok su gazde na moru) kako je samo mala i slatka sad ce Tosha (moja kornjacha) da ima drushtvance nekih desetak dana Slatkovodnu? Joj, 'ajde ubaci neku sličicu, pliz, pliz, pliiiiz... Mozhda i bude neke akcije Pa, jedino tuča, a to ne bismo voljeli! U pa onda će biti i malih kornjačica!!! Tehnički, teško! Da ne detaljišem sad... I da mogu stati u isti akv. bogami ne znam koliko bih se usudila da to uradim. Nije pametno uopšte, s obzirom na agresivnost (pretpostavljam Sarine) kornjače, jer je na domaćem terenu. Nije to ništa čudno, sasvim prirodna reakcija. Ti ubaci, pa ih posmatraj. Ako vidiš da se ne vole, pretpostavljam da si sa kornjačom dobila i opremu na čuvanje, tako da nema problema. Čak i da nisi dobila akv, uzmeš neki veći lavor i posao završen. Ovo sada ja pričam gluposti, pomislićeš, ali na sajtu kornjace.hr čitala sam o svakakvim događajima koji su korisnici prepričavali. Razmisli prije ih upariš.
Lex Luthor Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Da se pofalim: omacila mi se cica maca, dobila 4 komada macica, od kojih su 2 prezivela. Ocekujte slike. Šta?! Ona dva si pojeo!? Ubico mačića!
Josif Visarionovič Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 U subotu smo bili na izlozbi.Vodili smo dva psa i vratili se kuci sa dva pehara! Evo i par slika Pre nego sto smo krenuli: Ocenjivanje: U stavu,mada nije bas najbolji: Ubijanje dosade: Cekajuci kraj izlozbe:
Rüzgar /değişik/ Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Ko nema hrckolinu ne zna sta znaci rec 'slatko'
Tanya Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Lepši su kucovi uživo, sad sam sigurna u to
Rüzgar /değişik/ Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Volim i kuce ali nemam gde da ih drzim.
Vlaja Buraz Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 (edited) U stavu za bacanje magije. Zapravo, ili to, ili ga je neko upravo odvojio od sintisajzera. Edited August 14, 2007 by Vlaja Buraz
Tanya Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Ajoj ovo je preslatko!!! :wub: Nažalost pored 3 mačke ne mogu ovakvog slatkiša da udomim
Rüzgar /değişik/ Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 fala fala Ona je nasa mala kutjna maza.
Hudini Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Nažalost pored 3 mačke ne mogu ovakvog slatkiša da udomim Pojele bi ga u momentu.
Azaralena Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Auh, koliko dugo nisam pisala ovde... Petoro macica je prosledjeno novim, briznim vlasnicima Takodje, jednog dana se pojavila mala intruderka... Naravno da je ostala da je obozavam Kako je samo maaaaaaala! Uskoro cu okaciti slickice Znaci da sad imam 3 velike i 2 male mace... Nekako je prazno kad mozes da napravis par koraka bez da nesto zapisti
Bellatrix Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Da li neko zna da mi kaze gde mogu da kupim pacova? Hvala
Rüzgar /değişik/ Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Ne znam jel stvarno mislis na pacova ili glodare uopste. Mis ili hrcak - bolja varijanta
Josif Visarionovič Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Sinoc se okotila kerusa,4 mala fox terijera.Sada ukupno imam 10 pasa
SL Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Mis ili hrcak - bolja varijanta Ajd. reci iz lichnog iskustva, koliko su smrdljivi glodari?? Tipa: koliko chesto mora da se chisti kavez, menja piljevina itd. da se ne bi nimalo osecao neprijatan miris? Oduvek sam razmishljao da udomim jednog, ali, ne po cenu 'mirishljave' sobe Ovo sada ja pričam gluposti, pomislićeš, ali na sajtu kornjace.hr čitala sam o svakakvim događajima koji su korisnici prepričavali. Razmisli prije ih upariš. Nisu gluposti, potvrdio je drugar iz lichnog iskustva... Takodje uzeo da prochuva kornjachu drugaru, dok je na ovaj na moru, stavio je u akvarijum pored svoje, i zatekao ga horror prizor kad se vratio... Njegova kornjacha, kao neshto veca i agresivna, bukvalno je raskomadala ovu drugu... Sve shto je od 'pridoshlice' ostalo je otkinuta glava i oklop sa dopola pojedenim telom... Inache, pre dve nedelje kad sam se vratio 'sa odmora', zatekao sam chudnu situaciju u akvarijumu... Sestra, koja je bila zaduzena da povremeno nahrani ribice, kad god sam je pitao jel sve ok sa njima, govorila je da su sve ok, i da nema mrtvih po dnu akvarijuma (nije me bilo 3 nedelje, tako da sam ochekivao da neshto iskrsne)... Sada, stizem nazad, pogledam akvarijum i zachudim se... Stvarno nema nijedne mrtve ribice u akvarijumu... Ali, takodje nema ni pun broj riba!! Od 12ak ribica, 4 fale!! Ali, nijedna leshina na dnu, ma, ni koshchica da se nadje koja bi ukazala shta je bilo sa njima... Iskochile nisu, sestra nije nijednu izbacila iz akvarijuma, ali opet, nema im ni traga ni glasa... Izgleda da su ove 4 uginule od gladi ili mozda nekog nedostatka, a ostatak jata se prosto 'pogostio' njihovim ostatcima... I aps. nishta nije ostalo nakon te gozbe... Poprilichno sam se iznenadio...
MissionVao Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 http://www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php pa tamo pitajte kako s pacovima i ostalim zivotinjama.
Rüzgar /değişik/ Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Ajd. reci iz lichnog iskustva, koliko su smrdljivi glodari?? Tipa: koliko chesto mora da se chisti kavez, menja piljevina itd. da se ne bi nimalo osecao neprijatan miris? Oduvek sam razmishljao da udomim jednog, ali, ne po cenu 'mirishljave' sobe Nisu gluposti, potvrdio je drugar iz lichnog iskustva... Smrdljivi? Ako ne vodis brigu o njima, verovatno i jesu. Ciscenje kaveza na 3-4 dana i ne predstavlja mi nikakav problem. + sto nemas ti nekakvog preteranog posla oko njih.. znaci osim ciscenja, hrana 2-3 puta dnevno, igranje 1-2 h dnevno, uzivanje.. Misljenja su razlicita, srecom.
SL Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Hehe, pogreshno si quote-ovala, zadnja rechenica nije vezana za prethodno Svejedno. Hvala na odgovoru
Tanya Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Evo su mali Foxici Aaaa!!! Pacovi mali! Koliko ima? Vide se 4 Oni su bas mali? Jos su rozikasti
Recommended Posts