Josif Visarionovič Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 A rane po glavi su mu od ujeda muva
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 A rane po glavi su mu od ujeda muva Ta RANA, dragi moj baća, mu je od bodljikave žice na ogradi u vinogradu, kroz koju se pokušao da provuče kad sam ga vijao da ga uhvatim, kad se otkinuo. Uostalom, da saznam da negdi ima borbi pasa, raz'ebo bi svu tu gamad totalno što to organizuje. Moj Kreša je meni sve. Bijem ga jer mora da ZNA koje je zakon, ako napravi brabonj,ali ga isto tako volim mnogo.
Peti.Maj Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 (edited) Bijem ga jer mora da ZNA koje je zakon, ako napravi brabonj,ali ga isto tako volim mnogo. Sad me podsjeti na onaj vic: Jebe zec jezhicu i viche - Shta ti je zivot. Nema ni ljubavi bez bola! Edited November 2, 2007 by Xaoc55
Machka Naopachka Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Joj predivni su! Alfred me je oduševio! A Marko mi je smešan sa tim šaricama oko nosa, kao neki musavko Obožavam velike mačore, meni opstaju samo ženske cice, jer mi mačore ukradu čim malko porastu ah, ali marka svi vishe vole, on pricha i druzi se i mazi se i sav je umiljat. alfred je samo moja machka, nikog drugog ne ferma i ja ga zbog toga obozavam. mackoje fenomenalni su.
Tanya Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 He, he i ja imam jednu macku koja samo mene gotivi, inace vazi za groznu macku, ujeda, grebe i sve to, ali kad meni pridje sva se istopi, omah se mazi, ljubi me (trlja svoj nosic o moj ) ne bi se odvajala od mene citav dan. To je meni i najbolje, kad se mazi samo sa onim sa kim treba, tako sam sigurna da je nece niko ukrasti...
Machka Naopachka Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 danas ja objashnjavam anatomiju komshinici (upisala srednju medicinsku) i kako je sto kod prozora, ona u jednom trenutku pokazuje prstom ka prozoru, a tamo moj mali machak alfred tupson, gleda nas - s one strane prozora (na simsu, debil) uvek se prepadnem kad tako akrobatishe...
Tanya Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Ha, ha I moji debili obozavaju da se pentraju gde stignu. Maza je spretna, pa sama silazi, a njenu cerku moram redovno da spasavam sa drveta, krova, tavana...
Routasydän Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Moj Malishko obozava da se uvuce u krevet i spava u posteljini, i uvek se shokiram kad podignem krevet da izvadim posteljinu i vidim njega kako qnta tamo
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Moj Malishko obozava da se uvuce u krevet i spava u posteljini, i uvek se shokiram kad podignem krevet da izvadim posteljinu i vidim njega kako qnta tamo jaoooo,kako nevino. mrsh, animalisto nijedan.bolest!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 @razbijac- Pa i moja maca spava sa mnom u krevetu , ha ha.
Machka Naopachka Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 e? o kojim machkama sada prichamo?
Chile Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 e? o kojim machkama sada prichamo? Ne Toy, ovo nije ona tema. Onu su zatvorili
Machka Naopachka Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 e, kad sam videla tvoj nick, u trenutku sam zaboravila... odmah mi ona tvoja 'dovoljna' dimenzija u glavi :) :)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 @toy- macor je u pitanju, pa bi bilo bolesno da pricamo o DRUGIM mackama :)
Tanya Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Угинула ми је Маша Kako uginula? Od cega? Meni su kola jutros pregazila najmanjeg mackica. A juce je napunio 4 meseca.
Metal_Heart Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Ja imam najludjeg, najlepseg tj. najboljeg kera na svetu!!! ZOVE SE PERA! suvi genije...
ket Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Zeznute su te mačke na simsu...Prošle godine mi je tako poginuo mačak Leopold (izvršio samoubistvo šta ću,volim crni humor...). Sad imam mačka Maria, ali ovaj je domaći(Leopold je bio persijski mačor), pa je spretniji u skakanju, padanju i ostalim stvarima na koje su navikle mačke sa ulice...
~MaX~ Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 ahahaha, ja bash gotivim machke shteta shto su moji na gajbi alergichni na njih..
Sisus Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Jeste culi za pasose za pse i macke? Za 100 din, u vet. ambulanti ugrade macki ili psu cip pomocu kojeg mogu da ih lociraju, vakcinisu protiv besnila i izdaju pasos. Cip je mali i dobija se vakcinom pod kozu.
Black Diamond Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 e jel ima neko kanarinca? sta da mu radim po ceo dan se zavlaci u posudu za hranu a pri tom ne jede nego bleji unutra? flipnuo je 100%
MissionVao Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Vi sto imate macke/kucice i sl, kako se borite protiv dlaka? Ja bih uzela mace/kuce ali ne mogu da zamislim odecu i namestaj pune dlaka jel to moze da se izbegne ili jok? kako vam ne smeta kad ih pustite u rodjeni krevet?
Recommended Posts