Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ha, ha to je ćebence na kome oni pawaju :da:

a ne hranim ihinače na njemu, to je bilo samo da bi bili mirni skupa za slikanje :)

Posted

Juce sam imala dozivljaj sa jednom kucom lutalicom.

Vracam se ja iz pozorista i cekam autobus, kad na stanici na onom za sedenje - kuca.

Preslatko kuce, sa najtuznijim ocima na svetu, i ja sama ko ludak je mazim i ono 'kuco mala, bubu, bebo' i tako to. I siv prolaze i onako je gledaju slatko i raznezeno a niko da joj da da jede ili slicno, a to je najumiljatije kuce koje sam videla, onao se skuplcalo i trese se od hladnoce, i ja debil, uzmem maramu svoju, skinem je i pokrijem kucu, ona se samo ususkala u to...jedva sam se odvojila od nje :cry:

Posted

moje su machke malo naopachke. stoji tunjevina u porciji, ni da omirishu, kad sam sipala granule- opshte odushevljenje :) :) :)

nego, Marko macka je danas spashavao Alfreda Tupsona, poshto se ovaj popeo na shipku koja je nad ogradom na terasi (okrugla je i uska) i balansira, blesav. a marko mjauche i mjauche, i onda dodje kod mame i mjaooo mjaoooo i odvede je na terasu :):)

Posted
JA IMAM MISHURA!!!!!!!!!!! ON JE IMMORTAL KANARINAC I NAJVISE GA VOLIM :D I ZIVI VEC 13 GOD I NECE DA UMRE

Pa ako zelis da umre donesi ga kod mene, moja macka ce to da sredi caskom :mhihi:

Posted
Pa ako zelis da umre donesi ga kod mene, moja macka ce to da sredi caskom :mhihi:

Haha... Ni moje se ne bi žalile :pivopije:

Posted
Ovim postom rizikujem da postanem najismevanija osoba na ovom forumu. Don`t be so harsh. :)

Moji ljubimci od pre, pa, skoro 10 godina.

zeka1.jpg

zeka3.jpg

paprikash, anyone? :P

medushi su ti zecovi.

Posted

medushi su ti zecovi.

Prvi zečiji paprikaš koji sam skuvao u životu bio je od Drobikusovih zercova. On ih više ne drži, ali zato ih sad ja imam dvadesetak.

Posted

mi vise ne gajimo zecove jerbo se svi emotivno vezujemo za njih, ukljucujuci i mog oca, koji je i egzekutor.

tako da nema vise zecijeg paprikasa. sad pravimo paprikas od machaka :P

Posted

medushi su ti zecovi.

Ta dva nisu zavrsila u paprikasu.

Aaaa, koji ludački pogled :) , a vidi dva praseta u pozadini :wub:

Ja vidim komada 5.

Prvi zečiji paprikaš koji sam skuvao u životu bio je od Drobikusovih zercova. On ih više ne drži, ali zato ih sad ja imam dvadesetak.

Boki, pobeze ti vecera. :)

mi vise ne gajimo zecove jerbo se svi emotivno vezujemo za njih, ukljucujuci i mog oca, koji je i egzekutor.

tako da nema vise zecijeg paprikasa. sad pravimo paprikas od machaka :P

Ja znam jedan veoma human nacin za ubijanje kunica. Bude mrtav u sekundi.

Posted
sad pravimo paprikas od machaka :P

Moraš me zvati jednom da probam. Kojekakva čuda sam jeo u životu ali mačketinu nikad. :icon_ne:

Ja znam jedan veoma human nacin za ubijanje kunica. Bude mrtav u sekundi.

Humanije je zaklati zeca kašikom nego ga polomiti preko kolena ko što ti radiš. :)

Posted (edited)

Sta ti je alkohol, probudim se jedno jutro i vidim dve macke u krevetu. Tonija znam MOJA MACKA! A ova druga RUZNA KAO DJAVO! :) :) :) Okrenem prijatelje i kazu mi da sam mrtav pijan pokupio neku macku sa ulice, i da sam cak hteo i neko kuce da vodim ali od straha nije htelo da udje u taxi.

Tako da sad imam pored Tonija i ovu ruznu macku zvanu Juki, koja mi je prirasla srcu i ovde je vec tri nedelje. :) :) Nek ostane

l_878e9bfcdb0e8bebdea4c4589c385816.jpg

l_0193786c41f888b4f806f96c055625d6.jpg

Zovem je Juki ciganka :) :) :)

Nadam se da ce biti lepi na oca! :) :)

l_5f2ea890ae8688c73bb5c9b3c4e2e586.jpg

DSCN0872.jpg

Edited by Lemur padobranac!
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...