Josif Visarionovič Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Ja imam 4 pehara i gomilu diploma za moje pse.Ali to je tek pocetak,bacio sam se na profi uzgajanje pasa...
Tanya Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Da, da, znamo već tebe i tvoje crne lepote
Tanya Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ha, ha to je ćebence na kome oni pawaju a ne hranim ihinače na njemu, to je bilo samo da bi bili mirni skupa za slikanje
Dead Man Walking Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Imam neku machku shto mi stalno upada na prozor u sobi... srce mi stane kad zamjauche iznad mene, prozor mi je odmah iznad kompa...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Juce sam imala dozivljaj sa jednom kucom lutalicom. Vracam se ja iz pozorista i cekam autobus, kad na stanici na onom za sedenje - kuca. Preslatko kuce, sa najtuznijim ocima na svetu, i ja sama ko ludak je mazim i ono 'kuco mala, bubu, bebo' i tako to. I siv prolaze i onako je gledaju slatko i raznezeno a niko da joj da da jede ili slicno, a to je najumiljatije kuce koje sam videla, onao se skuplcalo i trese se od hladnoce, i ja debil, uzmem maramu svoju, skinem je i pokrijem kucu, ona se samo ususkala u to...jedva sam se odvojila od nje
Machka Naopachka Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 moje su machke malo naopachke. stoji tunjevina u porciji, ni da omirishu, kad sam sipala granule- opshte odushevljenje :) nego, Marko macka je danas spashavao Alfreda Tupsona, poshto se ovaj popeo na shipku koja je nad ogradom na terasi (okrugla je i uska) i balansira, blesav. a marko mjauche i mjauche, i onda dodje kod mame i mjaooo mjaoooo i odvede je na terasu :)
Black Diamond Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 JA IMAM MISHURA!!!!!!!!!!! ON JE IMMORTAL KANARINAC I NAJVISE GA VOLIM I ZIVI VEC 13 GOD I NECE DA UMRE
Chile Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 JA IMAM MISHURA!!!!!!!!!!! ON JE IMMORTAL KANARINAC I NAJVISE GA VOLIM I ZIVI VEC 13 GOD I NECE DA UMRE Pa ako zelis da umre donesi ga kod mene, moja macka ce to da sredi caskom
Tanya Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Pa ako zelis da umre donesi ga kod mene, moja macka ce to da sredi caskom Haha... Ni moje se ne bi žalile
Black Diamond Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 e bre necu ja da on crkne samo isticem njegovu immortalnost a i najsjadja je stvar na celom svetu!
Chile Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Pih, a moja macka bi se bas obradovala. Sta sad da joj dam da jede
Josif Visarionovič Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ja sam prekjuce imao frku,moj pas je pocepao komsijkog,slomio mu nogu i skinuo kozu sa vrata.Krenuo sam u setnju i njegov pas se zaleti na moja dva i nastao je pokolj.Jedva sam se izborio sa njima.
SATAN-iz Batajnice Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Dodjite kod Ivane Ovo je krmacha Ivana i pozdravlja sve vas sa yumetal foruma
feyd Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ovim postom rizikujem da postanem najismevanija osoba na ovom forumu. Don`t be so harsh. Moji ljubimci od pre, pa, skoro 10 godina. paprikash, anyone? medushi su ti zecovi.
Tanya Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Aaaa, koji ludački pogled , a vidi dva praseta u pozadini
Josif Visarionovič Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Jutros sam video onog psa,ne moze da hoda na zadnju desnu nogu a danas popodne mi komsinica kaze da mu je Hajdi slomila.Jedan ugriz jbt
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 paprikash, anyone? medushi su ti zecovi. Prvi zečiji paprikaš koji sam skuvao u životu bio je od Drobikusovih zercova. On ih više ne drži, ali zato ih sad ja imam dvadesetak.
feyd Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 mi vise ne gajimo zecove jerbo se svi emotivno vezujemo za njih, ukljucujuci i mog oca, koji je i egzekutor. tako da nema vise zecijeg paprikasa. sad pravimo paprikas od machaka
Sisus Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 paprikash, anyone? medushi su ti zecovi. Ta dva nisu zavrsila u paprikasu. Aaaa, koji ludački pogled , a vidi dva praseta u pozadini Ja vidim komada 5. Prvi zečiji paprikaš koji sam skuvao u životu bio je od Drobikusovih zercova. On ih više ne drži, ali zato ih sad ja imam dvadesetak. Boki, pobeze ti vecera. mi vise ne gajimo zecove jerbo se svi emotivno vezujemo za njih, ukljucujuci i mog oca, koji je i egzekutor. tako da nema vise zecijeg paprikasa. sad pravimo paprikas od machaka Ja znam jedan veoma human nacin za ubijanje kunica. Bude mrtav u sekundi.
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 sad pravimo paprikas od machaka Moraš me zvati jednom da probam. Kojekakva čuda sam jeo u životu ali mačketinu nikad. Ja znam jedan veoma human nacin za ubijanje kunica. Bude mrtav u sekundi. Humanije je zaklati zeca kašikom nego ga polomiti preko kolena ko što ti radiš.
Zagrivuk Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Sta ti je alkohol, probudim se jedno jutro i vidim dve macke u krevetu. Tonija znam MOJA MACKA! A ova druga RUZNA KAO DJAVO! :) Okrenem prijatelje i kazu mi da sam mrtav pijan pokupio neku macku sa ulice, i da sam cak hteo i neko kuce da vodim ali od straha nije htelo da udje u taxi. Tako da sad imam pored Tonija i ovu ruznu macku zvanu Juki, koja mi je prirasla srcu i ovde je vec tri nedelje. :) Nek ostane Zovem je Juki ciganka :) Nadam se da ce biti lepi na oca! :) Edited October 31, 2007 by Lemur padobranac!
Dead Man Walking Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ja sam do skora imao machku na krovu koja mi je upadala kroz prozor, e od pre 2 dana sad je tu jedan veliki zec a machke ni od korova XD Pokushavam da ga nalovim za chorbu al neda se peder zajebati
Josif Visarionovič Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ces da ti dam fox terijera da vidis kako ce da ga uhvati?
Recommended Posts