Man at arms Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 (edited) Evo ga moj ker u akciji pre par dana slikano slucajno Edited October 4, 2007 by Man at arms
Shix Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Evo ga moj ker u akciji pre par dana slikano slucajno Fuj, pederi
MissionVao Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) Pre neki dan ustajem ja onako u 12h, osecam se grozno, ne vidim nista ko krtica, dogegam se do terase da vidim Packa (morsko prase) i uzasnem se - radio je isto sto muzjaci pasa rade - grickao svoj ... ehhe. FUJ! TO je tako neprirodno kad prase radi! Edited October 5, 2007 by Double Fire
Nazzgul Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Grickao?! Ja sam mislio da ga zivotinjke samo ciste, a ne..
Sisus Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ja sam mislio da se samo bradavice grickaju.
Hudini Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 TO je tako neprirodno kad prase radi! Tačno, to treba žene da rade.
Minerva_SD Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 (edited) Edited October 7, 2007 by Nimfadora
MissionVao Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Grickao?! Ja sam mislio da ga zivotinjke samo ciste, a ne.. Onda ga je bas temeljno ocistio @Hudini: :)
Machka Naopachka Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 shta je bilo sa vukom, strahinja? da se pohvalim da je Alfred sve lepshi i lepshi. ima i dugu dlaku i bele grudi i sav je siv i krupan i ima ogromne shape i tako, raste u chudovishte. razbio mi je ogledalo, sad necu da ga hranim sedam godina i juri pikavce po kuci... i taaaaako. al je sladak ko shecerlema
Feniks . Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 shta je bilo sa vukom, strahinja? Terapije nisu pomogle, znao sam odmah da od toga nema nista ali sam se nadao, nosio ga...Ovi iz odgajivacnice su priznali da su nam uvalili psa sa losim(rahiticnim zadnjim nogama) dace nam drugog,ovog smo vratili njima. A zavoleo sam ga, bilo je tuzno kada ga je tata odvodio, nisam ni gledao da mi ne bi bilo jos teze. Kako se covek veze i zavoli ta stvorenja...
Baba Dzonga Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 uzas!! Mislim, cak i da ti daju drugog, nije to - to...
Feniks . Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Eh, jeste tuzno, sta da se radi, valjda je tako moralo biti, bas je sve ispalo odvratno, ulozis toliko energije i ljubavi i dobijes samo razocarenje...
MissionVao Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 a sto ste vratili psa? pa sta ako je rahitican?
Sisus Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 (edited) Ovim postom rizikujem da postanem najismevanija osoba na ovom forumu. Don`t be so harsh. Moji ljubimci od pre, pa, skoro 10 godina. I malo pozeraja: P. S. Izvinjavam se na losem kvalitetu fotografija. Edited October 12, 2007 by SperMen
Sisus Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 E, ako nisam znao da ces se ti javiti. Da, to su moji "princ Valijant" dani.
Tanya Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Joooj prelepi su Evo moj mačkić malko porastao spavalo mu se kad sam ga smarala sa slikanje, ali čim je skontao da će dobiti hranu živnuo je i još su mu se priključile mama i baka On je levo, baka u sredini, a mama desno uskoro će rastom stići mamicu, ali zato ne prestaje da jede. Dobro, pravi pauzu kad spava
Sisus Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Joooj prelepi su Nije da se hvalim, ali imam i par diploma sa izlozbi. I 2 pehara.
Recommended Posts